smurfmadrala 20.10.15, 21:31 "Sztandar wyprowadzić ! " po raz kolejny :-))) Proponuję aby w tym celu chorążym była premiera Kopacz ponieważ zasłużyła, "zapracowała" na ten gest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smurfmadrala Re: "Sztandar wyprowadzić ! " odcinek II 22.10.15, 21:17 Wkrótce stanieją reklamy, "chrabia" reklamujący cinkciarza będzie miał ogromną konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Dobre hasło wyborcze 23.10.15, 15:06 "TYLKO NIE PiS !" "Miłośne" hasło ZMASOWANEJ PROPAGANDY przekonało mnie, głosuję na Prawo i Sprawiedliwość . :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dsl.bell.ca 23.10.15, 20:38 Ilu Polaków zagłosuje poza granicami kraju? Polacy będą głosować w wyborach także poza granicami kraju: w Wielkiej Brytanii, Rosji, Belgii, Niemczech, Stanach Zjednoczonych, Włoszech, na Białorusi, czy Ukrainie. Do konsulatów zgłosiło się ponad 114 tys. rodaków. ...po tym tekscie - wniosek....Kanady w ktorej zyje ponad milion Polakow nawet nie wymieniono ...wyciag z wikipedii:.."..Długa jest lista zasłużonych Polaków, którzy wzbogacili i wzbogacają kulturę Kanady. W Kanadzie mieszka obecnie około miliona Polaków. Jednak osób mających polskie pochodzenie jest znacznie więcej, bo około 1,5 miliona...." ....jesli rzeczywiscie jest to niewielka suma Polakow deklarujacych wziecie udzialu w wyborach...to o czyms ona swiadczy....o czym ?...ze setki tysiecy Polakow nie chce mies z Polska nic wspolnego, a doprowadzila do tego wojna"polsko polska"....I wysmienita robota MSZ...I to chyba bylo najwiekszym sukceserm pana R.Sikorskiego....slowem - "....dorznal ta watache...." ...przyklad szmaty Piechocinskiego...myslalem ze ten czlowiek cos mysli ...a to karierowicz....wspomina w swoim wywiadze ze w przyszlosci powinna prokuratura badac afere podsluchowa....a uszatka - nie !...przez lata deprawowal ....sa tysiace rzeczy ktorymi Piechocinski powinien sie zajac...a on nagle sie obudzil I usiluje znalesc winnego swojej przegranej....do widzenia panu...mam nadzieje ze po wyborach zejdzie pan ze sceny politycznej....I zniknie raz na zawsze z zycia poblicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.15, 16:04 ...przyklad szmaty Piechocinskiego...myslalem ze ten czlowiek cos mysli - tak pisze Filip z Canady. Komentował nie będę gdyż każdy kto czyta wie doskonale z kim ma do czynienia. Nie wiem dlaczego ten pan nie został zbanowany dożywotnio po tym co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dsl.bell.ca 26.10.15, 12:54 Pawlak i Piechociński poza parlamentem? WP, Twitter, PAP | dodane 1 godzinę i 49 minut temu Waldemar Pawlak nie dostał się do Senatu. W okręgu płockim wygrał Martynowski z PiS - napisał na Twitterze Bartosz Marczuk, dziennikarz tygodnika "Wprost". Z jego informacji wynika, że do Sejmu nie dostał się szef PSL Janusz Piechociński. ....bo widzisz Pan Panie Smurf w ocenie polskich parlamentarzystow ...na to forum piszecie kierujac sie emocjami ...chwilowymi sympatiami a ja w zwiazku z moim fizycznym dystansem do do polskiej polityki I ludzi....piszac daje wieksza szanse rozumowi...."gdy rozum spi - budza sie upiory"....a poza tym wokol mnie jednak funkcionuje w polityce pragmatyzm...bez wzgledu na ostatnia przegrana Harpera (partia konserwatywna)...Tridau jest wielka pomylka w kanadyjskiej polityce...podobnie zreszta jak Obama....ale tu gro wyborow I glosu decydujacego przypada na wielkie aglomeracje...czyli straszne zagubienie czlowieka....brak wiedzy , niedojzalosc polityczna wyborcy.....to oni decyduja czerpiac glowna wiedze polityczna z medow. ...Ja nie mam nic do kowalskiego, pawlaka I piechocinskiego - prywatnie, to sa z pewnascia piekni ludzie ktorzy powinni sie zajac czyms innym niz niz polityka....np chowac owce, czy kozy, jezdzic samochodami dostawczymi, czy przestawiac zwrotnice. ...regulacja panstwa to wyciskanie konsekwencji prawnych konstytucji I umowy spolecznej w zyciu poblicznym....bez wzgledu na to jak nas widza...czy jako nacje bioraca wspoludzial w obozach zaglady czy jako dobrodusznych, najwnych glupich, drobnych zlodzieji I przestepcow "Polaki" ...czy musze pisac...co mogl a czego nie zrobil pan Piechocinski...?....tysiaca rzeczy ! ...to koalicja Tusk I Piechocinski wychodowali Pawla Kukiza...I szczesc Boze im za to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dsl.bell.ca 26.10.15, 13:25 Zagraniczne media: W Polsce wygrali "nacjonaliści", "eurosceptycy" i Viktor Orban ...urzednikow dyplomacji MSZ pana Wadka Sikorskiego jeszcze nie zdolano wymienic wiec dopuki , doputy zagraniczna prasa z powiazaniami starego estabiliszmentu po PRLowskiego bedzie widzec zachodzace zmiany w Polsce w jak najgorszym swietle. ....a co nas pisza pewnie by do nas nie dotarlo gdyby nie dostarczanie nam tych znakomitosci przez po POskie programowo lewicowe polskie media na pierwszych stronach interportali. ...jak juz pisalem - to bedzie dla nas doskonaly rok, trudno zgadnac jak bybko taki sie powtorzy.".Polska bedzie upokazana..".....to haslo czy wprowadzenie w oparciu o to halo powinno sie pojawic w programie ponadpodstawowego licealnego nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dsl.bell.ca 26.10.15, 13:35 ...nie uciekac z odpowiedza ale stawiac czolo wyzwaniom....nie owijac w bawelne nie podmiatac pod dywan ... ...jak ktos mowil w ramach NATO moglismy zbudowac polska zbrojenowke ...ale zabraklo odwagi czy brak wiedzy...nalezy wychowac nowe pokolenie polskiej dyplomacji ale nie w oparciu o warszawskie lobi dotad sprwujace wladze...I kontrole nad Polakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dsl.bell.ca 26.10.15, 14:49 ....trudno sie bedzie ludziom medow przestawic na inna ocene Polski..."polska bedzie upokazana..."...jak tu mi donosza sasiedzi widzeli w TV ze wygrala partja anty Rosyjska I eurosceptyczna..."...chcialo bysie powiedziec;.... juz kreca lody. ...a skad ci ludzie medow zachodnich maja cos wiedziec o Polsce...?...no coz oni tez maja swoje agentury ktore ich instruuja...jak postrzegac swiat I zachodzace w nich przemiany....niech no by ktrory wymknal sie spod kontroli I probowal cos dobrego o Polsce napisac....bedzie wyklety. A zatem rok 2015 przynosi nam ....nareszcie , nareszcie koniec egzystencji partji lewicowych, ciemnego niedouczonego marginesu spolecznego, ludzi pomylonych ktorym nie przeszkadzlo wziasc na sztandary siepacka przeszlosc UB PRL, zdrajcow ziemi ktora ich wydala....sposcizne miedzynarodowki socjalistycznej .../socjalnej biedy bo glowe narodowi odcieto, strzalem w potylice....maly fiat symbol rozpusty I zamoznosci rodziny...betonowa klatka...jeszcze pamietam ten swierzy zapach betonu...jakzez to bylo wygodne I tanie w utrzymaniu...spokojnie - "ten rzad sie wyzywi"...kolejka po wigilnego karpia ustawia sie o trzeciej w nocy z temperature -7C....a dolary zawsze mozna kupic pod PWX - em...czy tych ludzi rozliczano - wlascicieli PRLu...? - nigdy ! Oni nie maja pamieci ...albo zupelnie inny obraz PRLu....widzimy jak suna pod Palac Namiestnikowski limuzyny bylych prezydentow z nareczami kwiatow ..Kwasniewski , Walesa, Mazowiecki I ten dupek w ladnych butach od bigosu....alez panie.....przeciez to gnomy ze sie w glowie nie miesci...kultura u nich z buta wylazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dsl.bell.ca 27.10.15, 04:06 ....zobaczcie to....:...tacy ludzie jak palikot///powinni zawisnac na drzewie....ale chroni go przynaleznosc do Urzedu Bespieczenstwa...to agentura WSI...pamietacie te slowa...buca od bigosu...: "Januszu moj imienniku"...czy mlodziez polska jest poj...na...czy n ie widzi ze nia rzadza ci sami ludzie ...I rodziny ubeckie....? ...arabowie I zydzi gwalca biale kobiety...w Belgi...jak dobrze zrozumialem tresc tego filmu...co prawda kilku moich znajomych zydow zrobilo dzieci bialym Polkom ale to juz inna sparawa...sprawa dojzalosci spolecznej. "Czego wy jesteście pyszni?!" Polska oczami wieloletniej emigrantki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Dobre hasło wyborcze IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.15, 09:49 Filip - może napisałbyś cwaniaczku o swojej przeszłości agenturalnej, gdyż nie ulega wątpliwości, że skoro tak dobrze poruszasz się w tej materii to sam pewnie byłeś agentem. Kapowałeś, a teraz wypominasz to innym - bardzo nieładnie. Chciałem cię Filipie również poinformować, że polki są białe o czym powinieneś wiedzieć. Czytam twoje wpisy na forum i nie wiem skąd u ciebie tyle jadu. Dałeś nogę do kanady co umożliwili ci twoi pracodawcy ( jako byłemu agentowi ) i teraz cwaniakujesz. Normalny to ty nie jesteś, ale to przecież nie twoja wina, choroba nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Oszuści i zlodzieje poza Sejmem? IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.15, 19:40 Wreszcie, chociaz częściowo pogoniono z Sejmu RP lewactwo, cwaniaków, oszustów, złodziei, cynicznych kłamców. Szkoda, że "koniczynkom" udało się prześliznąć przez wyborcze sito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla .. IP: *.dsl.bell.ca 28.10.15, 00:50 .....no tak ...to prawda przesadzilem..przepraszam chcialem cie wywolac do odpowiedzi co mnie tam do ludzi...ale bylem po dwoch browarkach "Warka"...najlepsze polskie piwo, musze sprawdzic jaka ...... ten browarek trzyma. "....Czytam twoje wpisy na forum i nie wiem skąd u ciebie tyle jadu..." Swietnie ze czytasz moje wpisy, jest nikla nadzieja ze czegos sie nauczysz....wiele by pisac a tyle juz zostalo tu napisane.....a jednak zwyciesko wkracza w zycie pobliczne rozsadek , ludzka determinacj, swiadomosc ze to my a nie kto inny ksztaltujemy wlasny kraj...inni tez maja zly czy dobry wplyw nan I sila rzeczy jest to STARCIE o te wplywy. ...niestety tacy ludzie jak ja w pewnym sesie ...zyjac Polska tematyka strasznie cierpia majac swiadomosc istnienia we wlasnej Ojczyznie takiego k.....wa nie sposob wybaczac jeno - trzeba pisac - trzeba sie buntowac , podnosic swiadomosc zwlaszcza ludzi mlodych ze wciaz zyja w kraju skutym strukturami starej post PRLowskiej oligarhii....tysiace przykladow, I wladzy dobrowolnie nieoddadza...beda tak jak dotad sponsorowac sluzace im media ...bo przeciez tam sa ludzie im oddani...skorumpowani...tysiace przykladow czytam I wiem ze czytam klamstwo...zacznijcie mowic prawda - ja wiem ze to sie nigdy nie stanie, bo zbyt wielki w spoleczenstwie odsetek ludzi wychowanych na medialnym falszu. ...a swoja droga jesli ktos cos do mnie ma , to najlepiej luskac tekst I pytac co ja przez to co pisze rozumiem ? "...zbanowac dozywotnio....?...... ja nie wiem czy to jest rozwiazanie...?....znajdziecie drugiego takiego Filipa, chetnego pisac na to forum ...ukrywajace kogos tak ciekawego...ciekawie piszacego....?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dsl.bell.ca 28.10.15, 01:00 ....a co do domniemanej mojej agentury.,..nie sadzisz :...mali ludzie sa bardzo ambitni...taka dwulicowosc mogla by ich zabic...to co piszesz jesli znasz ludzkie haraktery, osobowoasci, z taka przeszloscia , po pierwsze sztabki zlota jakie tam rozdaja ...wchodzi sie bez wazeliny...I sral pies na Polske....mysle ze juz tego dobra w zyciu doswiadczyles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dsl.bell.ca 28.10.15, 01:15 Kopacz: niedługo kalendarz wyborów w PO, będę kandydować na szefa partii Trzeba mieć w sobie pokorę. Nie uciekam od weryfikacji - mówiła po posiedzeniu zarządu Platformy Obywatelskiej szefowa partii Ewa Kopacz. Dodała, że będzie kandydować w kolejnych wyborach na przewodniczącego PO. Zapowiedziała: - Chcemy zaproponować Polakom nową Platformę. ...I ja uwazam ze to jest bardzo dobra mysl....bo pani Kopacz stala sie juz ikonom Platformy....poza tym mowi logicznie, byla w Smolensku I widziala ta ziemie przeryta na metr glebokosci...uwazm super babka.....a poza tym jest z Szydlowca....a Szydlowiec jest tylko w Kieleckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.15, 08:02 Witamy kapusia z kanady na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dsl.bell.ca 28.10.15, 14:05 ....malo ambitne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dsl.bell.ca 28.10.15, 14:33 Kamiński: nie czuję się autorem porażki PO ...kiedys myslalem ze ten facet cos soba reprezentuje ....a to zwykly dupek...programowy napir..cz tylko mu mikrofon pdstawic... ...ale co ciekawe - zabraklo na pierwszych stronach interportali glosow wyprobowanych juz "mezow opacznosci" starego PRLu...dajcie tutaj chochola z Gdanska posmiejemy sie...dajcie Urbana...w koncu jaka roznica...dajcieta cala plejade...sypiajacych na steropianie....jak zez oni tam teraz przezywaja swoja porazke....pewnie czuja ze juz nie sa czytelni w obliczu napierajacej wspolczesnosci...mury runely z loskotem po raz drugi...Platforma I cala lewica pracuje nad nowa retoryka....pani premier juz sie przestawia uzywajac slowa ..."zwina nas ..." no I zwineli....pani - co oni takiego zwineli...? ...zwykly debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dsl.bell.ca 28.10.15, 14:54 Pani prezydent Warszawy Gronkowiec /Walc reklamuje siec sklepow Lidla...wysylajac ministra sprawek zagranicznych pana Sikorskiego do Lidla po osmiorniczki....mialo by to znaczyc ze nadszedl czas pitraszenia sobiewysmienitych poselskich potraw wlasnym sumbtem w domu. ...kanapki , jaja na twardo I herbata w termoscie......local "sowa I Przyjaciele" - padl...chociaz jak kto woli zyskal na rozglosie....konsumuja tu dzis tacy ktorzy zamierzaja dopiero ubiegac sie o mandat poselski czy stanowisko ministra w przyszlym rzadzie po 2020....a wiec dzis to zaledwie terminatorzy zawodu posla....z duzym apetytem na wadze , juz po rozwodzie czy przed ...ale juz klijenci sex shopow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.15, 17:35 Może mało ambitne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ..wstydz sie wstdz dzieweczko, prysla watla . IP: *.dsl.bell.ca 29.10.15, 03:42 i.wp.pl/a/f/jpeg/35875/merkel_tusk_afp_388.jpeg ...jaki jest cel trzymania przez caly dzien tej fotki na pierwszej stronie Wirtualnej Polski....?....to metoda drogi panie utwalanie w pamieci narodowej miernoty.... Ogladalem taki wodewil muzyka gra swiatel dwie postacie spiace na syeropianie pod stolem...nagle ta jedna wstaje i ...spiewa - ' to wszyko prawda prosze was ...ja bylem tym Bolkiej , bo taki byl czas ...a gdy do domu przyszlo wrocic gdy nad dachami stoczni zapadl zmrok....ja niczym zebrak niczym Kmicic wracalem z forsa - to na bank - Danuska skladam do twyych rak moja wygrana szesliwa pule...boc przeciez wiesz nie jestem glab.poradze sobie w trudnych sprawach, a ten wodewil musi trwac....nawet Sokrates by nie wymyslil takiego starcia rzadu - mas. Przygotuj czyste kalesony bo jutro z rana musze wstac , nieogrzewane zimne perony bo do Warszawy musze gnac. ... ...nagle pelnia swiatla...oswiecenie druga poistac gramoli sie spod stolu...trudno zgadna kto to taki Mazowiecki czy Barcikowski...ale okazuje sie ze to i Barcikowski i Mazowiecki w jednym a nawet w trzecim .....intonujac ..."rzad sie wyzywi , rzad sie wyzywi...czy tego chemy czy nie chcemy...czy tego chcemy martwi czy zywi ...rzad sie wyzywi rzad sie wyzywi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.M Re: Filip z Kanady IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 12:03 Filipie, ty nie możesz zrozumieć, że nikogo nie interesują twoje pokrętne przemyślenia i jak widać dalej dyskutujesz sam z sobą. Deklarowałeś, że jesteś praktykującym katolikiem więc chciałem się siebie zapytać jak to jest z tą twoja wiarą skoro łamiesz wszystkie przykazania i chcesz swoich przeciwników wieszać na drzewach. Przychodzi mi na myśl określenie które idealnie pasuje do ciebie " GNIDA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Żydowska szczujnia? IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.15, 20:28 Czy gazeta koszerna dla lemingów i Polaków wyznania Mojżeszowego nie zachowuje się jak opłacana z naszych podatków prostytutka? Dlaczego skundleni pismacy koszernej nienawidzą obecnego Prezydenta RP (dzisiejszy artykuł to szczyt chamstwa, skundlenia i q..restwa), Polski, Polaków ciut inaczej myślących niż "poprawna linia ideologiczna" koszernej? Czy są przerażeni tym, że nowa władza nie będzie się u nich reklamować za nasze podatki? Dlaczego jakaś mniejszość ma terroryzować, ogłupiać, manipulować Narodem? Komuchy i przygłupy z Biłgoraja zostali przegonieni przez Mądrych Wyborców. Szkoda, że nie pogoniono również koniczynek. Jest szansa na normalną uczciwą , sprawiedliwą Polskę dla Wszystkich Polaków. Pora jeszcze zrepolonizować media publiczne, których skundlenie i Q...stwo jest porównywalne z gazetą koszerną, a tym prywatnym odciąć finansowanie z naszych podatków, to same padną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Filip z Kanady IP: *.dsl.bell.ca 30.10.15, 01:22 Zadeklarowała, że chce zmieniać swoją partię. - Będę dążyć do tego, aby PO była otwarta na tych, co mają dobry pomysł na Polskę i chcą służyć Polsce - zapowiedziała. ...a kto to taki ...?..ach kto to taki...? liscie spadaja - kto wierzy w znaki.... Ta jesien przyszla jakos tak nagle, czas spadac z nami - kleptomani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do Filipa z Kanady IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.15, 08:51 Świni plują w oczy, a ona się cieszy że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: "Zloty Pociag Emigrantow"..juz wjezdza do E. IP: *.dsl.bell.ca 30.10.15, 20:13 ...Moj Boze....gdyby swinia miala ta swiadomosc ze jest swinia...to pewnikiem by do PO wstapila...teraz ta partia taka otwarta dla roznego rodzaju swin....zeby tylko jakos zebrac ten swinski elektorat..... ...no a jak tam idzie osiedlanie tych emigrantow....?...ponoc Kopacz przyrzekla pani Angeli ze Polska przyjmie 100.000 emigrantow....w miejsce tych ktorych polska bieda wypedzila na saksy irlandzkie. ...co za tupet...?...na miejscu Kopacz natychmiast podal bym swoj gabinet do dymisji....a tu nic rozne sprawy w kraju sa potajemnie zalatwiane ponad glowami Polakow....jak to byc moze ....? spoleczenstwo nic na ten temat nie wie....? Przyjmiemy kazda ilosc - powiedziala pani Angela....to znaczy Polska przyjmie kazda ilosc...? MY to znaczy kto....? ...ale powialo tez "Zlotym Pociagiem Emigrantow"....Arabia Saldyjska ktora nie przymuje zadnych emigrantow zadeklarowala sie sfinansowac budowe na terenie Europy az 200-tu meczetow dla biednych emigrantow....to jest zloty interes - pomyslalem - przejecie Europy bez jednego wystrzalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: If you don't like... go back to your country. IP: *.dsl.bell.ca 31.10.15, 00:31 A Muslim Montrealer is filing a human rights complaint against Costco after a comment allegedly made by a sales clerk. Asma Al-Shawarghi, who was raised in Canada, said she was at the Costco store on l'Acadie Boulevard on Oct. 18 and asked a sales clerk whether a coat she was looking at would keep her warm in -40 C weather. Al-Shawarghi said the sales representative responded that no jacket would keep her warm at such temperatures, adding, "If you don't like that, go back to your country." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: If you don't like... go back to your country IP: *.dsl.bell.ca 31.10.15, 04:41 Re: Filip z Kanady skasujcie Link Cytuj Odpowiedz Gość: A.M IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 12:03 Filipie, ty nie możesz zrozumieć, że nikogo nie interesują twoje pokrętne przemyślenia i jak widać dalej dyskutujesz sam z sobą. Deklarowałeś, że jesteś praktykującym katolikiem więc chciałem się siebie zapytać jak to jest z tą twoja wiarą skoro łamiesz wszystkie przykazania i chcesz swoich przeciwników wieszać na drzewach. Przychodzi mi na myśl określenie które idealnie pasuje do ciebie " GNIDA" .......................................................................................................................................... ..... mala prosba - czy moglbys znalesc ten fragment mojego tekstu....ktory mowi o wieszaniu ludzi na drzewach...?...jesli nie znajdziesz....czuj sie powieszony. Pani sw.p..Walentynowicz,bardzo bliska mi osoba....unikala oskarzen wzgledem Walesy....wszysko bylo cacy...no bo ze wzgledu na bespieczenstwo syna...wkoncu UB - zalatwialo takie rzeczy....bala sie by nie wciagac w polityke jej dziecka by ono nie stalo sie materilem przetargowym...( w koncu opozycionistow dzieci ginely, po szkolnych zajeciach nie wracaly do domu...to byl standart ( tak Piasecki stracil syna) na bocznej ulicy od szkoly czekali panowie majacy duzo czasu...zalatwiajacy wiele rzeczy przez telefon....( wowczas siec b yla na podsluchu ale obowizywala klauzura tajnosci...).....co jest w tym wszyskim najsmieszniejszego...ze taki czlowiek przez UB zostal doprowadzony w kraju nad Wisla do pozycji prezydenta. (....Ten czlowiek mial wyjatkowe zdolnosci kleptomaniakalne ( jak zauwaza pewien ubek)...mial za soba dos trudna przeszlosc I czuc bylo w im straszny glod na wladze...wiec go uzylismy.....co okazlo sie pelnym sukcesem....)...a w rzeczywistosci to ku...arz, cwaniaczek jakich malo,....dobrze znany w latch 70-tych...lokalnej agenturze ..czlowiek szarej strefy dochodow na polskim wybrzerzu.....byc moze nawet najblizsze jego otoczenie nie bylo swiadome ze [pieniadze przynoszone przez niego do domu pochodza z nielegalnego hazardu ...jaki mozemy tylko ogladac w filmach o sycylijskiej mafii funkcionujacej w USA. ...no ale mlody Walesa nie bardzo mial wybor - jego ojczym zyjacy w stanach ..pozostawmy to do innej wypowiedzi -" gnidy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...milosciwy Re: If you don't like... go back to your country IP: *.dsl.bell.ca 31.10.15, 06:51 Filipie, ty nie możesz zrozumieć, że nikogo nie interesują twoje pokrętne przemyślenia i jak widać dalej dyskutujesz sam z sobą. Deklarowałeś, że jesteś praktykującym katolikiem.... ...dokladnie tak - to dzieki temu deklarowanenu oczyzniaokatolickiemu obowiazkowi.... giniemy jak matoly w wojnach ...wywolywanych przez Zydow polskich I Zydow Ruskich.....graja naszym losem ...a gdy tego brakuje sprowadzaja nam Arabow...wyznawcow Mahometa.... Jeszcze chwila I opoblikuje tu zyciorysy, pochodzenie najwiekszych politrukow, pederastow, zeznikow Cyganow I Zydow ktorzy trzesli Polska przez ostatnioe 70-siat lat...sprawowali w PRlu wladze..ludzie polswiatka, prestepcy I psychiczn e chorzy....slowem margines z powaznym obciazeniem spolecznych dewiacji, swiata przestepczego....a nam polskim katolikom - coz pozostalo - tylko sie modlic ...aby postacie kosciola tez mogly sobie spokojnie brylowac w dewiacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.M Re: wieszanie na drzewach IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.15, 08:48 Filipie twierdzisz, że nie pisałeś nic o wieszaniu na drzewach więc pozwolę sobie zacytować twój wpis z tego wątku: " Gość: Filip IP: *.dsl.bell.ca 27.10.15, 04:06 ....zobaczcie to....:...tacy ludzie jak palikot///powinni zawisnac na drzewie....ale chroni go przynaleznosc do Urzedu Bespieczenstwa...to agentura WSI...pamietacie te slowa...buca od bigosu...: "Januszu moj imienniku"...czy mlodziez polska jest poj...na...czy n ie widzi ze nia rzadza ci sami ludzie ...I rodziny ubeckie....?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...Ania bardzo to przezywala... IP: *.dsl.bell.ca 01.11.15, 03:39 "...a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci..."....pisalem w tym kontekscie...nikogo bym na drzewie nie powiesil...ale w konteksie kulturowym mamy opis...na drzewach wieszano zloczyncow....podczas IIw.sw. Niemcy wieszali w Kieleckiem partyzantow...a partyzanci wieszali niemieckich faszystow....I malo mnie to interesuje co ty o tym myslisz...gdy oglada sie na YOU TUBE...polskie blubry, ma sie wrazenie ze ludzi juz do konca po......o przyjdzie walec I wyrowna....tak bylo zawsze...teczowe przedszkola...Kluzik Rostowska...panie przyjdzie walec I wyrowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak P. Kopacz na aucie? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.15, 20:00 Zaprzyjaźnione resortowe dzieci, medialna szczujnia przechodzi sama siebie. Szczekają jak wściekłe kundle. Bronią koryta, ale ich dni są policzone. Gaude Mater Polonia !!!!!!!!! Polska po 8-miu latach rządów oszustów, kłamców i złodziei wreszcie będzie w polskich rękach. W pierwszej kolejności należy zrobić porządek z prostytutkami medialnymi w mediach !!!!!!!! Koszerna winna być drukowana w iidisch w Izraelu. Żyd nigdy nie będzie myślał po polsku, zawsze będzie pluł na Polskę , na Polaków!!!!!!!!!!Szkoda , że "inteligentna inaczej", cierpiąca na zespół ADHD specjalistka anatomopatologii ze Smoleńska, namiestniczka PP Tuska i Merkelowej w Tymkraju (słowo Polska, Ojczyzna tej tytanicy intelektu i kultury nie przejdzie przez gardło) została wyautowana. Nawet "partyjni przyjaciele" poznali się na jej intelekcie wy ... rdalając ją na aut. Wielka szkoda. Miała ogromną szansę zaprowadzić platformę na kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś