r_z 14.08.04, 11:03 internetowa kielecka GW robi się coraz bardziej "aktualna" - jest sobota g. 11.00 a ostatnia informacja jest z czwartku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrykacz.imieninowy Re: "aktualność" Gazety 14.08.04, 15:13 Rafałku Drogi nasz ! Panowie informatycy Agory mają przejściowe problemy techniczne. W poniedziałek wszystko będzie O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: "aktualność" Gazety 14.08.04, 17:21 pstrykacz.imieninowy napisał: > Rafałku Drogi nasz ! z całym szacunkiem - nie wydaje mi się, żebym był Twoim starym kumplem, będę więc wdzięczny za nienadużywanie mojego imienia na forum Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy http://www.kcckp.net/external_e/ 14.08.04, 18:04 O.K. Dla poprawy humoru zapraszam na mój ulubiony portal internetowy: www.kcckp.net/external_e/ www.kcckp.net/external_e/ www.kcckp.net/external_e/ Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja Re: "aktualność" Gazety 15.08.04, 14:32 r_z napisał: > internetowa kielecka GW robi się coraz bardziej "aktualna" - jest sobota g. > 11.00 a ostatnia informacja jest z czwartku Nie narzekajcie. W GW niektóre informacje są podawane ze znacznym wyprzedzeniem, jeszcze przed samym wydarzeniem. Nie mozna wszędzie być jednoczesnie. Niektóre informacje są wobec tego lekko spóźnione. Odpowiedz Link Zgłoś