Dodaj do ulubionych

Po tragicznym wypadku na Ślichowicach

IP: 80.48.119.* 08.06.04, 21:25
Ranny w wypadku rwerowym to chłppiec a nie mężczyzna. O ile wiem jest to uczeń
Gimnazjum Nr 5, a uczeń Gimnazjum nie ma więcej niż 16 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: KILLA Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: 82.160.68.* 08.06.04, 22:06
      Mial z 16 lat ... A ten sukinsyn z Kangoo pozaluje . =XXX
    • Gość: smutna:( IDIOCI!!! IP: *.one.pl 08.06.04, 22:14
      Co za idiota!! Co za idiota siada za kierownice po piwku..co za debil siada za
      kierownice z 3 promilami alkoholu we krwi!!!!!!!co za idiota debil!!nie ma
      slow,po ptostu nie ma..:( nie znam chlopaka..mimo ze jest z mojego osiedla..moi
      kumple go znaja...i cierpia...cierpi zapewne cala rodzina..przez takiego
      suk***ktory wsiadl do samochodu pijany...wsiadl przez swoja
      glupote...zabierajac zycie biednemu niewinnemu chlopakowi.Stan Pawla z tego co
      wiem jest krytyczny na ten moment.Moze nie przezyc...:(to jest straszne..:(DLA
      TEGO DEBILA KTORY WSIADL ZA KIEROWNICE POWINNA BYC WYMIERZONA KARA POZBAWIENIA
      WOLNOSIC DO KONCA JEGO ZASRANEGO ZYCIA!!pawel trzymamy za ciebie
      kciuki...boze..pomoz mu przezyc..
    • Gość: ? Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: 213.199.233.* 08.06.04, 23:03
      Oni chyba nie mieli po 23 i 20 lat
      Jakieś błędne informacje macie w tej gazecie ale cóz ja na to poradze
    • Gość: x Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.globit / 217.98.57.* 08.06.04, 23:14
      Byłem kiedyś na tym osiedlu i widziałem debilnych tatusiów, którzy ze swymi
      pociechami na kolanach jeździli po osiedlu samochodami. Ale nie widzialem wtedy
      strażników miejskich i policjantów. W Kielcach jest tak: co pewien czas robi
      się akcję: pieszy, rowerzysta, kierowca itp. Wtedy z kieleckich gazetach ludzie
      mają o czym pisać, a potem jest cisza, czyli po staremu, czyli burdek na
      drogach.
    • kobylybbb Chcę zwrócić uwagę 08.06.04, 23:22
      na inny aspekt sprawy, która wydaje się oczywista. Chcę zwrócić uwagę na aspekt
      kosztów. Kosztuje leczenie poszkodowanych. Wyrażając nadzieję, że ofiary
      odzyskają „zdrowie” z pewnością będzie o wiele więcej kosztowało dalsze ich
      życie. Z ogromnym prawdopodobieństwem należy przyjąć, że i za leczenie i za
      dalsze droższe życie zapłacimy my wszyscy. Pewnie nie zapłaci to pijane bydle,
      ani zakład ubezpieczeń. A nawet, jeżeli zapłaci, np. w wyniku wyroku sądowego,
      to będą to z pewnością śmieszne świadczenia.
      A nam, za nasze pieniądze, rząd chce ponoć ustawowo zagwarantować miejsce w
      kolejce do specjalisty.
      Poszkodowanym i ich rodzinom życzę nadziei i pomyślności
    • Gość: bmm Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 10:54
      aj aj aj koszerna gazeto? Jakie to podajecie sprzeczne informacje, czy to byli
      dwaj 12-to letni chłopcy, czy 23 letni męzczyźni .... niewielka różnica.
      Sprawdzcie najpierw informacje u źródeł a dopiero podajcie je do publicznej
      informacji. Biedny pismak
    • Gość: Sanik Re: chcialbym zwrocic uwage IP: 80.48.119.* 09.06.04, 12:16
      Kobbylyb ty debilu!
      czy to ma oznaczac ze lepiej by bylo gdyby nasz kumpel umarl?
      jak mozna tak mowic! stuknij sie i najpierw pomysl co chcesz na pisac i dopiero
      pozniej napisz!
      • Gość: janek sanik -czytac umiesz -ale czy rozumiesz co czytasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 16:36
        nie wyzywaj nikogo od debili skoro sam nim jestes! postaraj sie przeczytac
        tekst kobylybbb jeszcze raz.. i jeszcze raz... i jeszcze raz i czytaj do
        momentu kiedy pojmiesz o co chodzi :/ i zanim nastepnym razem cos napiszesz to
        pomysl :P
        • kobylybbb Re: sanik -czytac umiesz -ale czy rozumiesz co cz 10.06.04, 22:06
          Gość portalu: janek napisał(a):
          > nie wyzywaj nikogo od debili skoro sam nim jestes! postaraj sie przeczytac
          > tekst kobylybbb jeszcze raz.. i jeszcze raz... i jeszcze raz i czytaj do
          > momentu kiedy pojmiesz o co chodzi :/ i zanim nastepnym razem cos napiszesz
          to
          > pomysl :P

Dziękuję!
          Pozdrawiam
    • jambog Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach 09.06.04, 15:16
      No jasne, prokurator się zastanawia... Czeka na datek? A może sprawdza, czy
      sprawca nie jest przypadkiem kolegą Grzegorza M. (sprawca śmiertelnego wypadku,
      obecnie bodaj student prawa)
    • Gość: ewcia Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.dworek.eu.org 09.06.04, 20:12
      Pawełek! 3maj sie! jestesmy z toba!!! jestes silny i na pewno dasz sobie rade.
      koffamy cie.
    • Gość: obserwator Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:55
      widziałem zdjęcie w gazecie z tego wypadku. Na zdjęciu pijane bydle siedzi
      sobie wygodnie i dzwoni przez komórkę a co robią panowie policjanci -
      niccccccccc pozwalają bydłu dzwonić pewnie po kumpla żeby uzgodnić przestępczą
      wersję a może po znajomego policjanta z ruchu drogowego?
    • Gość: Agata W. To moj bliski kolega od 9 lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:25
      Chodzilam z Pawelkiem przez 6 lat do podstawowki przez 6 lat, a teraz (? :(( )
      do jednego gimnazjum, tylko do rownoleglych klas...:( Wiecie, ze to pierwszy
      chlopak, jakiego kiedykolwiek mialam..?:) Juz nawet mi sie cieplej na serduszku
      zrobilo na wspomnienie tamtych 3 latl (3, 4, 5 kl), a tu nagle brutalne
      otzrezwienie i powrot do rzeczywistosci...:( skur***owi z Kangoo wyrwalabym
      jaja!Przepraszam, ale uczuc w kwestii pajaca, ktory doprowadzil Pawelka do
      takiego stanu, nie jestem w stanie wyrazic w inny sposob...:( stad te
      wulgaryzmy. Jego przyjaciele wciaz sa przy Nim myslami i sercem... Wierzcie mi,
      to naprawde cudowny czlowiek...Jak sobie pomysle..Boze...:( Prosze, modcie sie
      za Niego. Badzmy dobrej mysli. Serce mi peka
      • Gość: Agata W. W roli sprostowania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:28
        Nie ma lat ponad dwadziescia, poniewaz w listopadzie skonczy 16! Nie lezy juz
        na Czarnowie, tylko zostal helikopterem przetransportowany do szpitala w
        Sosonowu, ze wzgledu na to, ze tam jest specjalista. Nie odzyskal jeszcze
        przytomnosci.
        • Gość: rrrr Ślichowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:57
          Też jestem kierowcą Kangura - gość był pijany ,ale napewno i ślepy przy takiej
          widoczności z wewnątrz Znając prawo dostanie zawiasy.
          • Gość: marcellus Re: Ślichowice IP: *.westside.kielce.pl 09.06.04, 22:32
            Takich pijanych skurwys... powinno sie odrazu za kratki na dozywocie
            wsadzać,choć to nie jest współmierna kara.Po naszych dziurawych ulicach jeżdzi
            pełno debili prawie że zawadzają rowerzystów jadąc jak na F1,nawet ani troche
            nie zwalniając,gdy któregoś mijają.Szczególne testy mocy i przyspieszenia
            swoich samochodow tacy idioci własnie dokonują na aleii Szajnowicza sobie
            upodobali (na tej ulicy miał miejsce ten wypadek)Ja osobiscie mieszkam na tym
            osiedlu i byłem świadkiem tego wypadku,poprostu koszmar!!!!!Więcej kontroli na
            drogach !!ostrzejsze kary!!Zanim wsiądziesz za kierownice pod wpływem pomyś!!A
            TY SKUR...NIE Z KANGOO ŻEBYŚ JAK NAJSZYBCIEJ ZDECHŁ W PIERDLU!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ;(((((((((( Re: Ślichowice IP: *.kielce.msk.pl 10.06.04, 21:59
              Paweł! Wracaj do zdrowia, wracaj do nas. Takich zarąbistych ludzi nie ma już na
              tym świecie. Musisz wyzdrowieć! Kochamy Cię!!! Paweł jesteśmy z Tobą, dasz
              radę! Trzymaj się kochany...
      • Gość: :( Re: To moj bliski kolega od 9 lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:22
        jechałąm wtedy autobusem... nie znam tego chłopaka osobiście, tylko z widzenia,
        mimo to bardzo zależy mi na tym aby wszytstko był dobrze, żeby wyzdrowiał...
        jak o nim myślę to aż łzy stają mi w oczach... chciałabym dowiedzieć się co z
        nim jest więc bardzo proszę jeżeli ktokolwiek będzie miał informacje na tamat
        Pawła mogłby zamieścić je na tej stronie...
    • Gość: jurek Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:03
      Walcz...
      • Gość: marcellus Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.westside.kielce.pl 15.06.04, 01:05
        co z tymi gosciami ,jak ktos wie cos na temat stanu ich zdrowia to niech da
        znac ,bo sie martwie:(
        Dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka