Dodaj do ulubionych

Kronika policyjna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:20
Wstyd. Ale nasza kochana Policja nie znajdzie złodziei, wolą ganiać
rowerzystów z parku.
Obserwuj wątek
    • Gość: SŁYNNY A JA SŁYSZAŁEM ZE JEDNOGA CHAMA Z CEDZYNY ZŁAPALI IP: *.klc.vectranet.pl 20.09.04, 11:54
      A JA SŁYSZAŁEM ZE JEDNOGA CHAMA Z CEDZYNY ZŁAPALI BO MIAŁ SCHOWANEGO W STODOLE
      HEHE
      CHAM ISTOTA NIEZBADANA
    • Gość: KUGELL Re: Kronika policyjna IP: *.red-82-158-17.user.auna.net 20.09.04, 19:56
      Zlodzieje,zlodziejami, a policja, policja.Ale czy ktokolwiek sobie zdaje sprawe
      z tego, ze nigdy wiecej, nikt nie bedzie chcial przyjechac, na zawody do
      ZLODZIEJOWA?????????????????????????????????????????????????????? jAK ZWYKLE
      WSTYD, NA CALA EUROPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pigwa nie ta Re: Kronika policyjna IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 23:23
        Gdyby tak władza naszego najwspanialszego gliny i zarazem specjalisty(od
        bezpieczeństwa)-Krzysztofa Przybylskiego sięgała na powiat kielecki!Ale nie
        sięga On by natychmiast wykrył tych złodzieji!On ma duże doświadczenie bo w
        kryminalnym pracował to przez całe trzy lata jako sierżant a następnie po
        szkole SB w Legionowie to został nawet chorązym-młodszym.Krzyś doszedł by
        szybko do wniosków,że to kolejna afera policyjno-prokuratorska.
    • Gość: pauli Re: Kronika policyjna IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 06:35
      ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka