Dodaj do ulubionych

wakacje na rodos...

IP: 81.210.54.* 12.07.04, 10:22
hey, mam pytanko.. czy ktos z Was korzystal z uciech wakacyjnych na greckiej
wyspie rodos? moze ktos z Was podzieli sie spostrzezeniami, jakimis
wskazowkami, dobrymi radami, bo wlasnie z przyjaciolmi sie tam wybieramy i
spotkalismy sie z bardzo roznymi wrazeniami u turystow.. dzieki z gory, pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ian_Curtis Re: a Korfu może być ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 10:39
      • Gość: veilchen Re: a Korfu może być ? IP: 81.210.54.* 12.07.04, 10:57
        jesli sa podobne to chyba ganz egal...
        • Gość: Ian_Curtis Re: a Korfu może być ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 13:06
          Nie sprecyzowałeś o co pytasz nie wiem czy interesuje was balowanie po
          dyskotekach ? zwiedzanie ? czy zwykły wypoczyn ? W Grecji jest pięknie, nie
          jest przesadnie drogo ja polecam wypożyczyć skuter i samemu organizować wolny
          czas...

Poszukaj na Google na pewno coś znajdziesz, na forum...
    • Gość: bywalczyni Re: wakacje na rodos... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:05
      rodos jest cudowną wyspą, wiec zalezy gdzie masz hotel. jeżeli od strony morza
      środziemnego to masz nawet szczęście trafić na prawie piaszczystą plażę bo po
      drugiej stronie trudno nawet chodzić po wielkich kamieniach. Za to ten brzeg
      jest doskonały dla surfowania z racji silnych wiatrów. Znawcy twierdza, że to
      europejska stolica desek. Choć stolicą wyspy jest miasto Rodos, ktore rózni się
      tym od inych osad, że ma tylko wiecej knajp i sklepów zoierntowanych na
      turystów czyli o wiele droższych. polecam więc stolicę Rodos ale tylko dla
      spaceru a zakupu wszelakie w centrum wyspy z dala od turystycznego motłochu.dla
      wygody podrożowania najlepiej wypożyczyć auto na cały dzień, mają np. b. tanie
      cinquecento. poza tym uwaga na słońce, jedyny cień jest w Dolinie Motyli, ale i
      tam jest jak w piekle, no chyba że w raju też jest piekielnie gorąco. a poza
      tym do turcji można wyskoczyć na kilkanaście godzin promem, zobaczyć słynną
      zatokę greka Zorby i brzeg na którym kręcono działa nawalone. polecam rejs
      stateczkiem a odradzam kolację z greckimi śpiewami i tańcami, które
      odstawianajczęsciej załoga zatrudniona w kuchni. polecam spacery po starówce w
      Rodos i innych miasteczkach. Wieczorem zupełnie bezpiecznie mogą to robić
      nawet dla samotne kobiety. Z zakupoami nie ma problemów, warto jednak spojrzeć
      od której sklepu mają sjestę, nie dotyczy to jednak wszystkich, bo budy z
      napojami są otwarte niemal 24 godz. zyczę udanych wakacji. bywalczyni
      • Gość: veilchen Re: wakacje na rodos... IP: *.acn.waw.pl 12.07.04, 15:57
        dzieki za info, bardzo przydatne... musze zajrzec tez do jakiegos przewodnika :)
        po powrocie mam nadzieje, ze potwierdze wszystkie plusy wyspy rodos :) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka