Dodaj do ulubionych

Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? In...

15.06.12, 19:32
elllyta
Obserwuj wątek
    • Gość: sygi Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 19:38
      Panie Dyrektorze,
      słoma Panu wyszła z buta.
      • Gość: olo Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 20:12
        Jeden o kozach drugi o guzikach. A z buta to nie słoma ,ale cały snopek wyszedł.
      • Gość: dr No a po co tam parking? IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.12, 17:48
        Słoma jak słoma. Ale nowy szpitalik jest potrzebny. Parking w pobliżu wybudował Janek Gierada i można tam parkować. Kawałek spaceru nikomu nie zaszkodził jeszcze, poza tym istnieje komunikacja miejska. A uzależnienie od samochodu podobnie się leczy jak alkoholizm.
    • Gość: wyborca Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 20:48
      Jak to się stało, że ktoś kogo nie obchodzi miasto, został radnym? Dobrze wiedzieć na przyszłość kogo NIE wybierać do samorządu miasta, bo miasto go nie obchodzi. Wyborcy tego nie zapomną. Przeprosiny też nie pomogą, bo pierwsze słowo się liczy i pokazuje, co kto naprawdę myśli. Mleko się rozlało i już wiadomo co sobą reprezentuje pan dyrektor i radny.
    • bossmieciu Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? In... 15.06.12, 21:00
      A któremu radnemu zależy na mieście i mieszkańcach? "Pan" dyrektor zainteresowany jest właśnym "siedzeniem", a nie ... Cham wyszedł ze wsi, ale wieś z chama nie wyszła ...
      • Gość: Duffenshmitz Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:14
        Niech Pan w żadnym wypadku nie przeprasza. Za co do jasnej cholery. Nie można ulec dyktatowi ludzi, którzy chcieliby zrobić z Kielc skansen krajoznawczy. Widok na Karczówkę będzie zaburzony... Śmiać się z tego. Unikat na skalę światową nigdzie nie spotykany...
        • Gość: ręce opadają Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:29
          Gość portalu: Duffenshmitz napisał(a):

stek bzdur.

"W dupie byłeś gó... widziałeś" nasuwa się samo po przeczytaniu twoich idiotyzmów, ignorancie. Ręce opadają.
        • Gość: Gedeon Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.kielce.vectranet.pl 16.06.12, 09:32
          "> Niech Pan w żadnym wypadku nie przeprasza. Za co do jasnej cholery. Nie można u
          > lec dyktatowi ludzi, którzy chcieliby zrobić z Kielc skansen krajoznawczy. Wido
          > k na Karczówkę będzie zaburzony... Śmiać się z tego. Unikat na skalę światową n
          > igdzie nie spotykany..."
          Tekst powyższy jest typowym przykładem produktu skansenu umysłowego. Myślę, że większość etnografów datowała by go gdzieś na dekadę lat 50-tych XXw. Ostrzegam potencjalnych konsumentów aby nie dali się nabrać na jego świeżość jest to produkt mocno przeterminowany i dawno po utracie gwarancji.
          • oloros Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? 16.06.12, 09:47
            holoty w Kielcach nigdy nie brakowalo
            a Ogrod Botaniczny ma wielu przeciwnikow - miejsce dla ogrodu wymarzone -
            ale skoro mozna wybudowac autostrady przez centrum miasta zamiast ringu wokol miasta i powiedziec ze to sa konieczne obwodnice centrum przez centrum, jezeli mozna tak zarewitalizowac wszysto niszczac miasto - no to co taka Karczowka ?
            albo Stadion - albo inne urocze miejsca w tym miescie
            krok po kroczku - tu wiezowiec ni w piec ni dziewiec, tu parking/stadion/ w lesie zawsze pusty tu jakis kloc pod magistratem - tu jakies nastepne betonowe klepisko - tu pomniczek tam pomniczek ze oczy bola
            no to co tu taka Karczowka - przeciez od 30 lat stale cos tam dodaja - stale ktos dostaje zezwolenie i buduje nastepny kicz
            wszystko to sie dzieje za zgoda i przywoleniem kolejnych ztroskanych podobno o te miasto dyrektorow , urzednikow
            tylko ze oni troskaja sie o siebie ich takie pojecia jak miasto, porzadek architektoniczny , funkcja, tereny rekreacyjne nie mowiac juz o ladzie, pieknie , krajobrazie, srodowisku bo to sa rzeczy zupelnie dla nich niezrozumiale
            kasa kasa i jeszcze raz kasa - to widac w procesie prezydenta Starachowic - gdzie indziej =jest nie inaczej a i gorzej
            sam pomysl budowania w tym miejcu wielkiego szpitala - nastepnego jest juz chory
            a juz zgoda radnych na by=udowanie parkingu w miejscu wczesniej oddanym dla tego ogrodu swiadczy o komletnym bajzlu w miescie i glowach decydentow
        • Gość: kkk Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 20:20
          w tym mieście od paru lat najważniejsze jest wizja władzy a nie głos społeczeństwa. Dlatego mamy coraz więcej "betonowych pustyni".
          • Gość: Witold Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.kielce.vectranet.pl 16.06.12, 23:51
            Władza w rękach "braci rycerzy szpitalników". WYMUSZĄ WSZYSTKO. Kto im podskoczy? Każdy kiedyś trafi w potrzebie na Gieradę, Góździa czy Wielgusa.
    • cliopl60 Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? In... 15.06.12, 21:26
      Pan Dyrektor musi coś zrobić , bo jak do tej pory nic nie zrobił dla Szpitalika! Jak będąc dyrektorem ma się czas na bycie radnym? Po trupach krajobrazu do Kroniki Szpitalnej z dopiskiem - "Za jego kadencji wybudowano Nowy Szpitalik"
      • Gość: lenk Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.kielce.vectranet.pl 15.06.12, 22:20
        wiadomo PSL - widać , słychać i czuć .................
    • Gość: Morawica Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.kielce.vectranet.pl 15.06.12, 22:23
      Pan radny Wielgus nie mieszka w Kielcach i nie ma mandatu moralnego do pełnienia funkcji radnego w Kielcach. Fakt zameldowania jest zwykłą grą i oszukaństwem wyborczym. Jeśli potrafił dokonać oszustwa wyborczego to nic dziwnego, że go Kielce nie obchodzą.
      • Gość: ah Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 01:15
        Wygląda jak z Morawicy jeżeli to on na zdjęciu.
    • ochujek Nie ma za co przepraszać 16.06.12, 06:02
      W Klerykowie pełno bufonów z rozdętym ego i chcą by ich przepraszać za to że żyjemy. Dyrektor dba o interes firmy którą zarządza i chwała mu za to. Widzi dwa kroki do przodu, mali ludzie za nim nie nadążają. Dla nich cały świat to kapliczki, procesje, pierścionek biskupa. Przysłowiowi Murzyni już nas wyprzedzili. Dyrektor ma rację, pieski szczekają, karawana idzie dalej.
      • Gość: Sceptyk Następny światowiec się znalazł IP: 81.219.133.* 16.06.12, 08:30
        Jeśli tobie nie przeszkadza czyjeś aroganckie i mało kulturalne zachowanie - to ok. - twoja sprawa. W cywilizowanym świecie nie likwiduje się tak łatwo terenów zielonych, tym bardziej wbrew prawu - teren pod Karczówką przekazany wcześniej komu innemu itd. - doczytaj, ciekawi mnie jakbyś ty miał teren pod planowaną inwestycję ale nagle ktoś chce na nim wybudować parking ? W ogóle po co zabierasz głos - znasz się jak widać na Murzynach (bez ich obrazy) to się na nich skup i udzielaj rad na temat kultury osobistej - tyle żeby się nie okazało że własnie w tej dziedzinie także jesteśmy za nimi.
      • Gość: papa Re: Nie ma za co przepraszać IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 01:18
        Twój nick pasuje do twojego myślenia, plebsowi net założyli. Wybudować ci parking na miejscu twojej rudery a ciebie wygonić z miasta, wracaj do swoich, kierunek cywilizacja wschodnia. Wypad parchu za Bug.
    • plantin A po co komuś przeprosiny ? - Bez sensu 16.06.12, 08:32
      słowa padły i dobrze - przynajmniej wiadomo jaki ktoś poziom rzeczywiście prezentuje. Politycy często się hamują, gryzą się w język a tu proszę - dostaliśmy otwarty przekaz i tak powinno być. To po prostu wskazówka dla niektórych wyborców, których normalnie łatwo omamić.
      • Gość: 126 Re: A po co komuś przeprosiny ? - Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 09:48
        wyksztalcenie i zajmowane funkcje bardzo często nie ida w parze z kulturą osobistą i mysleniem
        o dobru wszystkich.ten pan powiedzial tak jak go uczyli w domu ,gdzies tam w polsce ..... w brzęszczykowie duzym czy małym:w dupie miej zasady ,dobro innych. "bo nie ważne czyje co je ale ważne co je moje"
    • Gość: \/\/\/\/ Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.kielce.vectranet.pl 18.06.12, 00:27
      Po co to nakręcanie emocji. Może warto z projektantami zastanowić się nad inną formą bryły parkingu albo jeszcze raz poszukać lepszej lokalizacji. Warto rozmawiać.
      • Gość: parker Re: Dyrektor przeprosi za "Guzik mnie obchodzi"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 01:35
        Rozmawiac? A "Guzik mnie to..." to forma dialogu? Zaproszenia?
        • Gość: tow. Guzikow "Guzik mnie obchodzi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 05:46
          Socjalistyczny aktyw bardzo dobrze zna się na wszystkim,
          także na architekturze budynków i krajobrazu.

Jak zwykle pospólstwo skandal wywołuje sącząc jad nienawiści:
          - a to Urząd Wojewódzki styropianowo-czarno-czerwony im wadzi
          - to znów pejzażu Karczówki nie można im zasłaniać

Autorytety postępowej koalicji za swój geniusz jeszcze przepraszać muszą .
          Jad nienawiści, oszołomstwo, ciemnego plebsu wrogiem
          światłego sojuszu, w miłosnym uścisku POstępaków z konstruktywnym chłopstwem .
          Tak marnujemy dorodną jak pękaty snop inteligencję władzy.

• Gość: tow. Guzikow egzotyka konkursów architektonicznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 06:51
            Oprócz przetargo-konkurów szwagro-pociotków, zleceń dla wujków,
            obsadzania synekur po linii partyjno-dynastycznej,
            są jeszcze konkursy, także o dziwo architektoniczne,
            może i dobre, ale strasznie niewygodne bo nieprzewidywalne .

Konkursy przynoszą szczęście nie tym co POtrzeba
            i dlatego należy je wyżynać jak watahę !
            Ile razy trzeba powtarzaliśmy konkursy
            aby demokratycznie i ekonomicznie wygrały konkury !?
            Dlatego towarzysze stosujemy konkury na całej linii walki ideologicznej.
            Nie ma litości w POlityce miłości!
    • plantin Ma przepraszać za bycie sobą ?! Odczepcie się - 18.06.12, 12:04
      - przynajmniej był szczery.
    • Gość: Otylia proszę o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.12, 22:07
      proszę o udział w mojej ankiecie i opinię o terenach zieleni w Kielcach, ankieta jest pod adresem:

.ankietka. pl/ ankieta/ 86167/ tereny -zieleni -w -zagospodarowaniu -przestrzennym -w -kielc.

(na początku adresu proszę wpisać - www ; a na końcu - html; i wszystko łącznie )

Dziękuję za udział w mojej sondzie!
      • Gość: eeee Re: proszę o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 01:20
        Lepiej byś kliknęła na URL i tam dodała cały link............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka