Gość: zkabaretuJankaP Re: Chcecie coś mieć? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 12:08 ..wymyśl coś swojego a nie powtarzaj innych. Brakło ci inwencji? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Chcecie coś mieć? 20.01.05, 12:14 To nie jest z kabaretu Janka P. :) Jest to rzeczywiście trawestacja wypowiedzi człowieka związanego z tym kabaretem. Wypowiedzi dość zabawnej i dlatego wartej przytoczenia. Będę wdzięczny jeżeli wskażesz swoje wypowiedzi, mogą być nawet zapożyczone, które poprawią mi humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Chcecie coś mieć? IP: 80.48.255.* 20.01.05, 12:14 Najwyraźniej - brak inwencji. Dziś jeszcze nikogo nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: Chcecie coś mieć? 20.01.05, 12:16 Wskaż Grzesiu, w którym to miejscu mogę podziwiać Twoją inwencję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Chcecie coś mieć? IP: 80.48.255.* 20.01.05, 12:30 Mojej nie będziesz podziwiać. Nie lubię poprostu jak mówisz coś o czym nie masz żadnego pojęcia, obrażając przy tym ludzi którzy na to niezasługują. A czasem tak robisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Grzesiu! 20.01.05, 12:32 A wskaż przykład :) Proszę :) P.S. Chętnie przeczytam Twoją wypowiedź, w której wykazujesz się pojęciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Grzesiu! 20.01.05, 12:31 A wskaż przykłady, gdzie tak ochoczo obrażam uczestników forum :) Śmiało Grzesiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Grzesiu! 20.01.05, 12:42 Gość portalu: Grześ napisał(a): > Najwyraźniej - brak inwencji. Dziś jeszcze nikogo nie obraził. A swoją wypowiedzią obraziłeś mnie, czy też nie? :) Wyszukaj te przykłady. To chyba nie powinno być trudne dla człowieka pełnego inwencji :) Odpowiedz Link Zgłoś