ami-123 03.05.13, 21:32 To ma być rewelacja rewolucyjna menadżera Raczyńskiego?! Kpina! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kielczanin Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 23:21 I znów będzie co krok chleb ze smalcem. Kpina nie jarmark. Odpowiedz Link Zgłoś
tornemorgren Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać 03.05.13, 23:39 No i oczywiście jedyne w swoim rodzaju Świętokrzyskie żelki....Poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annka Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.13, 23:53 czy kolejny raz miasto zafudnuje nam stoiska z plytami disco polo i sam chleb ze smalecem w obrzydliwych namiotach? czy naprawde nie stac nas na cos lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 08:35 kiełbasa z Reala podwedzona koło domu za 80 złotych jako swojska i chinska tandeta ,takie to rekodzieło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf parkowanie IP: *.kielce.vectranet.pl 04.05.13, 11:02 Mam nadzieję, że tym razem władze dopilnują porządku z parkowaniem, bo "handlowcy" zamienili ostatnio deptak miejski w bazar wiejski, parkując swoimi samochodami wokół pawiloników z towarem. Może się wreszcie handlowcy nauczą, że rano wyładowuje się towar a potem odprowadza samochód na parking i wraca do handlowania. A nie stawia wszystko wokół, jak na trawniku przy stodole. Wygląda to obrzydliwie, ludzie nie mają jak przejść, do tego to duże zagrożenie dla przechodniów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teras Re: parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 10:17 Jeżeli ktoś ma takie wielkie problemy z parkowaniem, to powinien zainwestować w jakieś urządzenia, które mu w tym pomogą. Np. czujniki parkowania Karmax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prok Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 11:17 dokładnie. festyn i odpust. porażka Odpowiedz Link Zgłoś
bzykk Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać 04.05.13, 21:46 Jak to mówią: vox populi vox Dei Myślę,że się tam nie wybiorę! No chyba,że ch.....e z miasta zwrócą mi 100 PLN za parkowanie! Przyrzekłem sobie ,że do puki mi miasto stówy nie odda, w "strefie parkowania" NIE WYDAM NAWET GROSZA!!!!! Polecam pomysł innym okradzionym! PRECZ Z KOMUNĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi bzyk - mala strata IP: *.kielce.vectranet.pl 05.05.13, 13:12 1. Podciągnij się z ortografii... 2. Jak nie umiesz parkować przepisowo, to ponosisz karę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: bzyk - mala strata IP: *.opera-mini.net 05.05.13, 19:27 Normalni ludzie tylko zyskają na tym, że święta krowa parkingowa nie będzie zostawiać blaszakiem chodników. Także nie przyjeżdżaj do centrum skoro nie umiesz przepisowo zaparkować, nikomu cię nie będzie brakowało :P Odpowiedz Link Zgłoś
marek_goluch Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać 05.05.13, 12:11 spojrzcie na to co robi taki radom - port lotniczy radom a potem sie zastanowcie (mowie do menadzerow i marketingowcow kielc) co jest lepsza promocja miasta PS. a mozeby zatrudnic menadzera do spraw jarmarków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottoman turk Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 19:21 Znowu będzie to przypominalo obozowisko Sulejmana te kolorowe namioty tandetne dobre pod remiza gdzies na zabitej wsi.. www.1st-art-gallery.com/I-The-Magnificent-Suleyman/Tsm-H.1524-Siege-Of-Vienna-By-Suleyman-I-1494-1566-The-Magnificent,-In-1529,-From-The-Hunername-By-Lokman,-Detail-Of-The-Ottoman-Camp,-1588.html Odpowiedz Link Zgłoś