Dodaj do ulubionych

ALLEGRO?????????? - i......

27.09.04, 12:04
Mam pytanko? Czy kupowaliście kiedykolwiec cokolwiek na allegro? Jaki sens
jest sprzedać wodę toaletową np. KENZO za 60 jeśli w sklepie kosztuyją 250zł.?
Czy sprzedają tam podróbki czy są szaleni.........???
Obserwuj wątek
    • Gość: maxwell Re: ALLEGRO?????????? - i...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:11
      sprowadzaja to z zagranicy, jesli jest duza ilosc pozytywnych komentarzy na
      temat danej rzeczy np. wody KENZO i danego sprzedajacego to kupuj.
      PS. podrobki tez sie zdarzaja pewnie - kupujesz na wlasne ryzyko, ale podpieraj
      sie komentami.
      pozdro
    • Gość: behemot żaden problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:22
      Ja kupuję na Allegro książki, które są out of print. Polecam. Nigdy się nie
      nacjąłem.
      Co do wody - szczególnie w przypadku kosmetyków 90% ceny stanowi marka, a 9%
      opakowanie.
      Poza tym - ta sama rzecz, ale no name jest warta często mniej niż pół ceny.
      Jest faktura ? Jest gwarancja i rękojmia? Kupuj.
    • iw Re: ALLEGRO?????????? - i...... 27.09.04, 13:53
      kupuję na Allegro kosmetyki i ubrania - nie zdarzyła sie narazie jakaś niemiła
      niespodzianka. Co do tanich perfum też sie zastanawiałam - ktoś mi podrzucił
      teorię że mogą pochodzić z niezbyt legalnych żródeł, ale nic nie wiem napewno...
      • Gość: W Re: ALLEGRO?????????? - i...... IP: *.klc.vectranet.pl 27.09.04, 15:10
        Wiekszosc to podrobki. Poczytajcie na alt.pl.allegro - czesto goscie sprzedaja nawet rzeczy, ktorych oryginalna firma wogole nie produkuje :)
    • Gość: aga Re: ALLEGRO?????????? - i...... IP: *.lublin.msk.pl 15.10.04, 09:49
      Spróbowac warto. Ja raczej zamawiam .Kupiłam m.in.dużo taniej czajnik
      elektryczny Philipsa 3000W. Gotuje bardzo szybko a mało zużywa pradu. Jestem
      bardzo zadowolona. Na 10 rzeczy jedną wyrzyciłam a mianowicie patelnię
      dwustronną . Szajs jak nie wiem co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka