Dodaj do ulubionych

WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:53
ZWIAŁO WAM ZADASZENIE Z PERONU 1.
KIELCE TO SMIESZNE MIASTO. WOJEWÓDZKIE - FURMANKI NA ULICACH,
BRAK ZADASZENIA NA PERONIE, WYJSCIE DO MIASTA NA TABLICACH NA DWORCU.
W CAŁEJ POLSCE SĄ WYJŚCIA DO CENTRUM.
KIELCE TO WIOCHA.

Obserwuj wątek
    • iw Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU 28.06.04, 15:34
      tak owszem kielce to niewielkie miasto i dlatego nie ma oznaczeń o centrum bo
      wychodząć z dworca już jesteś w centrum ;). pozdr.
    • Gość: do kretyna Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.t-s.pl 28.06.04, 15:59
      skąd się biorą tacy zakompleksiali goscie, którym przeszkadza napis na dworcu?
      KIELCE TO NAJWSPANIALSZE MIASTO NA SWIECIE, CHOC NIE MIESZKAM TU KILKA LAT TO
      BYWAM RWEGULASRNIE I WIDZE JAK SIE ZMIENIA, ZWŁASZCZA TARAZ JAK KOMUNISCI NIE
      RZĄDZĄ ( czytaj:NIE KRADNĄ) W KIELCACH. kIELCE SĄ SUPER!!!!
      • Gość: kolej do kretyna Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 08:26
        dlaczego wyjechałeś z Kielc jak je tak bardzo kochasz?
        jeżeli widzisz w Kielcach same plusy to znaczy, że mieszkasz w jeszcze bardziej
        zacofanym miejscu.
        To właśnie tacy ludzie jak powodują, że Kielce są najwiekszą prowincją w Polsce.
        Zobacz jak poszczególne rzeczy wyglądaja w innych miastach w kraju.
        KRETYNEM JESTEŚ TY. I DO TEGO WIESNIAKIEM Z NAJWIEKSZEJ WSI W POLSCE.
        CZYLI Z KIELC. KORKI NA ULICACH - WŁAŚNIE WYJECHAŁY FURMANKI Z WĘGLEM.
        PAMIĘTASZ TO INFO W RADIU RMF PODCZAS TARGÓW ZBROJENIOWYCH. TO JEST MOZLIWE
        TYLKO W KLERYKOWIE.
        • Gość: pablo Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: 213.241.75.* 29.06.04, 08:41
          FURMANKI KOLEGO TO SĄ W WIELU INNYCH MIASTACH. CHYBA NIE WIDZIAŁES DWORCA W
          KATOWICACH. WIDAC ZE JESTES ZAKĄPLEKŚIONYM WSIUREM I POPROSTU ZAL DUPE CI
          SCISKA ZE NIE MIESZKASZ W TAKIM PIEKNYM MIESCIE
          • lekkozdystansowany Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU 29.06.04, 08:53
            W Lublinie tez widziałem furmanki w centrum i powiedz,ze to wieś..
            • Gość: do kretyna Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.t-s.pl 29.06.04, 09:09

no tak dla niektorych furmanki są wyznacznikiem postępu. Koń a sprawa polska, a
              sprawa kielecka chciałoby się powiedzieć. No tak, ja jestem jak to pisze KOLEJ
              wieśniakiem, który wyrwal się ze wsi i teraz jeździ metrem.(co prawda całe
              10km, bo więcej nie zbudowano jeszcze, ale zawsze).Jeżdżę też samochodem,
              autobusem a nawet tramwajem. TRAMWAJEM kolego!!! Kiedyś w Kielcach była glośna
              dyskusja o budowie linii tramwajowych.Jak w Częstochowie. Tam jest, w Kielcach
              nie.Szkoda, ze nie wyszlo. Byla też zaawansowana sprawa powstania Akadmii
              Medycznej, był Instytut Medyczny, podobnie jak kiedyś w Bydgoszczy. Tam AM
              mają , w Kielcach nie. szkoda.I tak jest w wielu sprawach. I tym można się
              martwić, a nie furmankami i innymi bzdurami. Myślisz KOlej, że Kielce to tak
              ważne miejsce, że świat o niczym nie mówi tylko o furmance w Kielcach? Mylisz
              się.A kielce są pięknym i dynamicznie ozwijającym się miastem, moim rodzinnym
              miastem, z którego wyszedlem, ale do którego wrócę. Wyjść jest prościej niż
              wrócic.Niesdtety. Pozdrawiam Kielczan z Kielc i nie tylko.
    • Gość: pol-tk Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.kielce.net.pl 29.06.04, 09:10
      Furmankę widziałem będząc w zaszłym roku w Gdyni, jechała główną drogą która
      prowadzi przez całe Trójmiasto i co wieś? Mam pytanie do "kolej"- jechałeś
      sobie pociągiem przez Kielce, i podczas tego poczyniłeś tyle obserwacji? BRAWO
      COŻ Z SPOSTRZEGAWCZY I BYSTRY UMYSŁ uhahahahaha
      • Gość: kolej Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:29
        przejeżdżałem tranzytem przez Kielce w nocy. TRAGEDIA.
        brak informacji (tablic informacyjnych). Te, które są znajdują się na lub za
        skrzyżowaniami. Taka informacja powinna być podana kilkadziesiąt przed
        skrzyżowaniem-najlepiej na tzw. bramce nad ulicą. Patrz przykłady z innych miast
        w Polsce. Jak was widzą tak o was piszą. KIELCE są pięknym miastem.
        przejazd przez Kielce to koszmar. Dach nad peronem ? Jak zjechać wózkiem z
        peronów po schodach-brak zjazdów. To są szczegóły-zgoda. Ale przez takie właśnie
        odstajecie od innych regionów.
    • Gość: ETAM Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.t-s.pl 29.06.04, 09:42
      a ja byłem ostatnio w rzymie i jezdzilem metrem. tam sa tylko dwie linie
      metra.Na stacjach bardzo waznych, np. przy Colloseum i Vatican nie ma podjazdów
      dla wózkow.Jak w kielcach i co z tego.A skąd ty jestes koles ze taki
      cywilizowanY>????
      • Gość: KOLEJ Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:17
        Z WARSZAWY.
        OBECNIE NA WYGNANIU W KLERYKOWIE.
        • Gość: pablo Re: WIEJE- JAK W KIELCACH NA DWORCU IP: 213.241.75.* 29.06.04, 11:11
          odrazu widac ze krawaciaz. Po cholere tu mieszkasz jak Ci sie nie podoba, nikt
          nie zmusza Cie do mieszkania w Kielcach. Za to Warszawa jest wspaniale
          oznaczona wszystkie informacje widac juz przed wiazdem do miasta sorry Stolicy.
          Wiesz smieszny jestes furmanek wiecej niz w Kielcach jest w Warszawie,
          człowieku zajmij sie tym zeby drogi naprawic w Stolycy bo wsty na cały świat
          dziury takie ze koła wpadaja całe WSTYD KRAWACIAZU WSTYD
        • Gość: w_t hehehe ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:17
          piszesz chlopczyku: "Z WARSZAWY. OBECNIE NA WYGNANIU W KLERYKOWIE." co, rodzice sie przeprowadzili ?? i wszystkich kumpli zostawiles ... przykra sprawa... a do szkoly cie zapisali juz?? i do ktorego gimnazjum bedziesz chodzil, pytam bo moze ci powiem jakim autobusem ... ale nie, przeciez pewnie tato cie podwiezie ... (tak, male dzieci same w autobusie, to nieuchodzi)
          to trzymaj sie ... i ucz sie pilnie ...
          ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka