Gość: 1skq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:16 Proszę o informacje gdzie w Kielcach mogę jechać na komputer z Fordem Fiestą cos głośno chodzi silnik i przerywa na dodaniu gazu. Proszę o dobry adres Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 17.01.05, 13:01 jedz na Petyhorską do BOSCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 14:43 No właśnie Mucharski Junior podepnie fieścinę i po bólu tudzież senior Mucharski bez kompa zlokalizuje usterkę i naprawi. Może nie jest najtańszy ale bardzo skuteczny i solidny (oczywiście mowa o warsztacie p.Mucharskiego z ul. Petychorskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:00 Zgadzam sie, u p. Mucharskiego da sie to zrobic bez problemu. Ja tylko tam jezdze. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 17.01.05, 15:30 napewno PetyCHorska a nei PetyHorska ?? Tak chodzi o Pana Mucharskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:44 Czy p. Mucharski to BOSCH. Słyszałem że komputer do Forda ma równiez P. Surma na Zagórskiej czy ktoś cos na ten temat wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:45 Tak to on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:27 Zakład Mucharskich miesci sie na ulicy PETYHORSKIEJ. Samo "h". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:45 Pomyliem się piszę się PETYHORSKA - tym większy wstyd dla mnie że mieszkaem na tej ulicy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:58 jedź na Zalesie do Łukawskiego, mają kompa i części do forda. Ceny przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:37 No to jestes prawie moim sasiadem. ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 08:07 Mieszkałem na Petyhorskiej ale jeżeli jesteś mieszkańcem bloku nr.17 i jeździłeś kiedyś Renault 19 chamade w kolorze niebieski metalik to Cie znam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:02 Ludzie miało być o stacjach diagnostycznych a nie gdzie kto mieszka. Słyszałem też o Firmie JAWO na Polnej że też mają komputer do Forda - czy ktoś korzystał z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 18.01.05, 10:09 jedz do Mucharskiego jest najlepszy w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:26 Proszę o informację o Firmie JAWO na Polnej którzy mają komputer do Forda - czy ktoś korzystał z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:38 Jedz do Mucharskiego, nie kombinuj z Polną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:39 Ten Jacek to nie ja. Znam go, chodzilismy razem do podstawowki. Niemniej jednak byles moim sasiadem. A ty czym jezdzisz/jezdziles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 07:05 Honda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 07:51 Gościu ty też nie naginaj mnie na Petryhorską bo pomysle że tam pracuszej dla nich - a ta reklama by wtedy nie miała żadnego sensu. Proawdopodobnie pojadę gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 19.01.05, 08:12 to nie truj dupy za przeproszeniem. Ludzie Ci dobrze radza bo PAn Mucharski jeden i drugi to swietni fachowcy. Jedz tam gdzie chcesz i wiecej nei zadawaj głupich pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 09:27 Słuchaj nie podniecej się chciałeś rady to ją otrzymałeś, pana Mucharskiego znam od kilkunastu lat ponieważ naprawiałem tam samochody ale nie pracowałem. A swoją drogą tak pospolite autko jak Fiesta (bez urazy kolego) naprawi Ci średnio rozgarnięty mechanik więc jedź gdzie indziej i nie zawracaj na przyszłośc gitary... miłego dnia i udanej naprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:39 A Wy panowie nie podniecajcie się tak P. Mucharskim - bo chyba nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:48 "nie ma czym" - bez komentarza. Prosiles o rade, dano ci ja, a ty jeszcze krzywe texty walisz. Najlepiej pojedz do Skarzyska do dealera Forda i tam ci naprawia to cacko. Coz z tego, ze pewnie za 1/4 wartosci tego autka. Jestes facet dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:41 Jeśli ktoś nie chce niech nie odpowiada na forum i niezyczycze sobie żeby mnie obrażano a ja dalej szukam ludzi którzykorzystali jeszcze z innych warsztatów!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:44 Ludzie mnie jednak czasami oslabiaja. Pytales o rade i takiej rady ci udzielono. Z zyczliwoscia. Ja na przyklad juz wiem, gdzie moge pojechac:)). Jesli jestes wlascicielem jakiegos konkurencyjnego warsztatu i chcesz, zeby do ciebie ludzie przyjechali, daj ogloszenie w gazecie. I po sprawie. A nie obrazaj ludzi na forum. Bo to pokazuje tylko twoj poziom. I juz nikt ci nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Aniu - bardzo mądrze... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 09:48 napisałaś pozdrawiam i miłego dnia życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu - bardzo mądrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:52 Dzieki. Tez pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś