Dodaj do ulubionych

Mega awaria! Wodociągi: Sytuacja się pogarsza [...

10.02.12, 16:07
moze jasnowidz - bo Rutkowski chyba nie pomoze?
Obserwuj wątek
    • Gość: elka Re: Mega awaria! Wodociągi: Sytuacja się pogarsza IP: *.kielce.vectranet.pl 10.02.12, 16:23
      Ziemowit, ja płacę za wodę duże rachunki. Płacę te rachunki systematycznie i nie interesuje mnie że wam zamarzną zawory w beczkowozach. Jeżeli jest zbyt niska temperatura na beczkowozy to proszę mi wskazać miejsce gdzie odbiorę odpowiednią ilość wody butelkowanej na koszt wodociagów. Płace i wymagam, a wy macie mi to zapewnić w warunkach kiedy nie dostarczacie mi wody w ramach usługi za którą płacę. Jesteście monopolistą i nas biednych kasujesie w imię prawa a teraz mnie zupełnie nie interesują wasze tłumaczenia i kłoporty.
      • Gość: ziomekziemka Re: Mega awaria! Wodociągi: Sytuacja się pogarsza IP: 178.73.48.* 10.02.12, 17:10
        Przyjedź sobie odebrać lód. Nie będzie wody butelkowanej.
        • Gość: :-) ortografia IP: *.kielce.vectranet.pl 10.02.12, 17:24
          Panie rzeczniku Wodociągów - co się dzieje, dlaczego tyle błędów w kieleckim dodatku Gazety? To jakaś tragedia. Dziennikarze pouciekali do wodociągów, a kto pracuje w gazetach - hydraulicy?
      • Gość: Leokadia Re: Mega awaria! Wodociągi: Sytuacja się pogarsza IP: *.nowinynet.pl 10.02.12, 18:09
        Pani Elko jestem w takiej samej sytuacji ale czytałam umowę zanim ją podpisałam i wiem że dopiero powyżej 12 godzin mają dostarczyć nam wodę.
        Także Elko czytaj co podpisujesz bo podpiszej wyrok na siebie i będziesz miała wymagania co do kata.
        Pozdrawiam
        Wyrozumiała
    • grzemach Awaria zlokalizowana. Kielczanie będą mieć wodę 10.02.12, 17:26
      Woda już jest.
      • Gość: otp SLD rzadzi w wodociagach nic nowego ze nie ma wod IP: 81.219.189.* 10.02.12, 17:40
        y
        • Gość: Grzesiu Re: SLD rzadzi w wodociagach nic nowego ze nie m IP: *.nowinynet.pl 10.02.12, 18:11
          A co jak przyjdzie PIS to myślisz że ci dadzą. Będzie jeszcze gorzej. Ten to chociaż wyrwał z uni kase a w innych miastach nic nie robią. Pozdro
      • Gość: Krzysiek Re: Awaria zlokalizowana. Kielczanie będą mieć wo IP: *.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa 10.02.12, 18:20
        Na KSM nadal nie ma.
        • Gość: łachudra Re: Awaria zlokalizowana. Kielczanie będą mieć wo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 18:46
          Gienialnie,wspaniale i cud,że jest juz woda.

Gratuluję fachowcom z Wodociągów
        • Gość: ewelina Re: Awaria zlokalizowana. Kielczanie będą mieć wo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.12, 19:12
          Jest po 19 a wody nadal nie ma na KSM
          • Gość: smurfmadrala Re: tęgi mróz z powodu globalnego ocipienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 08:30
            Po co międlić tylko o awariach?
            Rozwińmy baśń przepiękną Szechterezady
            o globalnym ocipieniu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka