Dodaj do ulubionych

Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać

03.05.13, 21:32
To ma być rewelacja rewolucyjna menadżera Raczyńskiego?! Kpina!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kielczanin Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.play-internet.pl 03.05.13, 23:21
      I znów będzie co krok chleb ze smalcem. Kpina nie jarmark.
    • tornemorgren Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać 03.05.13, 23:39
      No i oczywiście jedyne w swoim rodzaju Świętokrzyskie żelki....Poezja.
      • Gość: annka Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.13, 23:53
        czy kolejny raz miasto zafudnuje nam stoiska z plytami disco polo i sam chleb ze smalecem w obrzydliwych namiotach? czy naprawde nie stac nas na cos lepszego?
        • Gość: as Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 08:35
          kiełbasa z Reala podwedzona koło domu za 80 złotych jako swojska i chinska tandeta ,takie to rekodzieło
          • Gość: elf parkowanie IP: *.kielce.vectranet.pl 04.05.13, 11:02
            Mam nadzieję, że tym razem władze dopilnują porządku z parkowaniem, bo "handlowcy" zamienili ostatnio deptak miejski w bazar wiejski, parkując swoimi samochodami wokół pawiloników z towarem. Może się wreszcie handlowcy nauczą, że rano wyładowuje się towar a potem odprowadza samochód na parking i wraca do handlowania. A nie stawia wszystko wokół, jak na trawniku przy stodole. Wygląda to obrzydliwie, ludzie nie mają jak przejść, do tego to duże zagrożenie dla przechodniów.
            • Gość: Teras Re: parkowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 10:17
              Jeżeli ktoś ma takie wielkie problemy z parkowaniem, to powinien zainwestować w jakieś urządzenia, które mu w tym pomogą. Np. czujniki parkowania Karmax.
          • Gość: prok Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.13, 11:17
            dokładnie. festyn i odpust. porażka
    • bzykk Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać 04.05.13, 21:46
      Jak to mówią:
      vox populi vox Dei

Myślę,że się tam nie wybiorę!
      No chyba,że ch.....e z miasta zwrócą mi 100 PLN za parkowanie!
      Przyrzekłem sobie ,że do puki mi miasto stówy nie odda, w "strefie parkowania" NIE WYDAM NAWET GROSZA!!!!!
      Polecam pomysł innym okradzionym!
      PRECZ Z KOMUNĄ!!!
      • Gość: hihi bzyk - mala strata IP: *.kielce.vectranet.pl 05.05.13, 13:12
        1. Podciągnij się z ortografii...

2. Jak nie umiesz parkować przepisowo, to ponosisz karę...
        • Gość: :P Re: bzyk - mala strata IP: *.opera-mini.net 05.05.13, 19:27
          Normalni ludzie tylko zyskają na tym, że święta krowa parkingowa nie będzie zostawiać blaszakiem chodników. Także nie przyjeżdżaj do centrum skoro nie umiesz przepisowo zaparkować, nikomu cię nie będzie brakowało :P
    • marek_goluch Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać 05.05.13, 12:11
      spojrzcie na to co robi taki radom - port lotniczy radom
      a potem sie zastanowcie (mowie do menadzerow i marketingowcow kielc) co jest lepsza promocja miasta
      PS. a mozeby zatrudnic menadzera do spraw jarmarków ?
      • Gość: ottoman turk Re: Jarmark w Kielcach. Można się już zgłaszać IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.13, 19:21
        Znowu będzie to przypominalo obozowisko Sulejmana te kolorowe namioty tandetne dobre pod remiza gdzies na zabitej wsi..
        www.1st-art-gallery.com/I-The-Magnificent-Suleyman/Tsm-H.1524-Siege-Of-Vienna-By-Suleyman-I-1494-1566-The-Magnificent,-In-1529,-From-The-Hunername-By-Lokman,-Detail-Of-The-Ottoman-Camp,-1588.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka