Dodaj do ulubionych

Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził

10.01.05, 23:24
No cóż, taka dygresja przychodzi mi do głowy: najstarszym forumowiczom nie
sposób zapomnieć , że p. Jeszczenieposeł Nowak rozpoczął karierę na tym forum
od nakablowania do pracodawcy na jednego z najpozytywniejszych, najbardziej
aktywnych jego uczestników. Forumowicz ów miał nieprzyjemności i przestał sie
udzielać. O co poszło? O krytykę Samoobrony, z której p. Nowak kandydował...
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala To bardzo dobry artykuł ! 10.01.05, 23:28
      Panie Pośle Nowak !
      Panie Redaktorze !

To bardzo dobry artykuł ! to bardzo ciekawa sprawa !

Po pierwsze nikt w internecie nie jest anonimowy ! nikt !

Po drugie jest to dowód na to, że nawet w biurze poselskim PiS może się
      panoszyć CHAMSTWO. To bardzo ciekawie świadczy o PiS... A tłumaczenie
      Gosiewskiego, że do biura przychodzą przypadkowe osoby z ulicy Seminaryjskiej
      i grzebią w jego komputerze to chyba jakas kpina z wymiaru sprawiedliwości.

Po trzecie gdyby był taki magiczny przycisk po nacisnięciu którego przy każdej
      wypowiedzi na forum pojawiłoby się nazwisko rozmówcy to wiele osób umarło by
      na atak serca...
    • wojciech.domagala Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził 10.01.05, 23:35
      > do pracodawcy na jednego z najpozytywniejszych, najbardziej
      > aktywnych jego uczestników.

kogo ? jaki nick ? zaraz wyszukamy i sprawdzimy ! czy ten forumowicz był
      rzeczywiście taki wspaniały i pozytywny ?! z tego co pamiętam zawsze bylo tutaj
      pełno chołoty...

starasz się Rafałku o jakiś stołek jak PiS dojdzie do władzy ???
    • wojciech.domagala WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD !!!! 10.01.05, 23:55
      "...
      "Ty pieprz..., nędzna, załgana, francowata kreaturo" - napisał pod adresem posła
      Zbigniewa Nowaka ... anonimowy internauta .... Poseł poskarżył się prokuratorze,
      ... ustaliła, że wpisu dokonano z komputera ... posła Przemysława Gosiewskiego
      (PiS)
      ..."

WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! -
      WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! -
      WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD !
      • Gość: Mik Re: WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD ! - WSTYD IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 11.01.05, 20:25
        Ale dla kogo wstyd ? Gosiewskiego czy Nowaka, a moze obu ?
    • Gość: Brian Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP IP: 213.76.134.* 11.01.05, 08:17
      Chciałbym nadmienic, że odpowiednie spreparowanie adresu IP to żaden problem.
      Myślę, że komuś zależało żeby to pojawiał się IP PiSu. Odsyłam do ostatnich
      numerów Chip-a jesli chce ktos miec inny adres IP.
      • Gość: ojejek Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:21
        Moze nam sie ta wskazowka przydac:))). A swoja droga to niezbyt ladne, ze Pan
        Posel doniosl. Konwencja internetu zaklada jednak "anonimowa szczerosc";))).
        Oj, moze ta wiadomosc Panu Poslowi bardzo przeszkodzic, chociaz jest niby
        niewielkiej wagi.
        • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:52
          To jest przestepstwo scigane z urzedu z art 226 kk ( ! ), nadto funkcjonarisuze
          publiczni maja obowiazek zawiadamiania o przestepstwie, i myslem, ze nie ma
          tu roznicy w kogo czyn jest wymierzony

Moze jak tak kogos takimi slowami potraktuje?

• Gość: ojejek Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:59
            Wiazanka rzeczywiscie nie byla ladna. Co do tego nie mam watpliwosci.
          • Gość: Wilebicielka Jest szansa ? IP: *.marketscore.com / 216.148.244.* 11.01.05, 21:15
            "funkcjonarisuze publiczni maja obowiazek zawiadamiania o przestepstwie, i
            myslem, ze nie ma tu roznicy w kogo czyn jest wymierzony"

A czy pan poseł doniósł już był także na "Jakóba", Filipa i Kobylegobbb, że
            szerzą nienawiść rasową i znieważają samorządowców ?
            Czyli jest szansa, że poznamy prawdziwe nazwiska tych osób, tak panie pośle ?
            A może pan już je zna ?
            • Gość: posel nowak na co jest szansa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:18
              Jezeli chodzi o zniewazenie to jest to przestepstwo scigane z osakrzenia
              prywatnego.

Skąd mam wiedziec, kto czuje sie zniewaznony i domaga sie scigania. Nadto,
              jezeli mowa o innych funkcjonariuszach publicznych to powinni to zrobic tym
              bardziej sami.

Trudo, zeby taki czyn interpretował w oparciu o moje subjektywne oddczucie.

Co sie zaś tyczy rzekomego innych wspomnianych czynów, to tez proponuje aby
              wspomniana nacja sama złozyła zawiadomienie.

Mnie też trudo ocenić, co izraelici uważaja...
              • dijey panie posle nie pierwszy raz gubi pan hierarhie 11.01.05, 22:35
                spraw!!!!!

Ze ktos Pana zbluzgał na czyms takim jak to forum to nic, rozum podpowiada
                przemilczec!

Aprawo, z którego Pan korzysta to relikt komuny, który przeszkadzał styropianom
                w PRL, ale po okrągłym stole go hołubią przez 15 lat.
                i Pan sie do nich dopisujesz, tammy posły sie różnimy, ale jak idzie żeby
                ludność krytykowała, bluzgała, obrażała, to my ich pozamykamy.
                oj nie dobrze panie bobrze... każda kara w polsce za podobne sprawy zostanie
                zniesiona przez odwołanie do unii i jeszcze RP zapłaci.

daj pan spokój dżinksom i mnie na przykład: ty nowaku, ty.., ty .. ty wiesz co.
                • Gość: posel nowak Re: panie posle nie pierwszy raz gubi pan hierarh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:41
                  Drogi Panie!

Jaki relikt komuny. To przestepstwo scigane w kazdym kraju, a juz napewno w
                  Europie. Porsze mnie nie zmuszac, zebym panu robił linki do kodeksów karnych
                  innych krajów.

Powiem wiecej- w RFN za pomowienie przy pomocy srodków masowego przekazu grozi
                  nie do dwóch lat jak w Polsce lecz... do pieciu lat pozbawienia wolnosci.

Zeby cos w tej materii gadac, to trzeba drogi panie poczytać.

Nigdy pan nie został zapewne zniewazony w taki sposob, czy tez pomowiony
                  przez ogolnopolska gazeta, więc powiem wprost - pan tego nie rozumie!!!

Zeby twierdzic, ze przepisy o pomowieniu i zniewazaniu nie powinny byc
                  w kodeksie karnym to jakies herezja.

A moze zaczniemy tak- przez cały miesiac na okrągło pod pana nickiem bede
                  rzucal identyczne teksty jak ten na moj temat.

Zgadza sie Pan? Pozniej pod Pana domem na kazdym drzewie powiesze plakaty z
                  roznymi słownymi albo obrazkowymi obelgami - to bede robił cały rok.

Godzi sie pan na to?

Tylko prosze o ucziwą odpowiedz!

Jezeli chodzi o to co jest wazniejsze, to powiem tak - napisanie jednego pisma
                  kosztuje 5 minut, prokuratura nie straciła na to wiele czasu, a pieniedzy tyle
                  co na znaczki do GW i TPSA.

Uważam jednak, ze warto było to zrobic chocby po to, zeby na takim forum nie
                  udawc greka i nie popelniac przestepstw.

Widze jednak, ze o ile pisze coś złego na PiS pan sie strasznie rzuca.

Moze pan powiedziec dlaczego?
                  • dijey Re: panie posle nie pierwszy raz gubi pan hierarh 12.01.05, 01:06
                    ad B:
                    Bo w moich oczach to ponad wyobrażenie hipokryzjaa, i w konsekwencji droga do
                    faszyzmu. Jestem jak to ktos nazwał anarchistą racjonalnym.

ad A: poleciałwmbez pamięci, zaraz sprawdze paragrafy, nota bene: ze u helmutów
                    albo busza lub gdzie indziej to żden argument, jesteś polak a własnym umysłem,
                    albo epigon ;
                    no to przerwa na paragrafy
                    sprawdziłem:

Art. 226. § 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego albo osobę do pomocy mu
                    przybraną podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych,
                    podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do
                    roku.
                    § 2. Przepis art. 222 § 2 stosuje się odpowiednio.
                    § 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej
                    Polskiej,
                    podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
                    2.
                    orzeczenia sądów
                    komunistyczny=PRL-owski przepis bardzo pożyteczny dla władzy
                    może Pan stracił pamięć, ale on był stosowany do wszeliej krytyki
                    np. bfaku mleka w barze mlecznym
                    Wróć Pan do zasad
                    bedzie zdrowiej
                    i hierarchia spraw - to ostania chwila dla Pana.
                    Ta była mleczarnie trzeba przygotować solidnie do odzyskania nakładów
                    z mafią prawników Pan nie wygra
                    potrzebne pomysły i negocjacje, bo ma pan przewage psychologiczną nad tymi
                    mętami
                    • Gość: posel nowak Re: panie posle nie pierwszy raz gubi pan hierarh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 02:11
                      Zapewniam pana, ze z prawnikami w kielcach tak niedlugo wygram i to nie chodzi
                      nawet o moje utracone pieniadze lecz o to, zeby przestalo w kielcach rzadzic
                      bezprawie.

pozdrawiam
                      • dijey Szczerze tego Panu życzę! 12.01.05, 23:00
                        Został Pan oszukany przez prowincjpnalnych matołów na stołkachtrzymających
                        mafijną "sztamę".
                        Jednakże w koniec ich "praktyk" powątpiewam.

dj
                  • dijey Re: panie posle nie pierwszy raz gubi pan hierarh 12.01.05, 01:11
                    A moze zaczniemy tak- przez cały miesiac na okrągło pod pana nickiem bede
                    rzucal identyczne teksty jak ten na moj temat.

Zgadza sie Pan? Pozniej pod Pana domem na kazdym drzewie powiesze plakaty z
                    roznymi słownymi albo obrazkowymi obelgami - to bede robił cały rok.

Godzi sie pan na to?

Tylko prosze o ucziwą odpowiedz!

a dawaj pan
                    to male miki
                    jak panu panstwo podpieprzy kilka milionow,
                    a nie prowincjonalne przyglupy z lopaciej palestry zagubiom,
                    to kartki na drzewach sam pan dokleisz zeby za szybko nie odfrunely
                    gut laK
                    • Gość: poseł nowak a pan nie ma porównania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 02:16
                      Łatwo panu mówic - klej pan sobie. Problem w tym, ze zniewazanie mojej osoby
                      ma realny wymiar a pan przynajmniej dla mnie pozostaje anonimem.

pozdrawiam

ps. PiS juz powiedzial na forum opinii publicznej, ze ja:

reprezentuje tajne, nieczciwe słuzby, ze te sluzby mnie inspirują
                      nieuczciwą czesć wymiaru sprawiedliwosci,
                      jestem chory psychicznie,

itd..
                  • Gość: jakiś Nowak Re: panie posle nie pierwszy raz gubi pan hierarh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:44
                    Panie Pośle, czy aby nie przesterował Pan troszeczkę. A może to chodziło o
                    jakiegoś innego Nowaka. Nie jednemu psu burek...a może ...
                    Tak czy owak, przypomina mi się jeden dowcip z czasów zatęchłej komuny o
                    esbeku, który doskonale wiedział jaka władza jest do bani !!!!
                  • Gość: piotr d posel niewyedukowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:58
                    panie posle nie ma juz RFN -
      • grzes90 Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP 11.01.05, 09:06
        Masz rację to zaden problem zmienić IP ale musisz pamiętać że po zmianie i tak
        można dojść z jakiego komputera to poszło tylko trochę dłużej nad tym się
        siedzi. A tak przy okazji .....jest to nauczka dla innych którzy obrażają i
        wyzywają innych forumowiczów bezzasadnie.
        • Gość: posel nowak UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:56
          Mozna zapomniec o kazdej nawet bardzo ostrej krytyce lub/albo nieuprawnionej
          opinii, mozna mnie nawet jakos pomowić, o ile jest to jedynie falsz
          ( nieumyślny, bo ktos jest niedoinformowany, jednak zamierzone kłamstwo
          już nie - to szczerstwo ), ale cos takiego zdarzyło sie mi po raz pierwszy.

Takie wiązanki beda scigane zawsze!!!!!!!
      • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:50
        Prokuratura nie ustala nadawcy w oparciuo IP lecz zapytanie administratora o
        logi a nastepnie z taka informacja idzie do TPSA i zadaje pytanie - z jakiego
        numeru bylo polaczenie. Tego nie da sie spreparowac.
        Tak wiec nie wazne jaki IP wazne skad bylo polaczenie. Ta inofmacje nadano z
        bira poselskiego posla Gosiewskiego

pozdrawiam

• Gość: Andreas Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:16
          Pan wie o czym pisze ?? IP to rodzaj identyfikacji komputera w sieci, to
          właśnie po nim wiadomo skąd się Pan łączy np wiadomo, że ma Pan neostradę.
          Ale jest masę sposobów, żeby Pan zobaczył, że nawrzucał Panu Bambo z Wysp Samoa
          lub Iwan z Dniepropietrowska. Wystarczy znajomość sieci i zmiana IP. Jeżeli
          ktoś ma pojęcie o tym co robi to szukanie połączeń pomiędzy IP by trafić na
          właściwe może zająć kilka lat (są specjalne programy do wielokrotnej zmiany IP)
          Po prostu zwyzywał Pana jakiś dzieciak lub baran z zerową wręcz znajomością
          komputera. Bo chyba każdy normalny człowiek wie, że w sieci zostawia się ślady
          i ktoś mający mózg bardziej rozwinięty od dziecka z podstawówki pójdzie do
          pierwszej lepszej kafejki internetowej i nawrzuca Panu aż uszy zwiędną - w
          kafejce oczywiście nie pokaże się nigdy więcej - a wtedy szukaj wiatru w polu.
          To jest tak jak telefonowanie z zastrzeżonego numeru (zawsze będzie Pan
          wiedział kto) a telefonowanie z budki telefonicznej np. na dworcu PKS)
          • Gość: Stefania Bambo z Wysp Samoa? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.05, 19:57
            > są specjalne programy do wielokrotnej zmiany IP

Nie do wiary! I wszystko po to, żeby móc być chamem? :)
          • Gość: posel nowak Chyba jest inaczej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:51
            Z kawiarenka to sie zgadza... ale nie reszta, to jest polaczenie telefoniczne
            do internetu.

Wg mnie jest tak jak z telefonowaniem. Ktos do pana dzwoni, pan nie wie kto ale
            operator wie zawsze. Wystarczy sie zwrocic o wykaz telefonow przychodzacych.

To nie jest indentyfikacja numeru IP lecz łacza telefonicznego, no chyba, ze
            ktos nie nadaje przez operatorów telefonicznych

Ja znam co najmniej kilka przypadków pelnej identyfikacji ( sam do tej pory
            mam 3 )
    • Gość: djkrach Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 10:53
      Szkoda gadac. Fakt faktem zachowanie naganne i wymagajace reprymendy, ale moze
      tak z laski swojej nasi poslowie wezma sie za jakas prawdziwa robote, bo z tego
      co widze to za duzo czasu maja. Jeden napiera non-stop na forum, czytajac kazdy
      artykulik i wszystkie opinie internautow (tego jest od zaje..ia !!! ) a drugi
      napiera na tego pierwszego.
      Panowie !! Nie macie nic lepszego do roboty w tej polityce niz bawienie sie w
      dziecinne gierki ???

To jest ZENADA !!
      • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 11.01.05, 14:49
        Pewne wpisy czynie po godzinach pracy - to po pierwsze, po drugie - zagladanie
        na to forum jest elementem wykonywania mandatu posła. Jest to kontak z
        wyborcami. Jezeli prasa coś pisze w zwiazku z podaną informacja lub zdarzeniem,
        to trudno nie wsluchiwac sie w glos... wyborców.

Ci to takie cieżkie do zinterpretowania.

A moze ten dostęp do internetu, co nam dano na koszt panstwa to mam
        "olac" i słać listy po 2 zł?

Internet jest najzwyklejszym inajbardziej obecnie podtrzebnym narzedziem pracy

Trudne?
        • wako3 Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził 11.01.05, 15:12
          Panie Pośle, ja równiez zostałem na tym forum wielokrotnie oszczerczo
          pomówiony, wyzywano mnie tez pare razy, chyba nie mniej niz Pana. Przed dwoma
          laty złozyłem w stosownym terminie wniosek o sciganie do Prokuratury Rejonowej
          w Kielcach, która stwierdziła, że "nie ma interesu społecznego w ściganiu
          sprawcy" i odmówiła wszczęcia dochodzenia. Pogląd ten podzieliła Prokuratura
          Okregowa i Sąd Rejonowy, a nastepnie Okregowy. Po interwencji PR podjęła
          podobno ponownie jakieś działania, ale niczego od sierpnia nie ustaliła, mimo,
          ze na kilku postach były adresy Akademii Świetokrzyskiej. Może mógłby Pan
          poprosić prokuratorów ze Staszowa, by pomogli swym kieleckim kolegom? Ja mam
          takie odczucie, że to sie predzej przedawni, niz zakończy ustaleniem sprawcy.
          Ale może się mylę? Gdyby potrzebne były jakies szczegóły, prosze o list na
          podany jako "autor" adres. Pozdrawiam i życze powodzenia w Nowym Roku.
          • wako3 Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził 11.01.05, 15:26
            Nie wiem czy to ten sam "jinx", ale ja tez mialem z tym "nieustalonym" wątpliwa
            przyjemność na tym forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=11256134&wv.x=1&a=11256134
            ósmy post w kolejnosci od najstarszego. Jesli to ten sam, to tylko pogratulować
            towarzystwa. No, no. Taka informacja, to połowa wiedzy przedwyborczej.
          • Gość: sowizdzal5 Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:38
            Biedactwo! Biednuśki nasz Wladuś wreszcie się mógł gdzieś wyskarżyć. Walduś na
            posła!!!!! Go, go , go!!!!
          • Gość: posel nowak nizej jest kontakt IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 11.01.05, 17:29
            prosze napisac na:

zbigniew.nowak@sejm.pl
            • Gość: miki Re: nizej jest kontakt IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 11.01.05, 23:41
              Oczywiście z tego wątku wykasowano co najmniej 2 posty z wczorajszego
              wieczora , wykasowano je w ten sposób , że usunieto w całości tak że nie ma
              śladu a nie usunięto treść z uwagą "że to ze względu na złamanie prawa lub
              regulaminu". Znaczy sie złamania nie bylo tylko posty były dla cenzora GW
              niewygodne. Najwyraźniej cenzor nie ma wpływu na artykuły które się ukazują ale
              na ile mu władza pozwala jest goracym zwolennikiem posła gosiewskiego.
              Posty nie obrażały nikogo , i były zwykłą satyrą na temat tego co zostało
              opisane w Gazecie a raczej na temat tłumaczeń na które wysilił sie poseł
              Gosiewski. Ja konkretnie napisałem (skrót oczywiście) ze chciałbym wpaść
              jutro ściągnąć sobie tam parę filmów i czy ktoś nie wie czy są kolejki :) Ktoś
              napisał coś podobnego. To tak w kwestii tego , że każdy kto przyjdzie może wg
              Gosiewskiego korzystać z komputera. Może poseł zapyta Gazetę dlaczego tego
              typu "niewygodne" (bo nie innego wytłumaczenia) posty sa kasowane (bo to nie
              pierwszy raz).
              I NIE KASOWAĆ MI TEGO BO SKOPIOWAŁEM I BEDE WKLEJAŁ SUMIENNIE ZA KAŻDYM RAZEM
              KIEDY ZNIKNIE. A I PAMIĘTAĆ ,URZĄD KTÓRY ZAJMOWAŁ SIE CENZURĄ już nie istnieje
              a jak sie znalazło po długoletnich doświadczeniach w nim prace w GW to trzeba
              się w końcu nauczyć , ze to nie te czasy.
        • Gość: djkrach Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 13:10
          Witam
          W takim to razie zapraszam posla na kielecka liste dyskusyjna
          alt.pl.regionalne.kielce gdzie mozna podyskutowac z wyborcami "na poziomie" i
          gdzie poruszane sa przedewszystkim kwestie dotyczace naszego kochanego miasta.
          W tym momencie rozgorzala dyskusja na temat zmiany nazw ulic Man. Lipcowego,
          Sawickiej i Krasickiego. Moze tak poslowie posluchaja co maja wyborcy w tej
          sprawie do powiedzenia i przestana wydawac niepotrzebnie nasze pieniadze.
          • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: 213.199.192.* 14.01.05, 18:39
            ... od zmiany nazw ulic sa radni a nie poslowie drogi panie. Poslowie sa od
            roboty
            • wako3 Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził 15.01.05, 08:19
              Panie Posle, wysłałem Panu list. Na adresy z "gov" i bez "gov". Pozdrowienia.
    • Gość: posel nowak Re: Gosiewski znieważył też mieszkańców Sandomier IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 11.01.05, 14:51
      Nie chca powiedziec kto, to zaplacą solidarnie na klub "Zrodełko".
      • kochany.przyjacielu Re: Gosiewski znieważył też mieszkańców Sandomier 11.01.05, 18:22
        I to mi sie podoba ! Gosiewski zawinił i Gosiewski zapłaci !!!

Oni doskonale wiedza kto siedzi na Seminaryjskiej przy komputerze i pisze obelgi
        na forum.
    • Gość: Ania Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:00
      Jakubie, nie podjudzaj:))) Pana Posla do walki o drobiazgi. Napiszmy sobie
      jasno, ze jedynym powodem wszczecia przez Pana Posla tego
      postepowania "wyjasniajacego" (i naglosnienia sprawy) nie bylo sciganie
      jakiegos forumowicza niezrzeszonego:), ktory chcial wyrazic swoje rozczarowanie
      rzeczywistoscia polityczna w Polsce. Smaczku tej historii dodaje roznorodnosc
      stosowanych obecnie sposobow zwalczania przeciwnika politycznego:). I to byl
      ciekawy aspekt tej historii:).
      Nie chcialabym jednak, by Pan Posel byl zapamietany jako osoba scigajaca
      internautow za wyrazanie swoich opinii, bo to moze bardzo przeszkodzic w
      przyszlej karierze Pana Posla. Internauci stanowia bowiem jedyna potezna sile w
      Polsce. Sile ponad wszelkimi podzialami. I trzeba sie z tym liczyc. Pamietasz
      walke o zniesienie VATu na internet? Jak bardzo obciazono wtedy konta poslow?
      To powinno dac do myslenia.
      Pan Posel Nowak podjal wiele cennych inicjatyw (mozna powiedziec...
      ogolnopolskich i lokalnych) i wsrod kieleckich parlamentarzystow jest jedynym
      czlowiekiem, ktory cos robi. Przynajmniej ja widze jakies konkretne efekty Jego
      dzialalnosci. I to powinno byc zapamietane przy przyszlych wyborach, a nie to,
      ze walczy z internautami.
      Panie Posle, prosze nie wiklac sie w takie walki. Lub prosze wyraznie
      powiedziec, ze czyni Pan to tylko z powodu checi ujawnienia poziomu osob
      kreujacych polityke w Polsce. I w Kielcach.
      • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:57
        Pani Aniu !

Puszczam bokiem kazda nawet najostrzejsza krytyke lub nawet pomowienie,
        ale ta zniewaga, taka wązanka nie mogał ujść płazem.

Nie zrobiłbym tego, gdyby nie jej "jakość"!

• Gość: Ania Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:57
      A podal pan Gosiewski jakies konkretne przyklady mowienia nieprawdy przez Pana
      Posla Nowaka? I bardzo chcialabym sie dowiedziec, jakiez to techniki Pan Posel
      Nowak stosuje. W odroznieniu od technik SKOCZNEGO Pana Posla Gosiewskiego.
    • kochany.przyjacielu co poseł Gosiewski wygaduje ??? 12.01.05, 18:20
      > Natomiast chciałbym powiedzieć o jeszcze
      > jednej rzeczy, bo tu mi wyjaśniali koledzy, że podobnież wielu internautów,
      > którzy potym się wypowiadało na czacie Gazety Wyborczej twierdziło, że bardzo
      > łatwo można, można powiedzieć, wejść na czyjąś st yyy skrzynkę i jakby w tym
      > zakresie zamarkować wiadomość z tej skrzynki.

po pierwsze o jakim czacie mowa ?

po drugie jaka skrzynka ?

kompletna nieznajomość podstaw teleinformatyki i protokołu http

po trzecie jak poseł III Rzeczypospolitej opiera swoja wiedzę na informacjach od
      internautów z forum to wymiękam...
      • Gość: W Re: co poseł Gosiewski wygaduje ??? IP: *.klc.vectranet.pl 12.01.05, 19:23
        A jednak szkoda, ze z dwa lata temu pewna pani nie doprowadzila innej sprawy do konca...Nie bylo by dzis wojtusia na forum.
    • Gość: dada Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:13
      Jeśli niewinny jest właściciel komputera, to jakim prawem, nakłada się mandat
      na samochód (źle zaparkowany, sfotografowany przez fotoradar), kiedy nie
      wiadomo kto popełnił wykroczenie? Widać prawo nie dla wszystkich.
      • Gość: djkrach Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 01:35
        Bo zaden komputer nie jest "formalnie" przypisany do konkretnej osoby, a
        samochod jest zarejestrowany na kontretna osobe.
        chyba tyle
        pozdroo

P.S
        A politycy jak dzieci sie wyzywaja i sciagaja !!
        A do roboty !!!
        • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: 213.199.192.* 14.01.05, 18:36
          Do roboty jest... traktor. Pan sie wiez... do roboty
          • Gość: Gostek "Do roboty jest... traktor." Cz aby na pewno ? IP: 83.28.192.* / *.cust.uslec.net 15.01.05, 13:24
            ten sam poseł w innym poście napisał tak:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=19316492&a=19461559

I dlatego tak jest w tym kraju: "traktor robi prawo, a posły się ścigają"
        • Gość: Maxx Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 11:08
          Panie djkrachu jestem z Panem :-)))))))))))))))))) Cały POZNAŃ jest z Panem !!
        • Gość: posel nowak Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:50
          ...a takie ludki nie znaja artykulu 212 kk i 216 kk oraz 226 kk. Konstytucja
          mowi,ze wobec prawa wszyscy sa rowni! Panowie jak widac stawiaja sie ponad
          prawem lub poprostu maja go w....

Ladnie...!
          • wako3 Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził 15.01.05, 19:13
            Panie Pośle, ma Pan "zapchaną" skrzynkę. Poczta produkuje taki komunikat:

"I'm not going to try again; this message has been in the queue too long."

Pozdrawiam.
    • Gość: djkrach Re: Jak "jinx" z PiS posła Nowaka obraził IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 15:19
      Kubusiu, mimo ze na kazdy temat masz cos do powiedzenia, zrozum ze milczenie
      jest zlotem i czasami poprostu o tym nie zapominaj. Nie znasz mnie wiec prosil
      bym, zebys nie bawil sie w wrozke na temat mojego wieku. Jezeli bardzo chcesz
      wiedziec, to z piaskownicy wyszedlem jakies 20 kilka lat temu, ale widze ze
      niektorzy jeszcze w niej siedza ........... zycie :(
    • Gość: obrazonyNAsejm Panowie poslowie do roboty!!! a nie lenistwo IP: *.autocom.pl 18.01.05, 15:14
      i gierki polityczne!!!
      • Gość: obuzony pos. nowak Re: Panowie poslowie do roboty!!! a nie lenistwo IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 18.01.05, 15:22
        ...moze ty bys sie wział za myslenie?! Ja "zapieprzam" 16 godzin na dobe,
        ryzykuje zycie i zdrowie, a tu taki... bedzie mi mowił, ze mam sie wziac
        do...roboty.

Ty weż sie do myślenia, bo pewnie nawet nie wiesz do kogo poseł przemawia
        z trybuny

A co ty jako obywatel dałeś temu krajowi? Prosze tylko prawde!

Ile razy dałes policjantowi w łape lub innym?

Ktoś popełnia przestepstwo nqa mojej osobie a ja mam siedziec cicho.

Nie chce mi sie nazywac tego po imieniu...
        • Gość: Wersio Re: Panowie poslowie do roboty!!! a nie lenistwo IP: *.icpnet.pl 22.01.05, 20:59
          Posłowie = DARMOZJADY
    • wako3 Pytanie do Posla Nowaka 23.01.05, 19:56
      Panie Posle, Panska skrzynka nie przyjmuje listow. A przy okazji. Podawal Pan
      kiedys na tym forum ciekawe wyjatki z akt sadowych. czy to jest ABSOLUTNIE
      legalne? Ja mam zamiar (w innym miejscu) upublicznic jeszcze fajniejsze
      kawalki, ale nie wiem czy nie narusze w ten sposob prawa lub czy sad nie powie,
      ze ujawnilem cos przed koncem (a konca nie widac) sprawy i w zwiazku z tym on
      (Sad) sprawe z mojej winy zamyka.
      • Gość: miko2 Re: Pytanie do Posla Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:20
        Nie krępuj się Waldek. Wal tym co tam na salach sądowych nazbierałeś. Wszyscy
        się pośmiejemy z twoich wypociń a nie tylko ja. Rozumiem, że to będa twoje
        najśmieszniejsze wypowiedzi z tych wszystkich spraw, które ostatnio przegrałeś?
        To duża umięjętność tak kpić z samego siebie. Moje gratulacje!
      • Gość: posel nowak Re: Pytanie do Posla Nowaka IP: 213.77.1.* 24.01.05, 13:19
        Niech pan napisze na info@raportnowaka.com

napewno przejdzie - nie wiem co sie dzieje

pozdrawiam
        • Gość: wszystko przejdzie Re: Pytanie do Posla Nowaka IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 15:55
          może służby blokują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka