Dodaj do ulubionych

"Havana"CLUB !!!

IP: *.bbnplanet.com 15.05.01, 15:11
CO WY NA TO?

podoba Wam sie zadymiony i pozbawiony klimatyzacji
klub taneczno rozrywkowy?

a może lubicie popatrzeć na tępe twarze łysych bez
karku, a takich tam niemało?

klub mi się podoba z tym że mogę tam bywać dwa góra
trzy razy w miesiącu jak jestem w City i wtedy mam co
wspominać przez jakiś czas.
acha
kelnerki są fajne nie ma co szczególnie takie dwie
najwyższe hi hi
Obserwuj wątek
    • Gość: Hamster Re: Havana IP: 195.117.18.* 16.05.01, 09:25
      Havanka jest ok. Gdyby nie ta duchota w srodku z powodu braku klimatyzacji
      bylbym tam czestszym gosciem, acha i jeszcze browar po 7 PLN to za drogo!
      • Gość: hocest Re: Havana IP: *.bbnplanet.com 16.05.01, 16:05
        piwko nie jest drogie.
        spróbuj sobie następnym razem Absolut Kurant z sokiem z czarnej porzeczki jest
        to b. dobry i stary jak świat drink - jakieś 10 złociszy.
      • Gość: ARTUR Re: Havana IP: *.skane.se 17.05.01, 05:01
        Gość portalu: Hamster napisał(a):

&#62 Havanka jest ok. Gdyby nie ta duchota w srodku z powodu braku klimatyzacji
        &#62 bylbym tam czestszym gosciem, acha i jeszcze browar po 7 PLN to za drogo!

NAPISZ CZY PRACUJA TAM JACYS FAJNI KELNERZY.
        STAWIAM KILKA PIW.MOZEMY SIE NAWET UPIC
        RAZEM.
        • Gość: Hamster Re: Havana IP: 195.117.18.* 17.05.01, 11:33
          Gość portalu: ARTUR napisał(a):

&#62 Gość portalu: Hamster napisał(a):
          &#62
          &#62 &#62 Havanka jest ok. Gdyby nie ta duchota w srodku z powodu braku klimatyzacji
          &#62
          &#62 &#62 bylbym tam czestszym gosciem, acha i jeszcze browar po 7 PLN to za drogo!
          &#62
          &#62 NAPISZ CZY PRACUJA TAM JACYS FAJNI KELNERZY.
          &#62 STAWIAM KILKA PIW.MOZEMY SIE NAWET UPIC
          &#62 RAZEM.

Sorry ale wole dziewczyny.

• Gość: hocest brawo Hamster IP: *.bbnplanet.com 17.05.01, 12:05
            nie daj się gejkom cha cha

a która z kelnerek jest w Twojej ocenie lepsza.?
            mnie podobają się tam takie dwie jedna stoi często za barem a drugą widuję tam
            rzadziej. ta druga była ostatnio wtakiech wielgachnych okularach p. słońce.
            obie chodzą z odsłoniętym brzuchem ale ta za barem ma ładniejsze ciało ale z
            kolei twarz trochę chamska no ale nie ma ideałów hi hi
            • Gość: Hamster Re: brawo Hamster IP: 195.117.18.* 17.05.01, 13:54
              Najbardziej podoba mi sie ta czarna z dlugimu wlosami ale sadze ze nie jest ona
              szczytem inteligencji.
              • Gość: hocest Re: brawo Hamster IP: *.bbnplanet.com 17.05.01, 16:45
                :)))))
                to właśnie ta czarna stoi często za barem .
                pokazuje swój brzuch-nawet ładny. niewygląda na bystrą ale ciało ma ładne :)))
                • Gość: ARTUR Re: brawo Hamster IP: 194.103.191.* 18.05.01, 05:33
                  A WIEC NIE MAM W KIELCACH SZANSY.Moze jednak w gre weszlyby pieniadze.
                  • Gość: Hamster Re: brawo Hamster IP: 195.117.18.* 18.05.01, 08:36
                    Kolego, jak bym chcial to bym cie kupil. Ale po co?
                    • Gość: hocest Re: brawo Hamster IP: *.bbnplanet.com 18.05.01, 10:26
                      jak to po co kupować tą ciotę?

H. kup go i zrzuć z jakiegoś wieżowca-tylko uważaj żebyś ścierwem nie zabił
                      kogoś na dole albo uszkodził jakiego auta.
                      • Gość: Hamster Re: brawo Hamster IP: 195.117.18.* 18.05.01, 10:40
                        eeeee szkoda, kto to potem posprzata. najlepiej to zrobic mu zjezdzalnie z nie
                        heblowanej deski, nich zjedzie pare razy jak go dupsko swedzi.
                        • Gość: nvr Re: brawo Hamster IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 18.05.01, 11:02
                          oho, widzę, że słynna polska tolerancja daje znać o sobie, hehe :-(
                          • hocest do nvr 18.05.01, 11:22
                            to nie jest kwestia tolerancji ale pewnej odmienności.
                            nie kwestionuję niczyjego prawa o bycia hetero czy homoseksualistą czy nawet bi
                            (nie mam nawet takiego prawa) ale przyznasz chyba że heteroseksualizm jest
                            regułą a wszystko poza tym jest wyjątkiem, jest inne. ja tą inność toleruję
                            dopóki nie dotyczy mnie osobiście , dopóki sam się z tym nie zetknę a tu
                            niejaki A. wpieprza się ze swoimi poglądami między wódkę a zagrychę.

trudno spodziewać się akceptacji tak skrajnych odmienności jak homoseksualizm i
                            taki brak akceptacji nie jest znamienny tylko i wyłącznie Polakom.

howgh
                            • Gość: nvr Re: do nvr IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 18.05.01, 11:44
                              po części się z tobą zgadzam - nie obchodzą mnie cudze odmienne poglądy i
                              preferencje, dopóki nie włażą z buciorami w moje życie. Odezwałem się, bo mam
                              uczulenie na szowinizmy i ksenofobie wszelkiej maści - po prostu świętokrzyski
                              scyzor mi się w kieszeni otwiera, kiedy widzę, jak ktoś gnoi kogoś tylko za to,
                              że jest inny...

Hehe, niewiele to ma wspólnego z tematem "HAVANA" :-)
                            • Gość: Hamster Re: do nvr IP: 195.117.18.* 18.05.01, 11:45
                              Panowie, Panowie!!! Basta. Patrz tytul: Havana Club a nie Gay Club.
                              • Gość: nvr Re: do nvr IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 18.05.01, 11:53
                                Gość portalu: Hamster napisał(a):

&#62 Panowie, Panowie!!! Basta. Patrz tytul: Havana Club a nie Gay Club.

OKI. W temacie "Havana" - to ja zdecydowanie wolę Karczmę (zwłaszcza dawną) :-)
                                Chociaż kelnerki w Havanie to faktycznie niezłe llllufy...
                                Może by się wypowiedziała jakaś kelnerka ?
                                • hocest Kelnerki 18.05.01, 12:03
                                  dwie z nich, te o których pisałem wcześniej wyglądają na babki które mają
                                  dystans do tego co tam robią. wyraz ich twarzy zdradza mi, że te wszystkie łyse
                                  głupki które pożerają je wzrokiem i do których od czasu do czasu się uśmiechną
                                  to dla tych dziewczyn zło konieczne i jakoś się do nich po prostu
                                  przyzwyczaiły. one po prostu lubia gdy każdy z nich śli się na widok ich
                                  odsłoniętego brzucha czy zgrabnie opiętego spodenkami tyłeczka. tą nizszą
                                  widziałem w zeszły piątek jak byłem w city w banku. babka ma swój styl
                                  ubieranie się i to mi się podoba. robi to z wyobraźnią i dużym gustem. widać że
                                  laska ma pojęcie o modzie i gdzieś ma lokalne , kieleckie trendy.
                                  podobaja mi się też te jej wielkie, pomarańczowe okulary, które miała też
                                  wieczorem w havance.
                                • Gość: Hamster Re: do nvr IP: 195.117.18.* 18.05.01, 12:14
                                  Ja tez wole Karczme ale stara byla tak dawno temu ze czas zaciera
                                  wspomnienia... Teraz znów powrócilem do starszych klimatów w nowej Karczmie i
                                  czesciej tam bywam. I mozna spotkac kumpli i kumpele z dawnych rokendrolowych
                                  czasów.Mialem spora przerwe poniewaz zrazili mnie ludzie którzy zaczeli
                                  przychodzic do Karczmy. Cwaniaki, i bandziory którzy zbierali na wódke lub
                                  jakies pedaly (sorry) spod celi z mordami jak po 10-letnim wyroku z
                                  tekstami "pa ale zerznal bym mu ten tyleczek" , "jaki niesmialy...". Ale teraz
                                  jest juz o.k. jest jako taka ochrona i jak rozrabiasz to odrazu w ryj i za
                                  drzwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka