Dodaj do ulubionych

Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu

16.09.04, 20:28
Pan Łach mówi o sobie, że jest "sarmatą" :)))
A Pan Łach jest po prostu pazerną PSL-owską miernotą, która robi z gęby
cholewę.
Obserwuj wątek
    • kobylybbb Panie Łach!!! 16.09.04, 20:30
      Nikt w Kielcach nie powinien podać Panu ręki!!!
    • jajur Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu 16.09.04, 20:37
      Czy Andrzej Łach ciągle jeszcze ma firmę na terenie Kielczanki u swojego kolegi
      Florczaka, który Kielczankę i wiele innych firm wydoił do zera?
      • Gość: edek Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: 81.26.5.* 17.09.04, 19:41
        tak, pan łach andrzej ma nadal firmę na terenie kielczanki,

podobno w jednej z gazet lokalnych przechwala sie trunkami ze swojej szafki,
        gdyż pan łach nie stroni od trunków w domu, ani w pracy, ani w plenerze - dobrze
        do wiedzą wszyscy mający z nim doczynienia, nie raz skuł swoją twarz

a tak na marginesie, to w imię oboqwiązującego prawa oraz po deklaracjach jego
        samego oraz jego przełożonego, pomienien się pan łach podać do dymisji - rok
        minął a wymaganego wykształcenia ten ... (wstaw co chcesz czytenliku) nie
        ma!!!!!!!!!!!
        • Gość: facio Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:53
          A po wypiciu Łaszek jak to Łaszek, lubi sobie podupcyć - w domu, w pracy i w
          zagrodzie.
    • Gość: MarkS Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: 80.51.251.* 16.09.04, 20:50
      Łach nie ma dyplomu, bo złachał się długotrwale dążąc do objęcia stanowiska. A
      w ogóle, jak już jest dyrektorem, to po co mu dyplom
      • Gość: chała łacha Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:34
        Już niedługo. Po wyborach powróci na Jana Pawła, ten o którym wszystcy wiedzą,
        że będzie dyrektorem i po Łachu.
        • Gość: magik Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:14
          Ile sie teraz zarabia bez dyplomu w NFZ? Bo nie wiem, czy mi nauka zycia nie
          zwichnela:))
        • Gość: doctor ojboli Kto powróci do Funduszu na dyrektora po wyborach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:16
          Bo u nas na kresach województwa nic nie wiemy.
    • kobylybbb Sprawa prosta 17.09.04, 09:33
      Pan Geniusz Łach będzie studiował u swojego kolesia z PSL, którego
      specjalnością są teatry ludowe, a który obecnie przekwalifikował się na speca
      od ryzyka. To oczywiście znakomity Pan prof. dr hab. Stefan Pastuszka,
      podróżniczkiem służbowym zwany.
      Pan Pastuszka przyjmie Łacha do Wyższej Szkoły Ubezpieczeń i Bankowości w
      Warszawie. Łach w ramach usług drobnych będzie woził Pana Pastuszka na zajęcia
      do Warszawy. Tym sposobem Pastuszek dojedzie na zajęcia bez konieczności
      kombinowania jak załatwić wyjazd służbowy z Sejmiku.
      Czyli Pastuszka okaże się uczciwy, a Łach wykształcony :)))
    • kobylybbb A tak nawiasem 17.09.04, 09:36
      to naszła mnie refleksja, że wyroki opatrzności są bezbłędne.
      Np. Pan Andrzej Łach otrzymał nazwisko adekwatne do charakteru.
    • Gość: kutwa Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:21
      Dość hańbiących poczynań niedouczonego PeEsElKa. Pozostaje nadzieja że kolejna
      reforma zdrowotna wyeliminuje łachów i łachopodobnych a wykształcony prezes
      dobierze sobie wykształconych dyrektorów.
      • wojciech.domagala co to jest wykształcenie ?? 17.09.04, 20:38
        Wykształcenie to nie wszystko. To nie świadczy o niczym jakie ma ktoś papiery...

Niektórzy po dwóch fakultetach są skandalicznymi łajdakami...
        • Gość: dupek Re: co to jest wykształcenie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:52
          papiery sa jednak wazne, np. zolte pomagaja w zyciu:)
    • Gość: behemot nic mu to nie da IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 21:17
      Wow, Ziemek, jakie ostre pióro! Masz OKRESowe pogorszenie humoru? I jeszcze
      nawet z donosikiem do Warszawy dzwoniłeś? Ech, nie poświęcałbyś się tak, gdybys
      wiedział kogo oni wepchną na miejsce Łacha.

Ludzie! Nie stresujcie dygnitarzy z sojuszu robotniczo chłopskiego (PZPR-PSL).
      Najpierw się czepiali Olka, teraz Łacha - co za naród. A na cholere im
      dyplomy?! Gołym okiem widać, że to zdolne chłopaki.

Jeden profesor z UJ powtarzał, że jego asystentem może być wyłącznie osoba z
      trzema dyplomami. Jeden taki zrobił nawet trzy fakultety i poszedł się starać o
      tą asystenturę, a profesor na to: pierwsze dyplomy mają być dziadka i ojca -
      dopiero ten trzeci ma byc pański.
      Nawet jeśli pan Łach zrobi dyplom, to i tak nic mu to nie da. Po co więc to
      zamieszanie?
    • Gość: sarmata Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:40
      Do nauki. Do nauki. Do nauki.
      • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 18:46
        Sarmate tez trza zagonic do nauki o ile nie jest juz za pozno. Mozna jednak
        sprobowac, wziasc za leb i zagonic skoro sam sie jeszcze nie zagonil. Jaja
        kobyly (juz dawno zagonione ale bez dyplomu).
    • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 18:41
      Kobylybbb co prawda ma dyplom wydany jeszcze za czasow wczesnego Bieruta ale
      piepszy i czepia sie wszystkiego jak prawdziwy Lach z czasow poznego
      Kwasniewskiego. Wiara w dyplomy nawet podrabiane jest wiara ktora nie czyni
      cudow ani nie uzdrawia NFZ, to biurokratyczna glupota, ktora powinna byc jak
      najszybciej zlikwidowana. Czy ktos sie zastanowil ile tysiecy biurokratow zyje
      i to dobrze z tych funduszy kosztem najubozszych? Ja bym juz lata wstecz
      rozwalil nie tylko ministerstwo niezdrowia ale i NFZ-y i wprowadzil amerykanski
      albo kanadyjski system ubezpieczen zdrowotnych. Majpujecie wszystkie
      rozwiazania z Usa i zachodu tylko z ochrona zdrowia nie mozecie sobie poradzic
      od dziesiecioleci. Typowa polska niemoc ( rowniez plciowa). Jaja kobyly
      (ubezpieczone od poczatku az do konca).
      • Gość: Maria Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 19:21
        Znowu analfabeta!O zgrozo!Nie podszywaj się dobry człowieku pod inne
        osoby.Widać ,że posiadasz dyplom WSH w Kielcach.Tam o ortografię nie dbają.
        • Gość: zazdrosna Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:50
          Marysiu Andrzej ciebie też wziął??????
          To witaj w klubie...jest nas już kilka dziesiątek.
          Chyba założymy stowarzyszenie miłośniczek Andrzeja Marka Ł.
      • Gość: ale jaja Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:47
        Chłopie.....hm.... a może kobito..... bo niby masz jaja...a jesteś
        kobyłą...zastanów się co mówisz..... gdybyś miał system amerykański lub
        kanadyjski nie wyrobiłbyś na wyleczenie zwykłego przeziębienia. Polska jest
        dalej krajem o wysoko rozwiniętej opiekuńczości i cieszyć się z tego.
        Tylko dopóki trwonią majątek matoły niedouczone typu A.M.Ł. dopóty dobrze nie
        będzie.
        • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 02:12
          .Mam system amerykanski i dziekuje losowi, ze go mam. Od stycznia 2006 nie
          place za lekarstwa, przeszedlem dwie powazne operacje ocenione przez ten system
          na 200,000 dolarow. Dzieki amerykanskiemu ubezpieczeniu kosztowaly mnie te
          operacje slownie: dziesiec dolarow plus rok bezplatnej terapii. Jak dziala
          tamten system wiem rowniez z wlasnego doswiadczenia. Zanim zabierzsz glos wiedz
          przynajmniej o czym chcesz mowic.Nie wazne czy chlop z jajami czy kobyla bez
          jaj, wiem o czym mowie tak jak ty pojecia nie masz o tym o czym chcesz
          mowic.Jaja kobyly
        • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 02:26
          ...ale jaja napisaly , ze Polska jest krajem wysoko rozwinietej opiekunczosci i
          ciesza sie z tego. Wierutna bzdura, Polska jest krajem w ktorym kwitnie
          korupcja i lapownictwow i to szczegolnie w sluzbie zdrowia. Obrotni lekarze
          napychaja kieszenie milionami zlotych korzystajac z panstwowych szpitali,
          lozek, sprzetu, gabinetow za ktore inkasuja pacjentow do prywatnych kieszeni, i
          to ma byc opiekuncza dzialalnosc panstwa.To jest opiekuncze zlodziejstwo na
          niespotykana skale i nie ma sily by to zmienila bo lekarska mafia czuwa i ma
          reke na pulsie, dlatego nic sie nie zmienilo ani nie zmieni w polskiej sluzbie
          niezdrowia.Zycze ci bys dozyl dnia z taka opieka lekarska jaka ja mam od wielu
          lat.Jaja kobyly zadziwione glupimi pogladami polaczkow z prowincji.
          • dijey Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu 24.09.04, 02:34
            pieprzysz jak pogienty czubek.
            1/ najsamwpierw opisz na czym polega wg ciebie cudowny "system" usa
            2/ napisz jaki masz typ/rodzaj ubezpieczenia\
            3/ kto placi za twoje ubezpieczenie?
            4/ ile jest tych ubespieczen i ile w sumie kosztuja, nie ciebie, tylko wogole
            5; nczy bezdomny i bezrobotny moze tez za 1o dolarów uzyskac swiadczenie za 2oo
            tys. dolarow i kto za to placi

masz wogole pojecie jak w skali usa zorganizowana jest opieka zdrowotna?
            [pczytaj clintona na poczatku i na koncu i zapytaja lokalny sztab kerry!ego.
            • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:20
              Kazdy obywatel i staly rezydent ma ubezpieczenie zdrowotne. Jezeli pracuje
              skladki oplaca employer jezeli nie chce pracowac dostaje Medicare,
              ubezpieczenie federalne dla ubogich.Jezeli jest stary albo chory dostaje
              Medicare - federalne ubezpieczenie dla ludzi powyzej 65.
              Moje bezpieczenie nazywa sie Blue Crpss and Blue Shield. Moj employer placi za
              mnie skladke w wys. okolo 80 dolarow na miesiac. Jest kilkaset lub kilka
              tysiecy firm ubezpieczeniowych Moje zapewnia 100% pokrycie kosztow lekarskich,
              szpitalnych, terapeutyycznych, opieki pielegniarskiej,sprzetu, dializy domu
              opieki.Nie zwraca tylko kosztow pogrzebu, to we wlasnym zakresie. Bezdomny i
              bezrobotny ma pokrycie jeszcze lepsze niz mam ja. Za wszystko placi rzad
              federalny, stanowy i lokalny.Clinton mial operacje w tym samym szpitalu i
              oddziele co i ja, on pewnie nie zaplacil nawet 10 dolarow bo pracownicy
              federalni maja jeszcze lepsze ubezpieczenia. Aparat sluchowy i okulary co dwa
              lata, to juz dla niedowidzacych i niedoslyszacych, jak dotad obywam sie bez
              nich. Kazdy turysta i nielegalny korzysta z ubezpieczenia Medicaid dla
              niezamoznych. Tak jest zorganizowana opieka w kazdym z 50 stanow plus terytotia
              zalezne.Bezdomny dostaje Ubezpieczenie Medicaid ktore obejmuje rowniez leczenie
              szpitalne.W praktyce nie ma nikogo pozostawionego na ulicy o ile sam tego nie
              chce bo sa i tacy. W prawdziwej demokracji nie ma dla nikogo przymusu, kazdt
              zyje tak jak chce , za ile chce i kazdy tak samo umiera. W tzw demokratycznej
              Polsce o niewygodnych jest rzeczach po prostu sie nie mowi a taka niewygodna
              rzecza jest system opieki zdrowotnej na zachodzie. Mowienie prawdy jest
              niewygodne dla mafii lekarsko - farmaceutycznej. LADA DZIEN LEKARSTWA Z cANADY
            • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:21
              Kazdy obywatel i staly rezydent ma ubezpieczenie zdrowotne. Jezeli pracuje
              skladki oplaca employer jezeli nie chce pracowac dostaje Medicare,
              ubezpieczenie federalne dla ubogich.Jezeli jest stary albo chory dostaje
              Medicare - federalne ubezpieczenie dla ludzi powyzej 65.
              Moje bezpieczenie nazywa sie Blue Crpss and Blue Shield. Moj employer placi za
              mnie skladke w wys. okolo 80 dolarow na miesiac. Jest kilkaset lub kilka
              tysiecy firm ubezpieczeniowych Moje zapewnia 100% pokrycie kosztow lekarskich,
              szpitalnych, terapeutyycznych, opieki pielegniarskiej,sprzetu, dializy domu
              opieki.Nie zwraca tylko kosztow pogrzebu, to we wlasnym zakresie. Bezdomny i
              bezrobotny ma pokrycie jeszcze lepsze niz mam ja. Za wszystko placi rzad
              federalny, stanowy i lokalny.Clinton mial operacje w tym samym szpitalu i
              oddziele co i ja, on pewnie nie zaplacil nawet 10 dolarow bo pracownicy
              federalni maja jeszcze lepsze ubezpieczenia. Aparat sluchowy i okulary co dwa
              lata, to juz dla niedowidzacych i niedoslyszacych, jak dotad obywam sie bez
              nich. Kazdy turysta i nielegalny korzysta z ubezpieczenia Medicaid dla
              niezamoznych. Tak jest zorganizowana opieka w kazdym z 50 stanow plus terytotia
              zalezne.Bezdomny dostaje Ubezpieczenie Medicaid ktore obejmuje rowniez leczenie
              szpitalne.W praktyce nie ma nikogo pozostawionego na ulicy o ile sam tego nie
              chce bo sa i tacy. W prawdziwej demokracji nie ma dla nikogo przymusu, kazdt
              zyje tak jak chce , za ile chce i kazdy tak samo umiera. W tzw demokratycznej
              Polsce o niewygodnych jest rzeczach po prostu sie nie mowi a taka niewygodna
              rzecza jest system opieki zdrowotnej na zachodzie. Mowienie prawdy jest
              niewygodne dla mafii lekarsko - farmaceutycznej.
              • Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:33
                Lada dzien rozpocznie sie import lekarstw z Canady, czterokrotnie tanszych od
                amerykanskich.Jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej. Bush proponuje 1000 dolarow
                dla kazdego rocznie na specjalne konta oszczednosciowe na pokrycie
                nieprzewidzianych kosztow leczenia.Tu nie ma zwyczju brania lapowek za leczenie
                od czego nie mozna odzwyczaic polskich lekarzy i urzdasow. Duzo, bardzo duzo
                lekarzy z Polski pracuje w amerykanskich szpitalach, niektorzy z nich probuja
                wprowadzac polskie zwyczaje lapowkarskie tutaj ale narazie im to nie wychodzi,
                bo czeka na nich utrata zawodu i przymusowa deportacja tam skad
                przyjechali.Jaja kobyly.
    • Gość: Znikacz Myśliwi IP: 1.1.* / *.fsr.net 26.09.04, 09:53
      Łach poluje!
      Jaś Gierada też poluje!
      Łach z Jasiem polują razem!
      Jaś zawsze wystrzela sobie u Łacha więcej pieniędzy na szpital kosztem innych!
      A może Jaś przykłada sztucer do skretyniałego łba Łacha i wymusza kasę?
    • Gość: myśliwiec Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 08:00
      Przepisy o wykształceniu są bezwzględne, ale powiem wprost: wolę Łacha z
      Narodowego Funduszu Zdrowia z takim wykształceniem jakim ma obecnie, jak
      innych „wielkich uczonych” co nie dorównują Łachowi. Łach jak uzupełni swój
      życiorys o bezwartościowy papier np. licencjat (ma go dziś kto zechce) to
      będzie taki sam.
      Łachu – nie zapisuj się do żadnej szkoły, bo szkoda grosza. Twoja wartość na
      dziś i bez tego dyplomu wielka. I tak kształcisz innych i Oni to wiedzą. Wolę
      wartościowego nieuczonego niż odwrotnie.
      Łach zastrzel myśliwego i nie daj chamowi ani grosza na szpital. Niech zdechnie.

Myśliwiec
      • szymonrabinowicz Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu 13.10.04, 11:49
        Łachu jesteśmy z Toba nie daj się zasrańcom i piperzonym filozofom myślącym, że
        wiedzą lepiej niż inni!!!
    • Gość: agusia Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:12
      Widziałam jak dzisiaj na bazarach sprzedawano dyplom wyższej uczelni.....
      bodajże ekonomicznej. Andrzej.... główna alejka...... pomiędzy czwartym a
      piątym stoiskiem po prawej stronie. Zajrzyj tam w piątek.... powiedzieli, że
      będą..... Twoja zawsze wierna miłośniczka.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka