lumpior 13.03.13, 14:25 No tak,poświęcenie to podstawa,rytuał godny partii.A czy kropidłem bedzie władał Ryczan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb5 Re: Wiceprezes PiS w Kielcach. Czardasz i spotkan IP: *.free.aero2.net.pl 13.03.13, 14:37 wot znaczy się ???? rabin z u.Czerskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisiec Re: Wiceprezes PiS w Kielcach. Czardasz i spotkan IP: *.centertel.pl 13.03.13, 16:48 No to wyszło Szydło z worka.Nie wiem tylko -czy będzie spotkanie z biskupem i tańczony czardasz.Wszystko mi się pomieszało -w związku z tym podniosłym nastrojem. Przyjazd Pani Vice przewodniczącej to podniosły moment dla nas członków oraz całej społeczności naszego miasta i województwa.Można to porównać tylko z wizyta naszego Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Wiceprezes PiS w Kielcach. Czardasz i spotkan IP: *.kielce.vectranet.pl 13.03.13, 19:06 Dzieci w Polsce głodują , a Szydło po restauracjach się szlaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala subiektywna opinia IP: *.kielce.vectranet.pl 14.03.13, 06:25 Ja rozumiem potrzeby religijne niektórych członków różnych partii i innych organizacji społecznych, ale uważam poświęcanie budynków i wieszanie symboli religijnych w budynkach państwowych za przejaw pewnej dyskryminacji wobec osób, które wyznają inną wiarę lub są ateistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apostata Re: subiektywna opinia IP: *.kielce.net.pl 14.03.13, 10:42 O jakiej dyskryminacji mowa skoro od obrad Okrągłego Stołu wszyscy żyjemy w KATOLANDZIE - kraju w którym CZARNI OKUPANCI robią co chcą, okradając nas na potęgę. Pewnie niedługo poświęcenia i te dwa skrzyżowane patyki - będą obowiązkowe w każdym domu. Co do mnie samego i wielu moich znajomych - to z pewnym wyprzedzeniem dokonamy tego "wyświęcenia" i powieszenia tych "patyków" w naszych własnych "światyniach dumania" czyli pomieszczeniach toaletowych. Mimo, że nie należymy do PiS-uaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aloro Re: subiektywna opinia IP: *.centertel.pl 15.03.13, 08:29 Nowy Papież Franciszek jeździł autobusami do pracy.Jest nadzieja,że i nasz K.Ryczan weźmie przykład z nowego Papieża i będzie jeździł też lub przynajmniej chodził do Katedry pieszo. Lexus musi być sprzedany,aby żyć w zgodzie z nowym Papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: subiektywna opinia IP: *.kielce.net.pl 15.03.13, 09:17 Biskupy na skutery Mohery na rowery A peadały do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: subiektywna opinia IP: *.kielce.vectranet.pl 15.03.13, 09:26 Wiadomość z ostatniej chwili. Biskupie auto ma być przekazane ojcu Mateuszowi bo mu się rower zepsuł. Odpowiedz Link Zgłoś