kochany.przyjacielu 03.01.05, 20:05 Ja też słucham bardzo głośno 100.80 MHZ :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochany.przyjacielu 6.00 z samego rana... 03.01.05, 20:40 6.00 z samego rana... ...siedem dni w tygodniu... ...włącza się radiobudzik... ...i budzi mnie Aneta Czaban ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Bezkarny głośny sąsiad IP: *.nz.eds.com / *.ihug.net 03.01.05, 23:41 taki mocny jesteś,...podaj swoje dane to ci tak wpie.. że za 3 miechy sie nie wyliżesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echh Re: Bezkarny głośny sąsiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:56 Gość portalu: Adam napisał(a): > taki mocny jesteś,...podaj swoje dane to ci tak wpie.. że za 3 miechy sie > nie wyliżesz lol no co ty?? nie znasz wojka domagaly-pstrykacza imieniowego-kochany.przyjacielu? chyba niezbyt czesto zagladasz na nasze forum... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bezkarny głośny sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:40 To moze byc bardzo uciazliwe, chociaz teraz sobie zartujemy:))). Proponuje sasiadom sie zebrac i zrobic glosna impreze we wszystkich mieszkaniach jednoczesnie. A tego zyczliwego nie zaprosic. Niech nie spi. I koniecznie trzeba mu drzwi ostrzelac. Odpowiedz Link Zgłoś
kochany.przyjacielu Posłowie I Senatorowie Świętokrzyskiego 04.01.05, 07:50 czy ktoś może mi wymienić - podać z nazwiska i partii politycznej - posłów i senatorów z kielc ??? gdzie mona znaleźć moe wykaz... spis... listę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochany.przyjacielu Re: Posłowie I Senatorowie Świętokrzyskiego 04.01.05, 07:58 znowu błąd zaistniał... nieprawidłowa wypowiedx do innego watku a to wszystko dlatego, ze w XXI wieku mam stary modem... bo na Neostrade czekam 8 lat... bardzo prosze o telefon do Pani Izabelli Szum TP SA - będe codziennie ja wprawiał w dobry nastrój z samego rana - dopóki mi nie zainstalują nieostrady... Odpowiedz Link Zgłoś