Dodaj do ulubionych

Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne

IP: 212.244.153.* 10.08.04, 11:41
beznadziejna sprawa. zajęcia trwają godzinę i do domu. chyba że jest ładna
pogoda to zaprowadzą cię na basen, ale tam pozostajesz bez opieki. a z tymi
wycieczkami to pic na wodę. Kraków to tylko basen a później latasz 6 godzin
po rynku i czekasz aż pseudo opiekunowie zrobią zakupy żeby cię wpuścili do
autokaru. Nie polecam takiego spędzania czasu w wakacje. Jedyna dobra tego
strona to ognisko i grochówka
Obserwuj wątek
    • Gość: gość pietnastka Warsztaty IP: 212.244.153.* 10.08.04, 11:42
      beznadziejna sprawa. zajęcia trwają godzinę i do domu. chyba że jest ładna
      pogoda to zaprowadzą cię na basen, ale tam pozostajesz bez opieki. a z tymi
      wycieczkami to pic na wodę. Kraków to tylko basen a później latasz 6 godzin
      po rynku i czekasz aż pseudo opiekunowie zrobią zakupy żeby cię wpuścili do
      autokaru. Nie polecam takiego spędzania czasu w wakacje. Jedyna dobra tego
      strona to ognisko i grochówka
    • Gość: kaska Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: 212.244.153.* 10.08.04, 11:46
      coś ostatnio nic nie słychać o sukcesach Jumpa myślałam już że ten klub już nie
      istnieje ale chyba jeszcze jest.
      • Gość: radomianka Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 21.04.15, 08:51
        Istnieje, a szczególnie jego założycielka, która "UCZY TAŃCZYĆ" ojca trójki dzieci .Rozwaliła małżeństwo z dwudziestoletnim stażem, ale pewnie nie pierwsze i nie ostatnie.Myślę że na tym "tańcu " połamie nogi!!!
    • Gość: gość Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: 212.244.153.* 10.08.04, 11:49
      darmowe????? a ciekawe ile na tym zarabiają organizatorzy czyli państwo Kęćko.
      Po każdych wakacjach zmiana 2 samochodów bo tyle ma się dziać na tych
      warsztatach a nic się nie dzieje
      • Gość: Ojciec Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 12:20
        W zeszłym roku po zakończeniu spotkania organizacyjnego dzieci i dorośli
        tratowali się w wąskim korutarzu prowadzącym do wyjścia. Cud, ze nie stała sie
        żadna tragedia. jesli tak wygląda organizacja imprezy tegorocznej to ja
        zdecydowanie odradzam jumpa. Lepiej dzieci wysłać na cały dzień przed blok-
        bedzie bezpieczniej
        • Gość: matka Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: 212.244.153.* 10.08.04, 13:01
          Pewnie tak samo bo oni nie potrafią wymyślić nic innego co roku to samo czyli
          nuda nuda nuda.Zgadzam się wakacje bez Jumpa mogą być atrakcyjniejsze
          • Gość: radomianka Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 21.04.15, 08:28
            Anna Kęćko łowczyni cudzych mężów. Własnie zabrała trojga dzieciom ojca !!!
            • Gość: radomiank Re: Ruszają VI Letnie Warsztaty Taneczne IP: *.dynamic-ra-2.vectranet.pl 21.04.15, 09:05
              Ciekawe w jakich tańcach ta pani jest dobra? Mając na uwadze rozwalenie małżeństwa z trójką dzieci ,to jakiś taniec musi preferować . Żal mi jej dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka