Dodaj do ulubionych

Róża Thun z PO

29.05.15, 21:44
Róża Grafin von Thun und Hohenstein
Posłanka do Parlamentu Europejskiego
oświadczyła dziś w programie u pani redaktor Olejnik
że istnieje potrzeba segregacji uchodżców z północnej Afryki.
Czym to się różni od nazistowskiej polityki segregacji
i jak to się ma do liberalizmu PO ?
Obserwuj wątek
    • smurfmadrala Re: Róża Thun z PO 29.05.15, 23:37
      Może Frau von Thun und Hohenstein chce segregować i separować oszołomów pełnych jadu nienawiści ?
      • smurfmadrala Rosa Thun von PO 30.05.15, 19:13
        Na Bula Szoguna głosowali albo albo tacy inteligĘci jak on sam,
        albo oligarchowie i ich parobkowie.
        Na szczęście i pomyślność Polski przerżnęli z niedorżniętą "watahą".

Oby wyborcy powiedzieli won! frau Thun von Thun und Hohenstein .
        • smurfmadrala Re: Rosa Thun von PO 31.05.15, 11:15
          www.youtube.com/watch?v=-exPJdU4_kU

tak niszczy się państwa bez ognia, szczęku oręża,
          DEMORALIZACJA zabija
          • jagaton Agata Kornhauser-Duda 01.06.15, 09:01
            Jak już tak nazwiska Was rażą, to co powiecie na to: Agata Kornhauser-Duda., też nie pasuje? Kobitka ma klasę, tak jak Róża Thun i wstydu Polsce nie przynosi.
    • sygitoyo Re: Róża Thun z PO 02.06.15, 19:32
      Nie rażą nazwiska
      tylko hipokryzja.
    • Gość: Icek Czyja jest Polska? IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.06.15, 22:42
      Jak długo Polską będą jeszcze rządzić oszuści, cyniczni cwaniacy, ludzie prymitywni, bez manier, bez ogłady, notorycznie przez lata okradajacy Narów?
      • smurfmadrala Re: Czyja jest Polska? 03.06.15, 07:44
        pl.wikipedia.org/wiki/Berek_Joselewicz

Polska,
        piękny, przyjazny kraj, który pokochało wielu, wielu Żydów np. Artur Rubinstein.

Nie postrzegajmy Żydów przez pryzmat tych osobników, którzy wyssali anty-polonizm z mlekiem matki,
        niech obiektywnego obrazu nie zaciemni marksistowsko-ubecka, Polakożercza banda zdrajców.

Czy jest gdzie bardziej przyjazny kraj gdzie naród żydowski tak rozwinął się demograficznie, kulturowo, finansowo ?
        Gdzie powstawały CAŁE MIASTA żydowskie, nie licząc dzielnic, gdzie zakładano żydowskie kluby sportowe?
        Wśród pomordowanych elit patriotycznych w Katyniu byli oficerowie i podoficerowie Żydzi.

Jedno słowo zdrady darowałoby im życie, wybrali Honor i Ojczyznę.
        Cześć Ich Pamięci!

Pisze ww słowa odpowiedzialnie i szczerze,
        "nienawistny, pełny jadu" ciemnogrodzianin, semito-realista.

• Gość: moher średniowiecz Audiencja Kopaczowej u Ojca Świętego IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.06.15, 18:13
          Jak podają zaprzyjaźnione media P. Kopacz wybiera się na audiencję do Ojca Świętego Franciszka, aby Go prosić o "błogosławieństwo dla ustaw popierajacych aborcję, in vitro i zwiazki partnerskie". O czy innym ta bardzo inteligentna Pani może rozmawiać z papieżem Franciszkiem? Większego cyrku i szopki nie widziałem. Czego więcej, czego innego można się spodziewać po ludziach tego pokroju? Czy ktoś kto aktywnie wspiera aborcję - patrz załatwienie aborcji dla 15-latki przed 2-3 laty ma czyste sumienie, aby starać się o audiencję Ojca Świetego? Jako średniowieczny moher, zacofaniec, ultranacjonalista nie potrafię tego zrozumieć.
    • osse Pani Róża Thun... 08.06.15, 12:15
      Pani europoseł Thun dała popis swojej elokwencji zaraz po wyborze nowego Prezydenta Dudy, oświadczając zaprzyjaźnionym urzędnikom z Brukseli dopytywującym się kto zacz ten Duda, bo oni go nie znają, że nie ma pojęcia, ale pewnie wygrał bo za dużo naobiecywał.
      No to pomóżmy Pani Thun, żeby ją oświeciło.
      Sięgamy po niezawodnej Wikipedii:

Andrzej Duda: Doktor nauk prawnych, od 2006 do 2007 podsekretarz stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości, w latach 2007–2010 podsekretarz stanu w Kancelarii Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, były członek Trybunału Stanu, poseł na Sejm VII kadencji, deputowany do Parlamentu Europejskiego VIII kadencji.
      Na początku lat 2000. był działaczem Unii Wolności[12]. Po wyborach parlamentarnych w 2005 rozpoczął współpracę z Klubem Parlamentarnym Prawa i Sprawiedliwości. Jako doradca KP PiS uczestniczył w pracach komisji parlamentarnych (Sejmu i Senatu). W 2010 kandydował bez powodzenia z ramienia PiS na prezydenta Krakowa, uzyskał mandat radnego miasta
      W wyborach do Parlamentu Europejskiego w 2014 z ramienia PiS uzyskał mandat eurodeputowanego VIII kadencji.

Pan Duda to stary znajomy kolegów Pani Róży z nieboszczki Unii Wolności, poza tym mijali się pewnie nie raz na korytarzach Parlamentu Europejskiego, gdzie pan Duda aktywnie pracował o podobno nawet był chwalony za tę pracę tytułem najlepszego europarlamentarzysty.
      No ale Pani Róży to pewnie nic nie mówi.

Pani Hrabino! To dla Pani. Warto nadrobić zaległości w wiedzy.
      • Gość: Polak zatroskany Czy P. Bronek już wie, kto ten Duda? IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.15, 22:39
        Czy P. Bronek z Ruskiej Budy i Jego "chonorowy komitet poparcia" już widzą, kto to ten czeladnik Duda? Czy pycha, chamstwo i pogarda do bliżniego , nawet wyznąjącego inne ideały i zasady etyczne są transparentne z "chasłem" P. Bronka "zgoda i miłość"? Zaprzyjaźnione media już rozliczają prezydenta elekta. Kiedy zaczną rozliczać pięć lat "wiekopomnej" prezydentury strażnika żyrandola, "niezależnego" kandydata namaszczonego na ten urząd przez P. Tuska, "prezydenta" Europy? Obaj są tytanami intelektu, dobrego wychowania, ogłady i "dobrych" manier. Dlaczego tak prymitywni ludzie rządzą Polską i Europą? Czy nie widzicie Państwo ich prostactwa i tego, że mają słomę w butach? Czy można jeszcze bardziej kompromitować Polskę? Czy w Polsce nie ma ludzi, którzy mogą nas godnie prezentować?
      • Gość: Filip Re: Pani Róża Thun... IP: *.dsl.bell.ca 09.06.15, 03:49
        Pani Hrabino! To dla Pani. Warto nadrobić zaległości w wiedzy. ....no,no ja raczej ostrozny bylbym w uzywaniu tak lekkomyslnie okreslenia "chrabina"....kierujac slowa do takiej flondry.
        ...to jest przybleda z innej kultury ....i nazwyajac ja chrabina , sle jej sie lisciki milosne...jaka ona chrabina...chrabina to byl ktos...a to jest plew...jak w filmach etatowego rezysera PRLu Wajdy.....jak sie kreci wojne musialo cwokowi pokazac dopiero mlode pokolenie filmowcow...filmem "Miasto 44"

...kolejny kwiatek:

"Podczas szczytu G7 mąż Angeli Merkel dba o rozrywkę dla żon polityków"..jak resortowe dzieci robia internet , adokladnie pie.......j "WP"
        ...swobodnie material ze szczytu G7 mozna by bylo opatrzec dziesiatkami innych tytulow...np:...ladna pogoda dla G7, albo G7 na wybiegu....G7 czas rekreacji dla zon politrukow...lub kto przjechal na szczyt G7...itd...i kazdy z tych tematow bylby dla mnie rownie wazny to znaczy tak wazny jak sam G7...wiec wogole kogo to interesuje......material fotograficzny jednak usiluje przyblizyc cos tak wolgarnego i prymitywnego z wygladu jak zone bylego polskiego premiera pana Tuska...glupia ci.........
        • Gość: Filip Re: ...kolaborant IP: *.dsl.bell.ca 09.06.15, 16:34

Andrzej Stasiuk: Jeżdżę do Rosji, bo nudne i bezpieczne kraje mnie nie interesują

- Oczywiście, boję się Rosji. Boję się psiarni, władzy rosyjskiej się boję. Bo ona jest nieobliczalna i może wszystko. Warto zobaczyć Rosję, ale dobrze jest też obejrzeć sobie kraje postsowieckie i Chiny. Bo co my tak naprawdę wiemy o komunizmie w porównaniu z Chińczykami? Moich pierwszych 30 lat życia to był komunizm. Ludzki eksperyment na kosmiczną skalę. Co tutaj się naprawdę wydarzyło? Prześladuje mnie to i fascynuje - mówi Andrzej Stasiuk Wirtualnej Polsce. W drugiej części rozmowy pisarz opowiada m.in. o swoich podróżach na Wschód, nudnym Zachodzie, różnicach między komunizmem a kapitalizmem i potencjale bojowym szczupłych hipsterów z Placu Zbawiciela oraz wyjaśnia, w czym polscy biskupi przypominają mu aparatczyków z KC PZPR.

>>Grzegorz Wysocki: Od jakiegoś czasu sporo pan mówi i pisze o polskim antysemityzmie. Naprawdę uważa pan, że jesteśmy skażeni złem?

....gdyby nie mowil jezykiem antypolskim Wirtualna Polska na jego temat by niezamiescila ani slowa...ale ze podgrzewaja temat zydowski aby nie zdechl , no to go ciagna w gore, a Polacy sie boja gebe otworzyc we wlasnym kraju...w internecie tez nikt na ten temat nie bedzie pisal bo cenzura usunie jego tekst.....to utrwajajaca zycie spoleczne strategia strachu, prowadzaca do zamykania sie ludzi...to prowadzi do sk...nia elit kraju....nz zasadzie ...".....ja go nie bede krytykowal ani podwazaj jego pracy naukowej ...a noz Zyd...i wezma mnie za antysemite...."
          ....w ten prosty sposob antysemityzm sluzy postkomunie.
          • Gość: Filip Re: ...kolaborant IP: *.dsl.bell.ca 09.06.15, 16:49
            ...jeszcze do Rosji bo takie mam zobowiazania.....wszyscy o tym wiedza, ale to moja prywatna sprawa....Chiny tez mnie interesuja...bo tam dla mnie najtaniej, najbrudniej, i mozna cos zalapac.

...a oto temat kolejny AFERA PODSLUCHOWA....co tu jeszcze mozemy zablokowac.....?

Zaznaczył, że prokuratura wspólnie z policją próbowała zablokować konto na Facebooku, na którym upubliczniono materiały. - Z uwagi na odmienny system prawny, który obowiązuje w Stanach Zjednoczonych na chwilę obecną okazało się to bezskuteczne - powiedział. Zaznaczył, że takie próby będą nadal podejmowane - chodzi o zablokowanie tego profilu.
            • Gość: Filip Re: ...moj przyjaciel w Polsce. IP: *.dsl.bell.ca 10.06.15, 00:39

...nalezalo by zyczyc calej prymitywnej polskiej lewicy by jej politycy mieli taka klase jak ten czlowiek....no tak ale on jest z prawicy.
              • Gość: Filip Re: ...moj przyjaciel w Polsce. IP: *.dsl.bell.ca 10.06.15, 00:43

....chyba nie dolaczylem adresu do fotki...dwie klasy ludzi.....tych z ponad tysieczna tradycja panstwowosci i dwustuletnia....

i.wp.pl/a/f/jpeg/35236/kopacz_harper_pap_625.jpeg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka