Gość: Alicja IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 11:04 Jak sądzicie, co będzie modne tej wiosny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obcas Re: Moda- wiosna 09.01.11, 13:17 Nie wiem, co będzie modne, ale wiem, jak ja się będę ubierać:) A będzie to raczej mój standardowy uniformik - klapki, spódniczka i do tego jakiś ciekawy t-shircik;) Tu się pochwalę moim nowym zakupem, który w piątek przyniósł mi listonosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Moda- wiosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 13:25 Modne będą przede wszystkim żywe, nawet neonowe kolory, zwiewne sukienki, dzianinowe płaszczyki, sweterki typu kardigan. Odzież damska w sklepach będzie bardzo kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anialeg kwiaty, zebry i jaskrawe kolory IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.11, 01:01 jaskrawe kolory głównie pomarańcze i czerwienie jak ta bluzka , zwierzęce wzory jak na tych spodniach i kwiaty broszki czyli czeka nas kolorowe lato!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: Moda- wiosna 16.02.11, 14:25 Ja mogę Tobie polecić włoską biżuterię marki Biagi. Jest ona tak ładna jak Pandora, ale tańsza, wykonana ręcznie. Znajdziesz ją w moim ulubionym sklepie "Niebieski-koralik". Biżuteria ta jest największym hitem w świecie mody i jedną z największych kolekcji na światowym rynku. W ofercie znajdziesz 1100 koralików, w tym koraliki z bursztynu -moje ulubione(nigdzie indziej takich nie znajdziesz). Świetnie prezentują się w połączeniach z koralikami drewnianymi i z kamieni półszlachetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lolita1269 Re: Moda- wiosna 11.03.11, 23:00 Modne, hmm no nie wiem ale pewnie modny kolor tej wiosny to " kolorowy " heh juz teraz nawet wiele osób się ubiera bardzo kolorowo :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fablife Re: Moda- wiosna IP: *.ghnet.pl 13.03.11, 23:41 4-everfabulous.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamio Re: Moda- wiosna 16.03.11, 11:41 krótką notkę na ten temat znajdziesz tu : http://4-everfabulous.blogspot.com/<br /> mam nadzieję że będzie pomocna :)<br /> pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała czarna Re: Moda- wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 10:53 na pewno kwiatki co mnie strasznie denerwuje :( nie podoba mi sie ta moda na kwieciste bluzki i wszystko z kwiatami ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as :) Re: Moda- wiosna IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 24.03.11, 22:54 allegro.pl/sukienka-atmosphere-rewelacyjna-i1517608036.html Odpowiedz Link Zgłoś
vesto24.pl Re: Moda- wiosna 10.04.11, 13:24 w tym roku modny jest czerwony, rudy,pomarańczowy, cały czas jeszcze fiolet i kobalt, chabrowy, ogólnie intensywne mocne kolory, i o dziwo BIAły wraca do łask polecam sklep vesto24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
erzac Re: Moda- wiosna 10.04.11, 19:58 Dużo koloru, kontrastowe połączenia... jak papużki :) natkkaprojekt.blogspot.com/ Gość portalu: Alicja napisał(a): > Jak sądzicie, co będzie modne tej wiosny?? Odpowiedz Link Zgłoś
alfacentauri Re: Moda- wiosna 12.04.11, 15:43 Moda niewiele się zmieniła od zeszłego sezonu, ciągle królują kwiaty i koronki. Odważniej weszły odblaskowe kolory, ale nie sądzę, żeby ten trend przyjął się na ulicy. Bardziej błyszcząca będzie biżuteria, Swarovskie w natarciu: jomisilv.pl/swarovski/kolczyki/c,17492,1 Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: Moda- wiosna 14.04.11, 20:04 Drogie Forumowiczki muszę się Wam pochwalić moim udanym zakupem w sklepie internetowym ”Niebieski-koralik”- wielkanocnymi koralikami Biagi. Kupiłam sobie jajko wielkanocne i zajączka. Nawet nie sądziłam, że kiedykolwiek będę tak zadowolona z zakupów w sklepie internetowym. Bransoletki do składania samemu są takie popularne. Każda z nas chce być modna. Biżuteria jest wykonana z najwyższej jakości materiałów, srebra o próbie 925. Odpowiedz Link Zgłoś
madamejoannade neonowe kolory, kwiaty, szafir i platformy 04.05.11, 20:07 joannade.blogspot.com/2011/05/blue-blue-flower.html joannade.blogspot.com/2011/04/dark-one.html joannade.blogspot.com/2011/04/zestaw.html Odpowiedz Link Zgłoś