Dodaj do ulubionych

Stępień Włodzimierz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:06
Czyli jednym słowem dorobił się na nas.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Stępień Włodzimierz IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 27.10.04, 17:29
      ciekawe ile dostał za galerie echo
      • pstrykacz.imieninowy Stępień Włodzimierz 27.10.04, 21:09
        Przynajmniej zaczął remontować Sienkiewicza. A co zrobił Wojciech ? Zamknął Ikara...
        • Gość: misterxy Re: Stępień Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:17
          dokoańcza remont Sienkiewicza.
          Proste, nie?
        • Gość: cycu Re: Stępień Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:17
          a który pieprznął, bo nie pamiętam: Dedal czy Ikar ?
        • ivan4 Dzięki niemu przynajmniej Kielce błyszczały 27.10.04, 21:19
          TO NAJLEPSZY KANDYDAT NA SZEFA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO SLD.
          • Gość: misterxy Re: Dzięki niemu przynajmniej Kielce błyszczały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:24
            może i SLD, ale nie na prezydenta.

SLD... kanałami...
            • ivan4 Nie zaprzeczysz gściu, że Stępień Włodziu był 100 27.10.04, 22:19
              razy lepszy od obecnego przygłupiego Lubawskiego
            • ivan4 Pozatym zobacz ile inwestycji jest w drogach 27.10.04, 22:21
              A ile w Kielcach? To samo za siebie mówi. g
              • Gość: behemot Re: Pozatym zobacz ile inwestycji jest w drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:22
                > zobacz ile inwestycji jest w drogach

Zgadza się, ja sam musiałem zainwestować w lewy wachacz, z powodu drogi o nazwie Sandomierska.
                Mój kolega złamał resor na skrzyżowaniu Ściegiennego i Wapiennikowiej ale to było w Żuku, a nie w japońskim samochodzie, jak u mnie, więc nie wiem, czy się liczy. Choć w sumie inwestycja to inwestycja.

Dlaczego tow. Stępień nie dostał jeszcze medalu od przemysłu motoryzacyjnego to jest dla mnie zagadką.
                • ivan4 Drogi Behemocie! Gdybys był bardziej inteligentny 28.10.04, 23:34
                  Wiedziałbyś że GGDKIA zajmuje się drogami krajowymi. Miejskie natomiast należą
                  do Prezydenta. Ale skąd Ty masz to wiedzieć skoro twoja edukacja zatrzymała się
                  pewnie na poziomie matury. Gratuluję znajomości tematu. Niestety nie na
                  wszystkim tak dobrze się znasz.
                  • Gość: behemot jakiekolwiek przejawy jego działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:24
                    Drogi miejskie przez kilka lat były pod panowaniem tow. Stępnia. Nie zrobił nic, żeby poprawić stan Sandomierskiej i Wapiennikowej.
                    Wapiennikową ruszył dopiero w zeszłym tygodniu Lubawski.
                    Nie mam nic przeciwko tow. Stępniowi. Tak się jednak składa, że nie mogę znaleźć nikogo, kto by wymienił jakiekolwiek przejawy jego działalności przez 4 lata kadencji. Ty pewnie też tego nie potrafisz...

> Drogi Behemocie! Gdybys był bardziej inteligentny

sorry, że Cię rozczarowałem.
                    • antonio_hot Co Lubawski się wziął po 2 latach do roboty? 29.10.04, 23:06
                      Gratuluję szybkości!!!
                      • Gość: behemot Straszny z ciebie jełop, przyjacielu :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:45
                        Straszny z ciebie jełop, przyjacielu. Najwyraźniej masz kłopoty ze zrozumieniem czego dotyczy dyskusja :-))
                        Dyskusja dotyczy tego, co w PIERWSZYM roku działalności zrobił Lubawski
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=13659115&a=13659115
                        • ivan4 Już większego jełopa od Lubawskiego to nie ma 30.10.04, 12:55
                        • pstrykacz.imieninowy Co W.Lubawski zrobił w ciągu swojej działalności ? 02.01.05, 10:17
                          Co W.Lubawski zrobił w ciągu swojej działalności ?
    • Gość: kmgit Re: Stępień Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:14
      Stępien to nieprzeciętny palant i bufon.
    • Gość: marek Re: Stępień Włodzimierz IP: *.kielce.net.pl 28.10.04, 07:28
      Kochani - ci co plują na Stępnia mają "gó.. racji".
      Są to prawdopodobnie zdecydowani zwolennicy /coraz bardziej nieliczni już - na
      szczęście/ Pana Lubawskiego. WŁODZIMIERZ STĘPIEŃ był o 1000% lepszy od tego
      NIEUDACZNIKA i NAWIEDZONEGO WIZJONERA. Kto ma za grosz rozumu w 2006 roku będzie
      głosował w wyborach samorządowych na Pana Włodzimierza - szczególnie ci którzy
      mieli "to szczęście", że głosowali na Lubawskiego. Powrót Pana Włodzimierza
      Stępnia do Ratusza będzie odbywał się prawdopodobnie pod hasłem "OBY BYŁO
      WRESZCIE NORMALNIE". I będzie to powrót TRIUMFALNY.
      • Gość: behemot nikt nie pamięta wielkich czynów tow. Stępnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:00
        > Kochani - ci co plują na Stępnia mają "gó.. racji".

No właśnie!
        Jestem normalnie wściekły!
        Jak szybko ludzie zapominają zasługi lewicy, a w szczególności ogrom tego, co
        zrobił dla miasta Prezydent Stępień.
        Żeby w 200 tysięcznym mieście nie znalazł się nikt, kto by zapamiętał choć 8
        sukcesów poprzedniej władzy? Po prostu złośliwie przemilczacie osiągnięcia
        Partii. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=13659115&v=2&s=0
        • baba53 Re: nikt nie pamięta wielkich czynów tow. Stępnia 28.10.04, 09:34
          Sfustowani wyborcy WL nie "znajdując" prawdy w swoich poczynaniach-głosowanie-
          muszą sie wyżyć na lewej stronie.
          • Gość: behemot lep imperialistycznej propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:15
            Jest to oczywista nieprawda i prowokacja, albowiem lewa strona nie daje frustratom powodów do wyżycia się, a kto pisze inaczej ten jest zaplutym karłem reakcji, który idzie na lep imperialistycznej propagandy.
            Nie idźcie na lep, nie zagadujcie, tylko wymyślcie napis na pomnik, towarzyszki i towarzysze.
            • Gość: marek Re: lep imperialistycznej propagandy IP: *.kielce.net.pl 28.10.04, 14:05
              Kolego Behemot - zostaniesz w roku 2006 jednym z nielicznych Kielczan który z
              uporem maniaka będzie twierdził, że każdy bez wyjątku kandydat Lewicy na Prezy-
              denta Miasta jest gorszy od Pana Lubawskiego. I co gorsze będziesz o tym "głębo-
              ko przekonany". Natomiast te dwa blisko lata władania Miastem przez Pana Wojtka
              świadczą obiektywnie o tym, że każdy bez wyjątku mieszkaniec Kielc może być
              lepszym od niego Prezydentem. Ale to chyba "nie na Twoją głowę".
              • Gość: misterxy Nie zagłosuję ani na Stępnia, ani na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:42
                W Kielcach nie ma odpowiedniego kandydata na prezydenta.
              • Gość: Jan Re: lep imperialistycznej propagandy IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 31.10.04, 07:51
                Tow. marek czy ty czasem nie tęskisz za ameryką. Busz potrzebuje ciebie.
        • Gość: nie poseł Stępień a Lubawski IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:12
          Jeden wart drugiego.
          Ale jeżeli chodzi o ścisłość wyliczanki ośmiu "zasług" Stępnia można tu
          rozpoczynać i coś by tam się uzbierało.
          Ale ja proponuję pokazać coś co zrobił Lubawski! Co zrobił SAM.
          Przecież to co się realizuje (czy to stadion czy hala, ul.Sienkiewicza czy też
          Wapiennikowa to kontynuacja działań ekipy poprzedniej)
          Sorry .Lubawski zrobił coś sam. .....
          Czystkę w magistracie
          • Gość: behemot Re: Stępień a Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:41
            > Ale jeżeli chodzi o ścisłość wyliczanki ośmiu "zasług" Stępnia można tu
            > rozpoczynać i coś by tam się uzbierało.

O to właśnie mi chodzi.
            Mówiąc zupełnie serio nie znam osobiście ani Stępnia ani Lubawskiego. Wydarzenia miejskie znam z Wyborczej. Na tej podtsawie wyrobiłem sobie przekonanie, że Lubawski to bardzo sprawny, choć kontrowersyjny prezydent.
            Nawet, gdybym był I Sekretarzem KW PZPR w tym mieście, to też bym miał takie zdanie.

> Ale ja proponuję pokazać coś co zrobił Lubawski!
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=13659115&a=13659115
            • Gość: nie poseł Re: Stępień a Lubawski IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 15:38
              Gość portalu: behemot napisał(a):
              ...................................
              > Lubawski to bardzo sprawny, choć kontrowersyjny prezydent.
              > Nawet,gdybym był I Sekretarzem KW PZPR w tym mieście, to też bym miał takie
              > zdanie................

Ależ Lubawski jest dużo "lepszy" od każdego z byłych I sekretarzy (oczwiście na
              czele ze Skowronem!). Aż za dobrze pamiętam te, dzięki Bogu, minione czasy i
              gdyby Lubawski miał stanąć w rankingu na "najlepszego TOWARZYSZA" twierdzę, że
              wygrałby w cuglach z konkurentami.A dlaczego już wyjaśniam.

Po pierwsze: Bufon jak diabli.
              2.Władza u Niego jest nieograniczona.
              3.Dba o swoich wazeliniarzy i dupska im zabezpiecza na ciepłych posadkach.
              (Oczywiście tak jak każdy "dobry" I sekretarz kosztem wykoszenia albo
              wyrżnięcia wcześniej innych).
              4.Jest święcie przekonany, iż jest nieomylny.
              5.Nie liczy się z prawem.
              6.Picu w Nim co niemiara.
              7.Tak jak większośc byłych kacyków nie potrafi się dobrze ubrać i wygląda
              jakby był ciągle po imieninach.

Nie jest to zapewne "szczęśliwa 7" Lubawskiego. A co do odpowiedzi na powyższe
              znaleźć je można (od jakiegoś czasu, bo okres ochronny się już chyba skończył)w
              codziennej prasie.

Więcej mogę wyliczać ale przecież nie o to tutaj chodzi.
              Każdy zresztą może dopisać swoje spostrzeżenia.
              pozdrawiam

• Gość: misterxy Re: Stępień Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:36
        Wątpię, żeby Stępień z ramienia SLD wygrał wybory. Ta partia schodzi na psy.
    • Gość: st.kozłowski Re: Stępień Włodzimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:23
      Oddałem poprzednio swój głos na tego "super debila" Lubawskiego.
      Teraz błagam - Włodzimierzu Stępień WRACAJ !!!!!!!
      • ivan4 Stepień to i bez SLD wygra każde wybory!!! 28.10.04, 23:41
        • Gość: onufry Re: Stepień to i bez SLD wygra każde wybory!!! IP: 217.153.141.* 31.10.04, 21:21
          Na fujarce może wygra
          • Gość: JA Re: Stepień to i bez SLD wygra każde wybory!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 09:29
            TO ON jest winien, że w KIELCACH Lewica straciła władzę
            • Gość: Ja też Re: Stepień to i bez SLD wygra każde wybory!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 13:09
              Ja ma rację.Stępień osobiście jest winien przegranej SLD.Ten gość nie ma
              zielonego pojęcia o polityce.To nieszczęście i grabarz SLD.Przecież Lubawski
              sam się wykładał jako nieskuteczny prezydent po co jeszcze poniżał go
              Stępień.Przecież nemożliwy jest jego powrót na stołek prezydenta.I tak
              ambicyjki Stępnia pogrążyły na zawsze SLD.
    • Gość: a Re: Stępień Włodzimierz IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 17:37
      Ile kosztowały "działania" tow. Stępnia kielczan ?
      Może osobny wątek ?
      • antonio_hot A może to twoja wina że SLD dostaje w dupę, co? 02.11.04, 22:13
        Każdy umie tylko zwalić winę na Stepnia.
    • Gość: wieszcz Re: Stępień Włodzimierz IP: *.kielce.net.pl 04.11.04, 09:54
      Czy się to komu podoba, czy nie - to i tak Włodzimierz Stępień wygra
      w "cuglach":
      1/ W miesiącu listopadzie wybory na Przewodniczącego Rady Wojewódzkiej SLD.
      2/ Na jesieni 2005 roku wybory na Posła do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej.
      3/ Na jesieni 2006 roku wybory na Prezydenta Miasta Kielce.
      Natomiast opluwający go na tym forum "zwolennicy" będą mogli "z każdej z w/w
      okazji" spokojnie "dać upust" swoim frustracjom. I tak "Jego będzie na górze".
      • mareczek.w Oczywiście że Stępień wygra zawsze i wszędzie !!! 09.11.04, 16:20
    • ivan4 Zawsze i wszędzie Włodziu potęgą będzie!!! 09.11.04, 16:26
      • pstrykacz.imieninowy !!! Chwała mu za to !!! 29.12.04, 07:47
        Włodzimierz Stępień zaczął remontować ulicę Sienkiewicza !

!!! Chwała mu za to !!!

Co zaczął Lubawski... ?
        • dijey góru świetychkrzyży łysogórski zaczął duże wałki 29.12.04, 08:02
    • Gość: pamiętliwy Re: Stępień Włodzimierz IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 08:05
      misterxy, szykuj worek pieniędzy na spłatę wyroku sądu w sprawie o pomówienie.
      pod most pójdziesz ze swoją rodziną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka