gibalski 14.11.13, 09:18 Poszukuję producenta dobrej kostki brukowej. Mieszkam w Kielcach, dobrze byłoby znaleźć coś w pobliżu. Jesień jest póki co bardzo łaskawa, myślę, że przed zimą jeszcze zdążyłbym kostkę położyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smurfmadrala Kostka Brukowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.13, 13:18 Najsampierw napisz Pan łaskawie czy potrzebny bruk kamienny czy betonowy. betonowy-wytwórnia na terenie dawnej f-my Pia-Piasecki w Białogonie kamień prawdziwy - kopalnia Sosnowica /właśc.Rębosz/-15 km za Samsonowem w kierunku Odrowąża lub /może?/ u Pawłowskiego w Tumlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
moblister Re: Kostka Brukowa 15.11.13, 14:07 Fajną kostkę można dostać we wszystkich sklepach budowlanych, jeżeli chcesz od producenta, poszukaj info czy u Ciebie w regionie z bruk betu można kupić. Na pewno coś znajdziesz, tylko radzę się pośpieszyć, bo ponoć niedługo ma już spaść śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
duch87 Re: Kostka Brukowa 18.11.13, 19:28 Tak szukam i faktycznie wcześniej wymieniony bruk bet ma swoją siedzibę w Kielcach także warto i zapłacisz bardzo mało za transport. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartman Re: Kostka Brukowa, poszukuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.13, 13:35 Zainteresuj się firmą Kost-bet, zdecydowanie jednej z liderów tej branży. Mam ich kostkę od 2 lat i nawet najmniejszego śladu na niej nie widać. Wcześniej miałem kostkę innego producenta i musiałem po jakimś czasie całość zmieniać właśnie na kost-bet, bo wyglądała obrzydliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
gibalski Re: Kostka Brukowa, poszukuję 19.11.13, 15:14 Kupiłem kostkę Tegula z bruk betu. Koszt transportu odszedł, ale jeszcze jej nie ułożyłem. Mieliśmy z żoną trochę roboty dookoła domu, kostkę mają przyjść fachowcy układać jutro. Mają ułożyć je tak by kolory takie same nie były obok siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartman Re: Kostka Brukowa, poszukuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.13, 11:44 Ale ja mówię o Kost-betcie :) To zupełnie inna, moim zdaniem dużo lepsza kostka brukowa. Jestem z niej naprawdę mega zadowolony i sądzę, że długo to się nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
gibalski Re: Kostka Brukowa, poszukuję 27.11.13, 19:02 Być może, wcale tego nie neguję. Teraz już jednak kostkę zakupiłem i cóż, kostka jak kostka - jest estetyczna, praktyczna i spełnia swoją funkcję. Bardzo ciekawie żona zaprojektowała jej ułożenie, kostka idealnie wpasowała się w krajobraz (domu i roślinności dookoła). Zobaczymy jak będzie po zimie i po pierwszym śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartman Re: Kostka Brukowa, poszukuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.14, 13:17 Czekaj, czekaj, żona projektowała? Nie mów, że sam układałeś, mi mojego kost-beta kładła ekipa. Samemu się nie kładzie, bo za rok, dwa będzie tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Kostka Brukowa, poszukuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.14, 16:27 No samodzielnym układaniem można spieprzyć nawet tak dorby produkt jak Kost-bet. Szkoda kupowac dobrą kostke jak potem samemu człowiek zacznie się bawić w specjalistę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Kostka Brukowa, poszukuję IP: *.static.ip.netia.com.pl 17.03.15, 15:21 Jeżeli szukasz dobrej kostki brukowej odwiedź maxbud-rybnik.pl/asortyment obsługa profesjonalna, wszystko na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś