Gość: Filip IP: 69.156.224.* 21.01.05, 19:56 Gierada jesli to prawda ze wysunales taki wniosek, no to masz w czape. Spadaj debilu z urzedu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTOM IP: 69.156.224.* 21.01.05, 20:14 Ja rozumiem ze trzeba pomoc, ale wyrywac inna genetyke, wyrywac inna mentalnosc mloda rosline z gruntu i przesadzac ja w obca kulture obca mentalnosc, obca genetyke to juz hamstwo najwyzszego lotu. Czy ty osle sobie zdajesz sprawe jaki los mozesz zgotowac ludziom w niedalekiej przyszlosci juz doroslym ?...r u z n i a c y m sie od narodowego standardu czlowieka ?....zastanow sie czy to nie jest FASZYZM ? "Rozniacym" sie to wcale nie znaczy ze gorszym ( choc opinie swa na temat Azjatow zachowam dla siebie) Ty osle malo masz w kraju problemow ? - walcz o zniesienie Vatu dla poczatkujacych i slabych acz potrzebnych firm....na przyklad vat na materialy budowlane ?....za co ci placa w tym urzedzie ? W czasie II w.Swiatowej Japonczycy przetrzymywali polskie dzieci zebrane i wyslane z bylego ZSSR. Ale te dzieci po wojnie wrocily do Polski i tu we wlasnej kulturze kontynuowalu swe zycie choc nielatwo im bylo w komunie. TY PODLY KOMUNISTO....."DZIECI ZAMOISZCZYZNY" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTA, p.p. IP: 69.156.224.* 21.01.05, 20:17 ...."A" niestety bez ogonka w tytule....choc towarzysz Gierada ma ogonek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTOM IP: *.pu.kielce.pl 01.03.05, 12:06 Ty "Filipeczku" jeden!!! Najpierw dobrze zapoznaj sie co w trawie piszczy a dopiero potem wywalaj swoje nieudolne błedy ortograficzne na forum. Do tego bezsensowne opinie. Oj bieda bieda nastała nam w mieście jak tu takie same tępawe osobniki!!!!!! Do szkoły precz z powrotem!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTOM IP: 69.156.224.* 21.01.05, 20:45 Przepraszam ....ponioslo mnie....niech Gierada zaadoptuje dzieci Katowic ktore zebrza na ulicach tego miasta. Kila dni temu w Toronto Star pojawil sie taki rysunek humorystyczny; Na pierwszym planie postac kleczaca w typowo hinduskim czy azjatyckim stroju a za nia postac druga stojaca i pytajaca tej kleczacej ; "czy modlisz sie do Boga ? " ...na to postac kleczaca odpowiada - "nie do tsunami" i byl to komentarz do tych milionow dol. pomocy zadeklarowany przez zachod. O tak!.. jaka to pomoc; ...to promocja zachodnich produktow a tym samym i producentow. To tak jakby rzad RP zakupil 200 ciagnikow w Ursusie i podarowal je wsiom i miasteczkom ktorych dotknal katakizm do odgruzowywania ich ulic i drog. Dokladnie taki byl dar Londynu tylko ze w ilosci 100 sz. dla powojennej Warszawy. To byly pietrowe londynskie autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Jeden z tysiecy IP: 69.156.224.* 22.01.05, 06:04 "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani." FELIKS DZIERŻYŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Jeden z tysiecy 22.01.05, 12:41 Gość portalu: Filip napisał(a): "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani." A do której grupy ty się zaliczasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jestes spalony Gierada IP: *.kielce.net.pl 24.01.05, 07:18 Wam się wszystko myli - wniosek złożył Wiceprzewodniczący PO Pan Radny Artur Gierada, a nie Jan Gierada z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepinformowany O co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:29 Nie wiem o co chodzi. Wytłumaczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Gierada Re: Jestes spalony Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:22 Drodzy Państwo! Mimo, że już dawno temu postanowiłem nie dyskutować z nikim na anonimowym forum GW, tym razem zrobię wyjątek i pozwolę pokusić się na krótką odpowiedź. Zarzucacie mi, że jako zamożny człowiek indywidualnie nie adoptuje żadnego z tych biednych dzieci. Pytacie jakie akcje charytatywne i w jakiej kwocie wspomogłem do tej pory?! Powiem szczerze, że najbardziej rozbawiło mnie stwierdzenie określające mnie jako „człowieka zamożnego”J. (Zainteresowanych proszę o prześledzenie zeznań majątkowych Radnych w których wypadam dość blado przy moich kolegach) Jestem osobą młodą i to, co do tej pory osiągnąłem zrobiłem naprawdę uczciwie i tylko własną pracą i pomysłami( a w/w określenie odbieram jako dobrą wróżbę i życzenia na przyszłość). Mimo, że mój status materialny nie jest zbyt wysoki, to jednak z własnej kieszeni wsparłem w zeszłym roku różnego rodzaju inicjatywy o charakterze społeczno – charytatywnym kwotom około 1000 zł. Oprócz tego, sam byłem współorganizatorem kilkutygodniowej akcji charytatywnej PO i PCK na rzecz Dziennego Ośrodka Rehabilitacyjno – Opiekuńczego dla Dzieci w Kielcach. Jako Radny ściśle współpracuje z PCK Kielce ( dyplom wyróżniający ) oraz Miejskim Ośrodkiem Pomocy Rodzinie w których inicjatywy równie chętnie się włączam. Co do samego pomysłu, z jakim zwróciłem się do Prezydenta w imieniu Komisji Rodziny i Spraw Społecznych, to uważam go za dobry i szlachetny. Jako miasto mamy zdecydowanie większe możliwości od osób fizycznych i taka sformalizowana i sukcesywna pomoc mogła by w przyszłości być rozszerzona np. o organizacje koloni, czy umożliwienie nauki w naszym mieście. Nikogo nie muszę utwierdzać w przekonaniu o skali tragedii jaka spotkała te dzieci i ich rodziny, dlatego tym bardziej dziwi mnie nastawienie oponentów tej inicjatywy. Jeśli kogoś nie przekonuje sam charakter społeczny, to może zwróci uwagę na szeroki aspekt promocyjny Kielc jaki wraz z jej podjęciem będzie zauważalny i to nie tylko na płaszczyźnie ogólno wojewódzkiej ale i światowej. Pozdrawiam Artur Gierada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baya Re: Jestes spalony Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:40 Przesadziłeś, oj przesadziłeś Arturze. Szkoda, bo zapowiadałeś się na nienajgorszego radnego. Dzisiaj poroniony pomysł, wczoraj promowanie Łęckiego itd. Jak myślisz, co będzie pojutrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowany Dałeś się Pan podpuścić z tą adopcją – czy tylko ? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 00:07 To fakt. A może Pan chcesz być radny globalnym, lub już Pan się czujesz pępkiem świata ? A może alfą i omegą ? Zobacz Pan co jest w mieście i jakie są potrzeby. A spektakle zostaw Pan Ochojskiej ... . Wstyd jej chleb odbierać. Pozdrawiam, Życzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś