Dodaj do ulubionych

Warsztaty samochodowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:16
Proszę o informacje gdzie w Kielcach mogę jechać na komputer z Fordem Fiestą
cos głośno chodzi silnik i przerywa na dodaniu gazu. Proszę o dobry adres
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 17.01.05, 13:01
      jedz na Petyhorską do BOSCHA
      • Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 14:43
        No właśnie Mucharski Junior podepnie fieścinę i po bólu tudzież senior Mucharski bez kompa zlokalizuje usterkę i naprawi. Może nie jest najtańszy ale bardzo skuteczny i solidny (oczywiście mowa o warsztacie p.Mucharskiego z ul. Petychorskiej).
        • Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:00
          Zgadzam sie, u p. Mucharskiego da sie to zrobic bez problemu. Ja tylko tam
          jezdze.
        • czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 17.01.05, 15:30
          napewno PetyCHorska a nei PetyHorska ??
          Tak chodzi o Pana Mucharskiego
          • Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:44
            Czy p. Mucharski to BOSCH. Słyszałem że komputer do Forda ma równiez P. Surma
            na Zagórskiej czy ktoś cos na ten temat wie.
            • Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:45
              Tak to on.
          • Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:27
            Zakład Mucharskich miesci sie na ulicy PETYHORSKIEJ. Samo "h".
            • Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:45
              Pomyliem się piszę się PETYHORSKA - tym większy wstyd dla mnie że mieszkaem na tej ulicy :-(
              • Gość: ja Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:58
                jedź na Zalesie do Łukawskiego, mają kompa i części do forda. Ceny przystępne
              • Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:37
                No to jestes prawie moim sasiadem. ;-) Pozdrawiam!
                • Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 08:07
                  Mieszkałem na Petyhorskiej ale jeżeli jesteś mieszkańcem bloku nr.17 i jeździłeś kiedyś Renault 19 chamade w kolorze niebieski metalik to Cie znam :-)
                  • Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:02
                    Ludzie miało być o stacjach diagnostycznych a nie gdzie kto mieszka.
                    Słyszałem też o Firmie JAWO na Polnej że też mają komputer do Forda - czy ktoś
                    korzystał z jej usług.
                    • czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 18.01.05, 10:09
                      jedz do Mucharskiego jest najlepszy w Kielcach
                    • Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:26
                      Proszę o informację o Firmie JAWO na Polnej którzy mają komputer do Forda - czy
                      ktoś korzystał z jej usług.
                      • Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:38
                        Jedz do Mucharskiego, nie kombinuj z Polną.
                  • Gość: Jacek Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:39
                    Ten Jacek to nie ja. Znam go, chodzilismy razem do podstawowki. Niemniej jednak
                    byles moim sasiadem. A ty czym jezdzisz/jezdziles?
                    • Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 07:05
                      Honda
                    • Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 07:51
                      Gościu ty też nie naginaj mnie na Petryhorską bo pomysle że tam pracuszej dla
                      nich - a ta reklama by wtedy nie miała żadnego sensu. Proawdopodobnie pojadę
                      gdzie indziej.
                      • czerwony_borsuk Re: Warsztaty samochodowe 19.01.05, 08:12
                        to nie truj dupy za przeproszeniem. Ludzie Ci dobrze radza bo PAn Mucharski
                        jeden i drugi to swietni fachowcy. Jedz tam gdzie chcesz i wiecej nei zadawaj
                        głupich pytan.
                      • Gość: Ian_Curtis Re: Warsztaty samochodowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 09:27
                        Słuchaj nie podniecej się chciałeś rady to ją otrzymałeś, pana Mucharskiego znam od kilkunastu lat ponieważ naprawiałem tam samochody ale nie pracowałem. A swoją drogą tak pospolite autko jak Fiesta (bez urazy kolego) naprawi Ci średnio rozgarnięty mechanik więc jedź gdzie indziej i nie zawracaj na przyszłośc gitary...

miłego dnia i udanej naprawy
                        • Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:39
                          A Wy panowie nie podniecajcie się tak P. Mucharskim - bo chyba nie ma czym.
                          • Gość: Michał Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:48
                            "nie ma czym" - bez komentarza. Prosiles o rade, dano ci ja, a ty jeszcze
                            krzywe texty walisz. Najlepiej pojedz do Skarzyska do dealera Forda i tam ci
                            naprawia to cacko. Coz z tego, ze pewnie za 1/4 wartosci tego autka. Jestes
                            facet dziwny.
                        • Gość: 1skq Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:41
                          Jeśli ktoś nie chce niech nie odpowiada na forum i niezyczycze sobie żeby mnie
                          obrażano a ja dalej szukam ludzi którzykorzystali jeszcze z innych
                          warsztatów!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Ania Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:44
                            Ludzie mnie jednak czasami oslabiaja. Pytales o rade i takiej rady ci
                            udzielono. Z zyczliwoscia. Ja na przyklad juz wiem, gdzie moge pojechac:)).
                            Jesli jestes wlascicielem jakiegos konkurencyjnego warsztatu i chcesz, zeby do
                            ciebie ludzie przyjechali, daj ogloszenie w gazecie. I po sprawie. A nie
                            obrazaj ludzi na forum. Bo to pokazuje tylko twoj poziom. I juz nikt ci nie
                            odpowie.
                            • Gość: Ian_Curtis Re: Aniu - bardzo mądrze... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.01.05, 09:48
                              napisałaś

pozdrawiam i miłego dnia życzę :-)
                              • Gość: Ania Re: Aniu - bardzo mądrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:52
                                Dzieki. Tez pozdrawiam:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka