kobylybbb 16.09.04, 20:28 Pan Łach mówi o sobie, że jest "sarmatą" :))) A Pan Łach jest po prostu pazerną PSL-owską miernotą, która robi z gęby cholewę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobylybbb Panie Łach!!! 16.09.04, 20:30 Nikt w Kielcach nie powinien podać Panu ręki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajur Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu 16.09.04, 20:37 Czy Andrzej Łach ciągle jeszcze ma firmę na terenie Kielczanki u swojego kolegi Florczaka, który Kielczankę i wiele innych firm wydoił do zera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: 81.26.5.* 17.09.04, 19:41 tak, pan łach andrzej ma nadal firmę na terenie kielczanki, podobno w jednej z gazet lokalnych przechwala sie trunkami ze swojej szafki, gdyż pan łach nie stroni od trunków w domu, ani w pracy, ani w plenerze - dobrze do wiedzą wszyscy mający z nim doczynienia, nie raz skuł swoją twarz a tak na marginesie, to w imię oboqwiązującego prawa oraz po deklaracjach jego samego oraz jego przełożonego, pomienien się pan łach podać do dymisji - rok minął a wymaganego wykształcenia ten ... (wstaw co chcesz czytenliku) nie ma!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:53 A po wypiciu Łaszek jak to Łaszek, lubi sobie podupcyć - w domu, w pracy i w zagrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: 80.51.251.* 16.09.04, 20:50 Łach nie ma dyplomu, bo złachał się długotrwale dążąc do objęcia stanowiska. A w ogóle, jak już jest dyrektorem, to po co mu dyplom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chała łacha Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:34 Już niedługo. Po wyborach powróci na Jana Pawła, ten o którym wszystcy wiedzą, że będzie dyrektorem i po Łachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:14 Ile sie teraz zarabia bez dyplomu w NFZ? Bo nie wiem, czy mi nauka zycia nie zwichnela:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctor ojboli Kto powróci do Funduszu na dyrektora po wyborach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:16 Bo u nas na kresach województwa nic nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Sprawa prosta 17.09.04, 09:33 Pan Geniusz Łach będzie studiował u swojego kolesia z PSL, którego specjalnością są teatry ludowe, a który obecnie przekwalifikował się na speca od ryzyka. To oczywiście znakomity Pan prof. dr hab. Stefan Pastuszka, podróżniczkiem służbowym zwany. Pan Pastuszka przyjmie Łacha do Wyższej Szkoły Ubezpieczeń i Bankowości w Warszawie. Łach w ramach usług drobnych będzie woził Pana Pastuszka na zajęcia do Warszawy. Tym sposobem Pastuszek dojedzie na zajęcia bez konieczności kombinowania jak załatwić wyjazd służbowy z Sejmiku. Czyli Pastuszka okaże się uczciwy, a Łach wykształcony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb A tak nawiasem 17.09.04, 09:36 to naszła mnie refleksja, że wyroki opatrzności są bezbłędne. Np. Pan Andrzej Łach otrzymał nazwisko adekwatne do charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutwa Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:21 Dość hańbiących poczynań niedouczonego PeEsElKa. Pozostaje nadzieja że kolejna reforma zdrowotna wyeliminuje łachów i łachopodobnych a wykształcony prezes dobierze sobie wykształconych dyrektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala co to jest wykształcenie ?? 17.09.04, 20:38 Wykształcenie to nie wszystko. To nie świadczy o niczym jakie ma ktoś papiery... Niektórzy po dwóch fakultetach są skandalicznymi łajdakami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: co to jest wykształcenie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:52 papiery sa jednak wazne, np. zolte pomagaja w zyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot nic mu to nie da IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 21:17 Wow, Ziemek, jakie ostre pióro! Masz OKRESowe pogorszenie humoru? I jeszcze nawet z donosikiem do Warszawy dzwoniłeś? Ech, nie poświęcałbyś się tak, gdybys wiedział kogo oni wepchną na miejsce Łacha. Ludzie! Nie stresujcie dygnitarzy z sojuszu robotniczo chłopskiego (PZPR-PSL). Najpierw się czepiali Olka, teraz Łacha - co za naród. A na cholere im dyplomy?! Gołym okiem widać, że to zdolne chłopaki. Jeden profesor z UJ powtarzał, że jego asystentem może być wyłącznie osoba z trzema dyplomami. Jeden taki zrobił nawet trzy fakultety i poszedł się starać o tą asystenturę, a profesor na to: pierwsze dyplomy mają być dziadka i ojca - dopiero ten trzeci ma byc pański. Nawet jeśli pan Łach zrobi dyplom, to i tak nic mu to nie da. Po co więc to zamieszanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarmata Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:40 Do nauki. Do nauki. Do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 18:46 Sarmate tez trza zagonic do nauki o ile nie jest juz za pozno. Mozna jednak sprobowac, wziasc za leb i zagonic skoro sam sie jeszcze nie zagonil. Jaja kobyly (juz dawno zagonione ale bez dyplomu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 18:41 Kobylybbb co prawda ma dyplom wydany jeszcze za czasow wczesnego Bieruta ale piepszy i czepia sie wszystkiego jak prawdziwy Lach z czasow poznego Kwasniewskiego. Wiara w dyplomy nawet podrabiane jest wiara ktora nie czyni cudow ani nie uzdrawia NFZ, to biurokratyczna glupota, ktora powinna byc jak najszybciej zlikwidowana. Czy ktos sie zastanowil ile tysiecy biurokratow zyje i to dobrze z tych funduszy kosztem najubozszych? Ja bym juz lata wstecz rozwalil nie tylko ministerstwo niezdrowia ale i NFZ-y i wprowadzil amerykanski albo kanadyjski system ubezpieczen zdrowotnych. Majpujecie wszystkie rozwiazania z Usa i zachodu tylko z ochrona zdrowia nie mozecie sobie poradzic od dziesiecioleci. Typowa polska niemoc ( rowniez plciowa). Jaja kobyly (ubezpieczone od poczatku az do konca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 19:21 Znowu analfabeta!O zgrozo!Nie podszywaj się dobry człowieku pod inne osoby.Widać ,że posiadasz dyplom WSH w Kielcach.Tam o ortografię nie dbają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosna Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:50 Marysiu Andrzej ciebie też wziął?????? To witaj w klubie...jest nas już kilka dziesiątek. Chyba założymy stowarzyszenie miłośniczek Andrzeja Marka Ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:47 Chłopie.....hm.... a może kobito..... bo niby masz jaja...a jesteś kobyłą...zastanów się co mówisz..... gdybyś miał system amerykański lub kanadyjski nie wyrobiłbyś na wyleczenie zwykłego przeziębienia. Polska jest dalej krajem o wysoko rozwiniętej opiekuńczości i cieszyć się z tego. Tylko dopóki trwonią majątek matoły niedouczone typu A.M.Ł. dopóty dobrze nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 02:12 .Mam system amerykanski i dziekuje losowi, ze go mam. Od stycznia 2006 nie place za lekarstwa, przeszedlem dwie powazne operacje ocenione przez ten system na 200,000 dolarow. Dzieki amerykanskiemu ubezpieczeniu kosztowaly mnie te operacje slownie: dziesiec dolarow plus rok bezplatnej terapii. Jak dziala tamten system wiem rowniez z wlasnego doswiadczenia. Zanim zabierzsz glos wiedz przynajmniej o czym chcesz mowic.Nie wazne czy chlop z jajami czy kobyla bez jaj, wiem o czym mowie tak jak ty pojecia nie masz o tym o czym chcesz mowic.Jaja kobyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 02:26 ...ale jaja napisaly , ze Polska jest krajem wysoko rozwinietej opiekunczosci i ciesza sie z tego. Wierutna bzdura, Polska jest krajem w ktorym kwitnie korupcja i lapownictwow i to szczegolnie w sluzbie zdrowia. Obrotni lekarze napychaja kieszenie milionami zlotych korzystajac z panstwowych szpitali, lozek, sprzetu, gabinetow za ktore inkasuja pacjentow do prywatnych kieszeni, i to ma byc opiekuncza dzialalnosc panstwa.To jest opiekuncze zlodziejstwo na niespotykana skale i nie ma sily by to zmienila bo lekarska mafia czuwa i ma reke na pulsie, dlatego nic sie nie zmienilo ani nie zmieni w polskiej sluzbie niezdrowia.Zycze ci bys dozyl dnia z taka opieka lekarska jaka ja mam od wielu lat.Jaja kobyly zadziwione glupimi pogladami polaczkow z prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu 24.09.04, 02:34 pieprzysz jak pogienty czubek. 1/ najsamwpierw opisz na czym polega wg ciebie cudowny "system" usa 2/ napisz jaki masz typ/rodzaj ubezpieczenia\ 3/ kto placi za twoje ubezpieczenie? 4/ ile jest tych ubespieczen i ile w sumie kosztuja, nie ciebie, tylko wogole 5; nczy bezdomny i bezrobotny moze tez za 1o dolarów uzyskac swiadczenie za 2oo tys. dolarow i kto za to placi masz wogole pojecie jak w skali usa zorganizowana jest opieka zdrowotna? [pczytaj clintona na poczatku i na koncu i zapytaja lokalny sztab kerry!ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:20 Kazdy obywatel i staly rezydent ma ubezpieczenie zdrowotne. Jezeli pracuje skladki oplaca employer jezeli nie chce pracowac dostaje Medicare, ubezpieczenie federalne dla ubogich.Jezeli jest stary albo chory dostaje Medicare - federalne ubezpieczenie dla ludzi powyzej 65. Moje bezpieczenie nazywa sie Blue Crpss and Blue Shield. Moj employer placi za mnie skladke w wys. okolo 80 dolarow na miesiac. Jest kilkaset lub kilka tysiecy firm ubezpieczeniowych Moje zapewnia 100% pokrycie kosztow lekarskich, szpitalnych, terapeutyycznych, opieki pielegniarskiej,sprzetu, dializy domu opieki.Nie zwraca tylko kosztow pogrzebu, to we wlasnym zakresie. Bezdomny i bezrobotny ma pokrycie jeszcze lepsze niz mam ja. Za wszystko placi rzad federalny, stanowy i lokalny.Clinton mial operacje w tym samym szpitalu i oddziele co i ja, on pewnie nie zaplacil nawet 10 dolarow bo pracownicy federalni maja jeszcze lepsze ubezpieczenia. Aparat sluchowy i okulary co dwa lata, to juz dla niedowidzacych i niedoslyszacych, jak dotad obywam sie bez nich. Kazdy turysta i nielegalny korzysta z ubezpieczenia Medicaid dla niezamoznych. Tak jest zorganizowana opieka w kazdym z 50 stanow plus terytotia zalezne.Bezdomny dostaje Ubezpieczenie Medicaid ktore obejmuje rowniez leczenie szpitalne.W praktyce nie ma nikogo pozostawionego na ulicy o ile sam tego nie chce bo sa i tacy. W prawdziwej demokracji nie ma dla nikogo przymusu, kazdt zyje tak jak chce , za ile chce i kazdy tak samo umiera. W tzw demokratycznej Polsce o niewygodnych jest rzeczach po prostu sie nie mowi a taka niewygodna rzecza jest system opieki zdrowotnej na zachodzie. Mowienie prawdy jest niewygodne dla mafii lekarsko - farmaceutycznej. LADA DZIEN LEKARSTWA Z cANADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:21 Kazdy obywatel i staly rezydent ma ubezpieczenie zdrowotne. Jezeli pracuje skladki oplaca employer jezeli nie chce pracowac dostaje Medicare, ubezpieczenie federalne dla ubogich.Jezeli jest stary albo chory dostaje Medicare - federalne ubezpieczenie dla ludzi powyzej 65. Moje bezpieczenie nazywa sie Blue Crpss and Blue Shield. Moj employer placi za mnie skladke w wys. okolo 80 dolarow na miesiac. Jest kilkaset lub kilka tysiecy firm ubezpieczeniowych Moje zapewnia 100% pokrycie kosztow lekarskich, szpitalnych, terapeutyycznych, opieki pielegniarskiej,sprzetu, dializy domu opieki.Nie zwraca tylko kosztow pogrzebu, to we wlasnym zakresie. Bezdomny i bezrobotny ma pokrycie jeszcze lepsze niz mam ja. Za wszystko placi rzad federalny, stanowy i lokalny.Clinton mial operacje w tym samym szpitalu i oddziele co i ja, on pewnie nie zaplacil nawet 10 dolarow bo pracownicy federalni maja jeszcze lepsze ubezpieczenia. Aparat sluchowy i okulary co dwa lata, to juz dla niedowidzacych i niedoslyszacych, jak dotad obywam sie bez nich. Kazdy turysta i nielegalny korzysta z ubezpieczenia Medicaid dla niezamoznych. Tak jest zorganizowana opieka w kazdym z 50 stanow plus terytotia zalezne.Bezdomny dostaje Ubezpieczenie Medicaid ktore obejmuje rowniez leczenie szpitalne.W praktyce nie ma nikogo pozostawionego na ulicy o ile sam tego nie chce bo sa i tacy. W prawdziwej demokracji nie ma dla nikogo przymusu, kazdt zyje tak jak chce , za ile chce i kazdy tak samo umiera. W tzw demokratycznej Polsce o niewygodnych jest rzeczach po prostu sie nie mowi a taka niewygodna rzecza jest system opieki zdrowotnej na zachodzie. Mowienie prawdy jest niewygodne dla mafii lekarsko - farmaceutycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaja kobyly Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 03:33 Lada dzien rozpocznie sie import lekarstw z Canady, czterokrotnie tanszych od amerykanskich.Jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej. Bush proponuje 1000 dolarow dla kazdego rocznie na specjalne konta oszczednosciowe na pokrycie nieprzewidzianych kosztow leczenia.Tu nie ma zwyczju brania lapowek za leczenie od czego nie mozna odzwyczaic polskich lekarzy i urzdasow. Duzo, bardzo duzo lekarzy z Polski pracuje w amerykanskich szpitalach, niektorzy z nich probuja wprowadzac polskie zwyczaje lapowkarskie tutaj ale narazie im to nie wychodzi, bo czeka na nich utrata zawodu i przymusowa deportacja tam skad przyjechali.Jaja kobyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znikacz Myśliwi IP: 1.1.* / *.fsr.net 26.09.04, 09:53 Łach poluje! Jaś Gierada też poluje! Łach z Jasiem polują razem! Jaś zawsze wystrzela sobie u Łacha więcej pieniędzy na szpital kosztem innych! A może Jaś przykłada sztucer do skretyniałego łba Łacha i wymusza kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwiec Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 08:00 Przepisy o wykształceniu są bezwzględne, ale powiem wprost: wolę Łacha z Narodowego Funduszu Zdrowia z takim wykształceniem jakim ma obecnie, jak innych „wielkich uczonych” co nie dorównują Łachowi. Łach jak uzupełni swój życiorys o bezwartościowy papier np. licencjat (ma go dziś kto zechce) to będzie taki sam. Łachu – nie zapisuj się do żadnej szkoły, bo szkoda grosza. Twoja wartość na dziś i bez tego dyplomu wielka. I tak kształcisz innych i Oni to wiedzą. Wolę wartościowego nieuczonego niż odwrotnie. Łach zastrzel myśliwego i nie daj chamowi ani grosza na szpital. Niech zdechnie. Myśliwiec Odpowiedz Link Zgłoś
szymonrabinowicz Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu 13.10.04, 11:49 Łachu jesteśmy z Toba nie daj się zasrańcom i piperzonym filozofom myślącym, że wiedzą lepiej niż inni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Wicedyrektor NFZ ciągle bez dyplomu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:12 Widziałam jak dzisiaj na bazarach sprzedawano dyplom wyższej uczelni..... bodajże ekonomicznej. Andrzej.... główna alejka...... pomiędzy czwartym a piątym stoiskiem po prawej stronie. Zajrzyj tam w piątek.... powiedzieli, że będą..... Twoja zawsze wierna miłośniczka..... Odpowiedz Link Zgłoś