ak1971 27.09.04, 12:04 Mam pytanko? Czy kupowaliście kiedykolwiec cokolwiek na allegro? Jaki sens jest sprzedać wodę toaletową np. KENZO za 60 jeśli w sklepie kosztuyją 250zł.? Czy sprzedają tam podróbki czy są szaleni.........??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxwell Re: ALLEGRO?????????? - i...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:11 sprowadzaja to z zagranicy, jesli jest duza ilosc pozytywnych komentarzy na temat danej rzeczy np. wody KENZO i danego sprzedajacego to kupuj. PS. podrobki tez sie zdarzaja pewnie - kupujesz na wlasne ryzyko, ale podpieraj sie komentami. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot żaden problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:22 Ja kupuję na Allegro książki, które są out of print. Polecam. Nigdy się nie nacjąłem. Co do wody - szczególnie w przypadku kosmetyków 90% ceny stanowi marka, a 9% opakowanie. Poza tym - ta sama rzecz, ale no name jest warta często mniej niż pół ceny. Jest faktura ? Jest gwarancja i rękojmia? Kupuj. Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: ALLEGRO?????????? - i...... 27.09.04, 13:53 kupuję na Allegro kosmetyki i ubrania - nie zdarzyła sie narazie jakaś niemiła niespodzianka. Co do tanich perfum też sie zastanawiałam - ktoś mi podrzucił teorię że mogą pochodzić z niezbyt legalnych żródeł, ale nic nie wiem napewno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: ALLEGRO?????????? - i...... IP: *.klc.vectranet.pl 27.09.04, 15:10 Wiekszosc to podrobki. Poczytajcie na alt.pl.allegro - czesto goscie sprzedaja nawet rzeczy, ktorych oryginalna firma wogole nie produkuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ALLEGRO?????????? - i...... IP: *.lublin.msk.pl 15.10.04, 09:49 Spróbowac warto. Ja raczej zamawiam .Kupiłam m.in.dużo taniej czajnik elektryczny Philipsa 3000W. Gotuje bardzo szybko a mało zużywa pradu. Jestem bardzo zadowolona. Na 10 rzeczy jedną wyrzyciłam a mianowicie patelnię dwustronną . Szajs jak nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś