Dodaj do ulubionych

Jestes spalony Gierada

IP: 69.156.224.* 21.01.05, 19:56
Gierada jesli to prawda ze wysunales taki wniosek, no to masz w czape.
Spadaj debilu z urzedu !
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTOM IP: 69.156.224.* 21.01.05, 20:14
      Ja rozumiem ze trzeba pomoc, ale wyrywac inna genetyke, wyrywac inna mentalnosc
      mloda rosline z gruntu i przesadzac ja w obca kulture obca mentalnosc, obca
      genetyke to juz hamstwo najwyzszego lotu.

Czy ty osle sobie zdajesz sprawe jaki los mozesz zgotowac ludziom w niedalekiej
      przyszlosci juz doroslym ?...r u z n i a c y m sie od narodowego standardu
      czlowieka ?....zastanow sie czy to nie jest FASZYZM ?

"Rozniacym" sie to wcale nie znaczy ze gorszym ( choc opinie swa na temat
      Azjatow zachowam dla siebie)

Ty osle malo masz w kraju problemow ? - walcz o zniesienie Vatu dla
      poczatkujacych i slabych acz potrzebnych firm....na przyklad vat na materialy
      budowlane ?....za co ci placa w tym urzedzie ?

W czasie II w.Swiatowej Japonczycy przetrzymywali polskie dzieci zebrane i
      wyslane z bylego ZSSR. Ale te dzieci po wojnie wrocily do Polski i tu we
      wlasnej kulturze kontynuowalu swe zycie choc nielatwo im bylo w komunie.
      TY PODLY KOMUNISTO....."DZIECI ZAMOISZCZYZNY" !
      • Gość: Filip Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTA, p.p. IP: 69.156.224.* 21.01.05, 20:17
        ...."A" niestety bez ogonka w tytule....choc towarzysz Gierada ma ogonek !
      • Gość: thomas Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTOM IP: *.pu.kielce.pl 01.03.05, 12:06
        Ty "Filipeczku" jeden!!! Najpierw dobrze zapoznaj sie co w trawie piszczy a
        dopiero potem wywalaj swoje nieudolne błedy ortograficzne na forum. Do tego
        bezsensowne opinie. Oj bieda bieda nastała nam w mieście jak tu takie same
        tępawe osobniki!!!!!! Do szkoły precz z powrotem!!!! :(
    • Gość: Filip Re: Jestes spalony Gierada..jestes FASZYSTOM IP: 69.156.224.* 21.01.05, 20:45
      Przepraszam ....ponioslo mnie....niech Gierada zaadoptuje dzieci Katowic ktore
      zebrza na ulicach tego miasta.

Kila dni temu w Toronto Star pojawil sie taki rysunek humorystyczny;

Na pierwszym planie postac kleczaca w typowo hinduskim czy azjatyckim stroju a
      za nia postac druga stojaca i pytajaca tej kleczacej ; "czy modlisz sie do
      Boga ? " ...na to postac kleczaca odpowiada - "nie do tsunami" i byl to
      komentarz do tych milionow dol. pomocy zadeklarowany przez zachod.

O tak!.. jaka to pomoc; ...to promocja zachodnich produktow a tym samym i
      producentow.
      To tak jakby rzad RP zakupil 200 ciagnikow w Ursusie i podarowal je wsiom i
      miasteczkom ktorych dotknal katakizm do odgruzowywania ich ulic i drog.

Dokladnie taki byl dar Londynu tylko ze w ilosci 100 sz. dla powojennej
      Warszawy. To byly pietrowe londynskie autobusy.
      • Gość: Filip Re: Jeden z tysiecy IP: 69.156.224.* 22.01.05, 06:04
        "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani."
        FELIKS DZIERŻYŃSKI
        • basia996 Re: Jeden z tysiecy 22.01.05, 12:41
          Gość portalu: Filip napisał(a):
          "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani."

A do której grupy ty się zaliczasz ???
    • Gość: xyz Re: Jestes spalony Gierada IP: *.kielce.net.pl 24.01.05, 07:18
      Wam się wszystko myli - wniosek złożył Wiceprzewodniczący PO Pan Radny Artur
      Gierada, a nie Jan Gierada z SLD.
    • Gość: Niepinformowany O co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:29
      Nie wiem o co chodzi. Wytłumaczcie!
    • Gość: Artur Gierada Re: Jestes spalony Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:22
      Drodzy Państwo! Mimo, że już dawno temu postanowiłem nie dyskutować z nikim na
      anonimowym forum GW, tym razem zrobię wyjątek i pozwolę pokusić się na krótką
      odpowiedź. Zarzucacie mi, że jako zamożny człowiek indywidualnie nie adoptuje
      żadnego z tych biednych dzieci. Pytacie jakie akcje charytatywne i w jakiej
      kwocie wspomogłem do tej pory?!
      Powiem szczerze, że najbardziej rozbawiło mnie stwierdzenie określające mnie
      jako „człowieka zamożnego”J. (Zainteresowanych proszę o prześledzenie zeznań
      majątkowych Radnych w których wypadam dość blado przy moich kolegach) Jestem
      osobą młodą i to, co do tej pory osiągnąłem zrobiłem naprawdę uczciwie i tylko
      własną pracą i pomysłami( a w/w określenie odbieram jako dobrą wróżbę i
      życzenia na przyszłość).
      Mimo, że mój status materialny nie jest zbyt wysoki, to jednak z własnej
      kieszeni wsparłem w zeszłym roku różnego rodzaju inicjatywy o charakterze
      społeczno – charytatywnym kwotom około 1000 zł. Oprócz tego, sam byłem
      współorganizatorem kilkutygodniowej akcji charytatywnej PO i PCK na rzecz
      Dziennego Ośrodka Rehabilitacyjno – Opiekuńczego dla Dzieci w Kielcach.
      Jako Radny ściśle współpracuje z PCK Kielce ( dyplom wyróżniający ) oraz
      Miejskim Ośrodkiem Pomocy Rodzinie w których inicjatywy równie chętnie się
      włączam.
      Co do samego pomysłu, z jakim zwróciłem się do Prezydenta w imieniu Komisji
      Rodziny i Spraw Społecznych, to uważam go za dobry i szlachetny. Jako miasto
      mamy zdecydowanie większe możliwości od osób fizycznych i taka sformalizowana i
      sukcesywna pomoc mogła by w przyszłości być rozszerzona np. o organizacje
      koloni, czy umożliwienie nauki w naszym mieście.
      Nikogo nie muszę utwierdzać w przekonaniu o skali tragedii jaka spotkała te
      dzieci i ich rodziny, dlatego tym bardziej dziwi mnie nastawienie oponentów tej
      inicjatywy. Jeśli kogoś nie przekonuje sam charakter społeczny, to może zwróci
      uwagę na szeroki aspekt promocyjny Kielc jaki wraz z jej podjęciem będzie
      zauważalny i to nie tylko na płaszczyźnie ogólno wojewódzkiej ale i światowej.

Pozdrawiam
      Artur Gierada
      • Gość: Baya Re: Jestes spalony Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:40
        Przesadziłeś, oj przesadziłeś Arturze. Szkoda, bo zapowiadałeś się na
        nienajgorszego radnego. Dzisiaj poroniony pomysł, wczoraj promowanie Łęckiego
        itd. Jak myślisz, co będzie pojutrze?
      • Gość: Zbulwersowany Dałeś się Pan podpuścić z tą adopcją – czy tylko ? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 00:07
        To fakt. A może Pan chcesz być radny globalnym, lub już Pan się czujesz pępkiem
        świata ?
        A może alfą i omegą ?
        Zobacz Pan co jest w mieście i jakie są potrzeby.
        A spektakle zostaw Pan Ochojskiej ... . Wstyd jej chleb odbierać.
        Pozdrawiam,
        Życzliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka