Dodaj do ulubionych

Koszykarska Amatorska Liga Firm

IP: 82.160.95.* 26.11.04, 00:13
W meczu Lotto_Boys & Upc niestety sedziowie tego spotkania nie popisali sie
swoimi umiejetnosciami !!!!
W pewnych momentach nie obrazajac druzyny upc ale sedziowie byli ich szostym
zawodnikiem !!!
A szkoda bo mecz moglby byc bardziej ciekawy bez "udzialu" sedziow !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bball Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:22
      Przepraszam byles na boisku czy tylko sie przygladales z trybun jako kibic
      druzyny lotto? bo twoi pupile lali strasznie i sie nie dziwie sedzia, ze tyle
      fauli odgwizdali, a mogli napewno wiecej. Co do pracy sedziow, zawsze ktos
      bedzie z tego niezadowolony, szczegolnie przegrani, a jak chcecie sie pokopac
      itp to moze przerzuccie sie na reczna lub noge:)
      • Gość: Lotto_Boy !! Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 82.160.95.* 02.12.04, 09:46
        Byłem na mecz i powiem więcejze jestem zawodnikiem druzyny Lotto !!!!
        Wiec prace sedziow mialem bardzo blisko !!!!! i nie zachwycili niczym procz
        zenadą !!!!
        A od naszych fanow wara !!! !!! !!!!
        • Gość: bball Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 18:31
          Lepiej ciesz sie gra, a nie udawaj znawcy przepisow.. bo jak sadzisz, ze
          siedziowie nam pomagali to moze przerzuc sie na rugby? a do fanow to ja nic nie
          mam, niech przychodza, kibicuja, ale tak jak nalezy.
        • Gość: Theo Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 08:48
          Może jak byś był na innych meczach a nie tylko swojej drużyny to byś inaczej
          mówił, tak sądziowie sędziują każdemu, i nie ma znaczenia że raz niby tam byli
          6 zawodnikiem jak w nastepnym są 6 zawodnikiem dla przeciwnej drużyny.
      • Gość: ktoś! Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.artkom.org / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:39
        Aco sadzicie o druznie lekarzy to sa dopiero emeryci!hahah
        • Gość: dredd Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 29.12.04, 10:18
          sympatyczny ktosiu! ciekaw jestem czy wiesz kto jest najlepszym strzelcem
          ligii!!!
          jesli niewiesz informuje,ze jest to pan Frątczak i trudno nazwac go emerytem,
          skoro w kazym meczu zdobywa po 30 pkt i wiecej. Chcialbym zatem aby wiecej
          takich emerytów grało w tej lidze
    • Gość: bask o co te kłótnie, ckm i tak wszystkich opier...... IP: *.mac.pl 02.12.04, 15:28
      CKMCKMCKMCKMCKM
      • Gość: HejkumKejkum Re: o co te kłótnie, ckm i tak wszystkich opier.. IP: 80.48.119.* 02.12.04, 18:02
        Ta. a ja jestem tym "szosty zawodnikiem" LotoBoyzz. jak dalej tak sedziowie
        beda sedziowac to wjedziemy na parkiet, dostana po lisciu i sie skonczy bycio
        stronniczym.
        • Gość: Koroniarz Re: o co te kłótnie, ckm i tak wszystkich opier.. IP: 82.160.95.* 02.12.04, 18:06
          Lepszy pomysł mam :
          Jak beda takie cyry jeszcze raz to zakladamy kominiarki wpadamy w liczbie 15 -
          30 osob i jedziemy na ostro z kibicami przeciwnikow Lotto i jedziemy takze z
          zawodnikami jak i sedziami !!!!!!
          Oj bedzie sie dzialo :-))))))))))))))))))))))))
          :DDDDDDDDDD
          • Gość: kibic Re: o co te kłótnie, ckm i tak wszystkich opier.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:18
            pobijemy czy tam pokonamy i tak reszte meczy wygramy"lotto boys"
            • Gość: suga_mAn Re: o co te kłótnie, ckm i tak wszystkich opier.. IP: 80.48.119.* 02.12.04, 18:29
              CKM CKM'em ale tu przecierz chodzi o to żeby sobie pograc w kosza. sedziowie swoją drogą robią często 'robote' ale coz...taki zawód ;)proponuje nie wdawac sie w zbędne dyskusje tylko wziac sie za grę no i oczywiscie za doping!!!
              Lotto Boys Rules!!!
      • Gość: gracz Re: o co te kłótnie, ckm i tak wszystkich opier.. IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 03.12.04, 17:08
        kim jesteś basku???????dlaczego jestem kibicem ckm. to banda
        emerytów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bask do gościa "gracz" IP: *.mac.pl 16.12.04, 10:19
          jeżeli ckm to emeryci to co można powiedzieć o pozostałych "zawodnikach" skoro
          każdy mecz ckm to min. 30 pkt. do przodu. pomyśl głąbie zanim coś napiszesz
    • Gość: lotto girls :D Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 18:30
      Co Wam sie nie podoba w Naszej druzynie?
      6 super sexownych facetow + ich spocone cialka + namietne ruchy ich bioder +
      przylegajace do granic mozliwosci zolte koszulki!!!!!
      A defakto: Oni super graja!!!
      Ich porazka,to jedynie przypadek!A wszystkie inne mecze wygaraja :)

• Gość: HejkumKejkum Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 03.12.04, 11:37
        i co juz Wam sie geby pozamykaly smutne pizdy??!! lotto boyz sa najlepsi a ich fani to juz w ogole. do zobaczenia dzisiaj na trybunach:):). bedzie goraco!
    • Gość: mgz Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 82.160.95.* 03.12.04, 16:09
      Najpierw zajebisty mecz i atmosfera a wieczorem melanz u Pana Z.:D Lotto Boys
      04 elo !!
      • Gość: HejkumKejkum Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 03.12.04, 21:48
        no i bylo goraco, musialem nawet zdjac bluze i przylansowac sie w mojej nowej koszulce:):):). mecz zajebisty!! nic sie nie stalo LottoBoyz, nic sie nie stalo!!
      • Gość: johny batafuko Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 08:42
        może ta słaba dyspozycja sędziów to wynik powietrza jakie krążyło po hali.
        (powietrze z "zapalonej" imprezki) Bo było ono mocno wyczówalne :).
    • Gość: Alex Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 82.160.68.* 09.12.04, 17:11
      Powiem krótko...nienawidze kosza ale poszłam na mecz przez kolege z drużyny i
      wiecie co??? polubilam starsznie ogladac kosza!!moze dlatego ze byłam z
      koleżanką jedynymi kibicującymi Pockemonów?(tzn żółtych koszulek=D)Możliwe ale
      chłopaszki RESPECT=D jeszcze przyjdziemy i jeszcze wygracie=D
    • Gość: R....a Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:29
      Szkada ze Bartek nie gral... Pozdrowienia dla Niego!!!
    • Gość: ubq Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 82.160.95.* 17.12.04, 22:39
      No i kto jest najlepszy?:) "from coast to coast..." Lotto Boys!! ..dziękuję ze
      byłaś..:)
      • Gość: hejkumKejkum Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 17.12.04, 23:02
        zajebisty mecz, Lottoboyz by tak dalej!! ubq ja tez jej dziekuje, ze byla:))) jest przesliczna!!!!!!!!
        • Gość: Psycho_Fan Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 82.160.95.* 18.12.04, 00:09
          To ze Lotto dzis wygrało to zasluga umiejetnosci graczy ale tez i faktu
          zastraszenia przez nieznana grupke ludzi sedziow dzisieszego meczu D
          Pozdro pozdro dla kumatych
          ŚFCH :D
          • Gość: hejkumKejkum Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 18.12.04, 09:43
            plus za akcje, minus a sprzet. kto ma wiedziec ten wie!! pozdro dla kumatych. jazdaaaaaaa
            • Gość: HejkumKejkum Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 08.01.05, 15:37
              LottoBoyzzz to my czynimy zlo, LottoBoyzz aeeaeeaooo!!
    • Gość: dredd Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 29.12.04, 10:13
      Powniem tak, chodzenie i narzekanie na sedziów nic nie pomaga.niech kazdy
      zajmie sie tym co umie robic najlepiej, zawodnik niech gra a sedzia bedzie
      sedziowac! Jestem dosc czestym widzem na meczach KALK,wiec wiem co mowie!!
      jest kilka dobrych druzyn ktore umieja grać, i robia to (CKM, Politechnika), i
      takie jak (Lotto) ktore chcialyby wygywac ale sa zwyczajnymi przecietniakami!!!
      bylem na dwóch meczach tej druzyny z ups czy upc, i z sedziami, POWIEM TAK: oba
      mecze powinniscie wygrac bo teoretycznie jestescie lepszą druzyna... ale z tym
      pierwszym zespolem woleliscie chodzic marudzic sedzia, zamiast grac. macie tego
      przykład w tym meczu z sedziami, jak zajmowaliscie sie wszystkim tylko nie gra
      w kosza (chyba po tam tam przychodzicie),tylko narzekaniem to przegrywaliscie,
      jak zaczeliscie grac i niegadac to odrobilisie chyba 15 pkt straty. dobra rada
      GRAC NIE GADAC!!!!
      PS. A KIBICÓW NIECH WAM ZAZDROSZCZĄ WSZYSTKIE ZESPOŁY SA WSPANIALI,
      PS1. POZDROWIENIA DLA JEDNEJ BRUNETKI
      • Gość: Suga_MaN Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 12.01.05, 13:56
        mozesz sobie oceniac CKM i Politechnike. graja od poczatku ligi i mogles sie napatrzec na ich gre. naszych meczy widziales 2 wiec jeszce wszystko przed toba. lotto boyz dopiero sie rozgrzewaja. recenzje zostaw na koniec sezonu. zagadzam sie w kwesti sedziow, tzn nie ma co marudzic tylko grac (slepi sa i nic na to nie poradzimy ;))mam nadzieje ze piatkowy mecz z CKM'em bedzie dobrym widowiskiem. zapraszam wszystkich. Lotto Boyz Rulezzzzzz.....
        • Gość: HejkumKejkum Re: Koszykarska Amatorska Liga Firm IP: 80.48.119.* 04.02.05, 23:05
          Lottoboyzzz to my czynimy zlo, Lottoboyzzz aeaeao!! kolejny mecz do przodu!! to juz 2, pozdro dla przezawodnika Junxa :):):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka