Dodaj do ulubionych

gajokwikow

10.02.05, 03:26
Wyczytalam po powrocie w GW, ze gejowi stoi za barem w SIODMYM NIEBIE.

STANIE I BYLEJKOBYLEBBB jak poslyszy skad wrocilam a ponadto to przecie o to
chodzi zeby stalo a nie wisialo.

drska na antenie satelitarnej i w kieleckim radiu TAKU, TAKU. Slychac je
nawet za oceanem a Kielcowiska nie widac taksamo jak i tramwaja, taku taku.
Obserwuj wątek
    • Gość: antydraska Re: gajokwikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:55
      Ty jesteś jakaś nienormalna?
      • drska Re: gajokwikow 10.02.05, 17:02
        To pod wplywem zbyt czestych odwiedzin w gejokwikowie i na forum
        regionalnym.Nienormalnosc sie udziela, to jak choroba psychiczna jakze chetnie
        leczona w Morawicy podkieleckiej za skierowaniem od samego bylegokobylegobbb.
        Nie o tym chcialam jednak pisac a o tym, ze wrocilam z karnawalu w Rio,zgodnie
        ze wczesniejsza zapowiedzia ale zeby bylejkobylebbb nie bylo lyso jak na
        klepisku to od razu powiem, ze pojechalam tam moim starym rowerem przez Kanal
        Panamski i puszcze nad Amazonka.Jechalam i jechalam a jak dojechalam to nie
        bylo na co popatrzec, same gole dupy i sex na ulicach 24/7, a stroje
        karnawalowe? Po NY juz nic mnie nie nadziwi ani nie zadziwi, nawet dymanie na
        Dymarkach odlewniczo-regionalnych nie mowiac o kieleckim tramwaju.Ten to juz
        niewatpliwie podciagneli pod sam dworzec kolejowy. Klopotow na pewno nie bylo
        bo ulice szerokie.No to szerokiej drogi tramwajarskiej, prestiz juz urosl
        niemozebnie i juz sie nie miesci tam gdzie jego miejsce. Co wam tera bedzie
        roslo???, pewnie radio TAK.drska, zmeczona podrozami, ide spac, moze mi sie
        kielecki universytet przysni i prestiz z nim zwiazany. Bylakobylabbb proszona
        jest o nucenie kieleckiej kolysanki pod tytulem"Przywal mi mamo".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka