Dodaj do ulubionych

Robert Siejka moim radnym!!!

22.04.02, 09:34
Mój ulubiony radny będzie kandydował w jesiennych wyborach:

"SLD szykuje się do wyborów samorządowych. Kieleccy radni SLD muszą odpowiedzieć na kilkadziesiąt pytań,
które pozwolą na ocenę ich działalności. Ta z kolei będzie decydować, czy radny może ponownie kandydować.
Jako pierwsi wypełnione arkusze złożyli radny Robert Siejka i wiceprezydent Jan Gwizdak."
wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=799507&dzial=kik010100

Ocena działalności Siejki moim zdaniem jest jednoznaczna! Jest super, niezastąpiony, niezniszczalny...

Który inny radny umie tak pięknie zrywać plakaty? Który tak pięknie ubliża policji? Żaden inny!

Zagłosuję na Niego! To znaczy zagłosowałbym na Niego, jakbym mógł w Kielcach głosować, ale myślę, że u mnie
też znajdzie się podobny Siejka. Ale nie taki sam! Bo Siejka jest jeden JEDYNY!

Chcę Was przekonać, żebyście na niego głosowali! Zagłosujcie na niego, bo jak nie wygra to jest gotów pojechać
do innego miasta, np. do Białegostoku. A co potem? Czy nie będzie Wam żal takiego intelektu, jakim dysponuje Ten
Radny?

Obserwuj wątek
    • bleek Re: Robert Siejka moim radnym!!! 22.04.02, 09:47
      buuuuuuchaaaaaaachaaaacha
      dobre dobre!

pozdrawiam
      bleek
      • Gość: Hini Re: Robert Siejka moim radnym!!! IP: WAWPLC* / *.axone.fr 22.04.02, 12:07
        Siejka to jest facet bez mózgu i bez honoru, ale tak to już jest że jak się raz
        poliże lizak to trudno jest zapomnieć o tej słodyczy jaką jest władza...
        Ten facet miał swoje 5 minut i tak się skompromitował że sam powinien zakopać
        się pod ziemię.
        Gwizdak to drugi "inteligent" ledwo co upieczony magisterek...
        Jak pomyślę że taki gość reprezentuje mnie i moje miasto to mam ochotę
        emigrować. Ostatnio komentował wyrok sądu w sprawie stref parkingowych ico ...?
        Stwierdził że SĄD się pomylił a on oczywiście ma rację.
        Jednym słowem mamy w Kielcach lokalnego Sędziego DRED-a
        • Gość: gwizder Re: Robert Siejka moim radnym!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 17:08
          Siejka do siania łubinu
          • _rafi Re: Robert Siejka moim radnym!!! 28.04.02, 19:05
            Robert rządzi!
            Robert radzi!
            Robert nigdy
            Cię nie zdradzi!
            • Gość: Rafi Re: Robert Siejka moim radnym!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:58
              Chciałem jeszcze dodać, że bardzo lubiam Robercika.
              • wyrwizab Re: Robert Siejka moim radnym!!! 12.05.02, 20:10
                Gość portalu: Rafi napisał(a):

> Chciałem jeszcze dodać, że bardzo lubiam Robercika.

Znow podszywa :) Punkt dla mnie :)
                • Gość: Wyrwiząb Re: Robert Siejka moim radnym!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 07:27
                  Znów się ktoś podszywa, trzeci punkt dla mnie :-)
                  • _rafi Re: Robert Siejka moim radnym!!! 13.05.02, 07:30
                    Błądzisz, teraz punkt dla mnie, bo wyrwi się loguje! hehe
            • Gość: Joda Re: Robert Siejka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:17
              Wypowiedzi ludzi które obrazają, Roberta Siejkę są bezpodstawne i bezsensowne.
              Aby mówić cokolwiek na temat działalności tego człowieka i o nim samym to
              popierwsze trzeba go znać i coś o nim wiedzieć. Jeżeli ktoś wie o polityce i o
              tym człowieku tyle co i nic, to niech się nie ośmiesza i nie robi z siebie
              blazna i "wielkiego znawcy tematu". Ja popieram go całym sercem i będe popierał
              nadal.Na niego mogą liczyć wszyscy mieszkańcy kielc! Ludzie nie można wierzyć
              we wszystko co pisze w prasie. Gazety zniszczyly już niejedną karierę, komuś
              kto im poprostu nieodpowiadał(w tym wypadku politycznie)
              • Gość: Marcti Re: Robert Siejka IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 14:21
                No tak następna ofiara mediów... To naprawdę straszne. Ostatnio czytałem
                wypociny p. A. Tenderowicza jak to został zniszczony przez p. Beatę Ryń, a
                teraz widzę że jest następny. To przerażające, co te gazety robią z porządnymi
                ludźmi...

PS. "Poliotyk" to gatunek który siłą rzeczy wystawia się na obstrzał. Jak jest
                taki wrażliwy to niecvh sadzi kwiatki i patrzy jak mu rosną w doniczkach.
                • Gość: Leonid Re: Robert Siejka IP: 195.205.230.* 23.05.02, 18:16
                  Tow. Bartos zniszczyć się nie da.
              • Gość: peter Re: Robert Siejka IP: 212.244.153.* 24.05.02, 14:18
                Widzę, że towarzysz Joda przeszedł na ciemną stronę,
                a mówili ludzie, że to Anaky zdradził.

Gość portalu: Joda napisał(a):

> Wypowiedzi ludzi które obrazają, Roberta Siejkę są bezpodstawne i bezsensowne.
                > Aby mówić cokolwiek na temat działalności tego człowieka i o nim samym to
                > popierwsze trzeba go znać i coś o nim wiedzieć. Jeżeli ktoś wie o polityce i o
                > tym człowieku tyle co i nic, to niech się nie ośmiesza i nie robi z siebie
                > blazna i "wielkiego znawcy tematu". Ja popieram go całym sercem i będe popierał
                >
                > nadal.Na niego mogą liczyć wszyscy mieszkańcy kielc! Ludzie nie można wierzyć
                > we wszystko co pisze w prasie. Gazety zniszczyly już niejedną karierę, komuś
                > kto im poprostu nieodpowiadał(w tym wypadku politycznie)

• Gość: M Re: Robert Siejka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 15:30
                Jodzie ze starości w głowie się pomieszało albo uwierzył w "zielonych ludzi", o
                których wspominał Robert Sky Walker "Siejka".
                • leninus_ Re: Robert Siejka 24.05.02, 21:27
                  Joda, nie wiem jak interpretować Twe słowa; czy uważasz, że aby oceniać tow.
                  Siejkę należy:
                  a) poznać Go osobiście?
                  ale co to znaczy?
                  czy to oznacze, że:
                  a1) wystraczy go znać tydzień
                  a2) rok
                  a3) 10 lat?
                  b) a może należy poznać Go jeszcze głębiej tj. w sensie biblijnym? ale nawet
                  wtedy pozostaje jeszcze do rozstrzygnięcia szereg kwesti:
                  b1) raz
                  b2) 10 razy
                  b3) bardzo wiele razy

Rozważając dalej ten niezwykle doniosły wątek należy się zastanowić z jakich to
                  pozycji będziemy czynić i czy owo poznanie jest dostępne jedynie określonym
                  członkom określonej Partii czy też wszystkim członkom tejże Partii? A co z
                  frakcjami? Pozostaje miec nadzieję, że rzeczone poznanie nastąpi z właściwych,
                  jedynie słusznych pozycji.

c) a moze odważnie posuniemy się do śmiałej tezy: "poznacie ich po ich owocach"
                  albowiem "Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej
                  skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami"?
                  Azaliż czyż nie cięzko cokolwiek, daje sie poznać, w inny sposób, kandydata
                  niż poprzez "owoce jego"?. A dajmy na to - wybory prezydenckie? Jeszcze żebym
                  miał poznawać Jolantę ale Alexandra??
                  No i na pożegnanie jeszcze jedna biblijana mąrość ku przestrodze tow. S:
                  "każde drzewo, które nie wydaje dobrego owocu, będzie wycięte i w ogień
                  wrzucone". :)

PS to wszystko przez kex'a bo sie ze mnie śmiał ostatnio! ;)
              • Gość: mtb Re: Robert Siejka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:17
                no to łosuj, głosuj.. połamania pióra...
                dosłownie

ja tego co Ty nie zrobie. Robert nie może liczyć na mój głos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka