Dodaj do ulubionych

Bezkarny głośny sąsiad

03.01.05, 20:05
Ja też słucham bardzo głośno 100.80 MHZ :D
Obserwuj wątek
    • kochany.przyjacielu 6.00 z samego rana... 03.01.05, 20:40
      6.00 z samego rana...

...siedem dni w tygodniu...

...włącza się radiobudzik...

...i budzi mnie Aneta Czaban ;)
    • Gość: Adam Re: Bezkarny głośny sąsiad IP: *.nz.eds.com / *.ihug.net 03.01.05, 23:41
      taki mocny jesteś,...podaj swoje dane to ci tak wpie.. że za 3 miechy sie
      nie wyliżesz
      • Gość: echh Re: Bezkarny głośny sąsiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:56
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> taki mocny jesteś,...podaj swoje dane to ci tak wpie.. że za 3 miechy sie
        > nie wyliżesz

lol no co ty?? nie znasz wojka domagaly-pstrykacza
        imieniowego-kochany.przyjacielu? chyba niezbyt czesto zagladasz na nasze forum... :D
        • Gość: Ania Re: Bezkarny głośny sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:40
          To moze byc bardzo uciazliwe, chociaz teraz sobie zartujemy:))). Proponuje
          sasiadom sie zebrac i zrobic glosna impreze we wszystkich mieszkaniach
          jednoczesnie. A tego zyczliwego nie zaprosic. Niech nie spi. I koniecznie
          trzeba mu drzwi ostrzelac.
      • kochany.przyjacielu Posłowie I Senatorowie Świętokrzyskiego 04.01.05, 07:50
        czy ktoś może mi wymienić - podać z nazwiska i partii politycznej - posłów i
        senatorów z kielc ???

gdzie mona znaleźć moe wykaz... spis... listę ???
        • kochany.przyjacielu Re: Posłowie I Senatorowie Świętokrzyskiego 04.01.05, 07:58
          znowu błąd zaistniał... nieprawidłowa wypowiedx do innego watku a to wszystko
          dlatego, ze w XXI wieku mam stary modem... bo na Neostrade czekam 8 lat...

bardzo prosze o telefon do Pani Izabelli Szum TP SA - będe codziennie ja
          wprawiał w dobry nastrój z samego rana - dopóki mi nie zainstalują nieostrady...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka