Gość: Targowicz IP: *.srkch.pl 03.09.04, 13:01 Nie wiem czy to specjalnie na targi, czy tak będzie zawsze, ale w mefisto było tyle nagich "dupeczek", że nawet krawaciarze pozdejmowali te swoje wisiorki.Podobało mi się mimo, że to piekielne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Ale mefisto dało czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:11 A te dupeczki to mialy jakies glowy poprzyczepiane? Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc Re: Ale mefisto dało czadu 03.09.04, 13:52 O cholera ! A znajomi po fachu wczoraj się wybierali i zastanawiałem się czy też nie zaglądnąć. A to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Ale mefisto dało czadu IP: 195.136.247.* 03.09.04, 18:01 No proszę , gdzie się NFZ bawi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfz Re: Ale mefisto dało czadu IP: *.srkch.pl 07.09.04, 11:32 Permanentna inwigilacja nie bawie się z WAMI. Rozumiem, że to forum to kicha bo wszystko cedzicie. I leci to co W A M pasuje. No wiecie, rozumieci ja nie wiedziałem, ale już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś