Gość: bred IP: *.org / *.krakow.pl 05.02.05, 00:47 szukam dobrego kamerzysty z kielc i okolic na wesele. Jesli kogos znacie to pomozcie, prosze. WIELKIE DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szacuneczek Re: kamerzysta na wesele 05.02.05, 01:08 www.video.kielce.com moja siostra była zachwycona kultura i profesjonalizm - highest top Odpowiedz Link Zgłoś
kochany.przyjacielu Re: kamerzysta na wesele 05.02.05, 05:16 niektórzy są totalnymi idiotami i amatorami z kamkorderami wielkości dłoni :D a inni mają zaskakująco profesjonalne podejście, ze sztucznym oświetleniem, statywami, dwoma kamerami filmującymi ślub na raz i montażem prawdziwie cyfrowym jednak nikogo nie mogę polecić proponuję zażądać pokazania fragmentu filmu ze sfilmowanym ślubem - jak się podoba - brać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebog6 Re: kamerzysta na wesele IP: *.klc.vectranet.pl 05.02.05, 09:26 Studio video- Stok 52a. Robią to już od kilkunastu lat a właściciel to przemiły człowiek. Kręcili wesele mojej siostry, moją studniówke itp. For me the best !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpel Re: kamerzysta na wesele IP: *.pu.kielce.pl / 81.26.13.* 05.02.05, 10:58 Jest taki Michał Glock Ukończył chyba filmówke był u nas w Kielcach wyświetlany jego film "Człowiek z teatru" poszukaj go na necie szczegołow nie znam. Kręcił wesele mojego kumpla. Naprawde profesjonalista polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bred Re: kamerzysta na wesele IP: *.org / *.krakow.pl 06.02.05, 13:57 a znacie moze studio ella na barwinku? dobre jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:16 PHU "FLASH" 25-606 Kielce ul. Grochowa 22 tel. 692285835 Efekty wizualne, dziwiękowe- ok jakość nagrania- pozostawia wiele do życzenia (moim zdaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia123 niepolecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:41 zdecydowanie nie polecam studia wideo Ella z barwinka pokazywał mi inna kasete prezentacyjna nastepnie przy odbiorze dostałam inną jedyne co mi sie udało to ze zapłaciłam mniej z mezem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: video Re: kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:21 Video Klip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bred Re: kamerzysta na wesele IP: *.org / *.krakow.pl 08.02.05, 17:33 a polecacie jakiegos fotografa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodzi Re: kamerzysta na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:47 osobiscie polecamy video-maser z Kielc. Bylismy bardzo zadowoleni z jegoo usług! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććć Re: kamerzysta na wesele IP: *.eu.org 12.06.13, 08:30 www.karasekfilmowanie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshm Re: kamerzysta na wesele IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:23 Ja swojego kamerzystę znalazłem na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/. Dzięki niemu, razem z żoną mamy pamiątkę na długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś