antysocjalista 16.02.05, 20:01 Załgany karierowicz komunistyczny Waserman rżnie głupa, a na fali popularności wydaje mu się że się skutecznie przefarbował. Nie z nami takie numery Bruner. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antysocjalista Re: Uwaga dla posła Nowaka 16.02.05, 20:01 śmieszna antypolska komisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak ten artykuł jest dalece jednostronny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:42 To jest koniec jakichkolwiek kontaktów z Gazeta. Oswiadczam to publicznie i nie odwołalnie. Jezeli uwazaja, ze nie musze sie wypowiadac, gdzie teraz musze wyjaśniać, to prosze - zero komentrazy, zero nuwsów, zero zeznawania na rzecz wyborczej- NIC. Zeby ja teraz musiał tlumaczyc na forum co było na komisji. Jak opisac sprawe Konarskiego wi Wassermanna, to schowali razem z RZepa glowe w piasek, asprawa była tak prosta i oczywista. W komisji jest moj wniosek o ukaranie Wassermanna za twierdzenia, ze jestem agentem tajnych sluzb, które ispiruja mnie przeciwko jego osobie, nadto bronie tej skorumpowanej niedobrej czesci Wymiaru sprawiedliwosci. Mojego wniosku, pomimo, ze Wassermann nie ma dowodów Kaczynski jako szef komisji nie chce rozpartywać. Dwa razy w ostatnim czasie zostałem ukrany i dwa razy zostałem uniewniniony przez Prezydium Sejmu. Ale o tym to jakoś nikt nie ma ochoty pisać. Panie Nowak, szanowana redakocjo! Zero informacji Samemu trzeba poszukac inoformacji Odpowiedz Link Zgłoś
antysocjalista Kaczyński szefem komisji etyki??? TO skandal!!! 16.02.05, 20:48 Zapowiedział publicznie niewykonie wyroku sądu. Marzy o lepszych stołkach , żeby rozwalić majątek polaków do końca, to dopiero komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Kaczyński szefem komisji etyki??? TO skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:08 To Lesiu zapowiedział cos z tym wyrokiem. W komisji Etyki jest Jaruś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: ten artykuł jest dalece jednostronny IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 21:16 Wasserman to wstrętna żydowska świna,który w tzw "Aferze Kieleckiej" działał rączka w raczkę z Tomaszewską.Jestem z Panem Panie Pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
kochany.przyjacielu !!! Jesteśmy z Panem Panie Pośle !!! 16.02.05, 21:19 !!! Jesteśmy z Panem Panie Pośle !!! !!! powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALL Re: ten artykuł jest dalece jednostronny IP: *.klc.vectranet.pl 18.02.05, 23:19 Jezu Chryste , kto głosował na tego goscia ( Nowaka ) przecież to urąga idei przedstawiciestwa pośredniego w demokratycznym kraju ! Ja rozumiem leczyć się psychicznie ( to sie każdemu może zdażyć ) ale żeby kilku zdań po polsku nie umieć sklecić. Moja wypowieź jest stanowczo daleka od polityki, ale ludzie zastanócie się czy chcecie więcej Nowaków i Lepperów ? Ja chce ale jak będą mieli o 40-50 punktów IQ więcej i maturę z normalnej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Panie Pośle gratuluję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:09 Za niedługo aktywuje forum na raportnowaka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobr Re: Panie Pośle gratuluję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:25 prgne jedynie złożyć Panu gratulacje i życzyć powodzenia w dalszej pracy. Nie popieram i nigdy nie popierałem ugrupowania z którym Pan jest związany, ale cieszę się, że to akurat Pan reprezentuje nasz region w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Jestem niezrzeszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 03:40 Nie jestem z nikim zwiazany - jestem posłem niezrzeszonym, z Samoobrona miałem tyle wspolnego, ze przyjeli mnie na listę wyborczą jako kandydata bezpartyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojne Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 21:21 Jak samo nazwisko wskazuje nie komunistyczny a żydo-komunistyczny.To podła szuja.Jestem z Panem Panie Pośle.Ostatnio zapraszany jest Wasserman do Rydzyka- czyżby chciał się przekszcić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:24 Panie Posle Nowak!! Jestem z Panem. gratuluję odwagi i bezkompromisowości w walce żydowassomanerią. Prosze tak trzymać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Oczywiscie jestesmy w Panem !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:28 Moze by tak inni "publiczni" zabierali glos na forum czasem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kto miał wątpliwości, że Kaczyńscy to agenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:17 Jest dla mnie jasne, ze Pan Posel Nowak naruszyl jakies skostniale uklady i przez to stal sie niebezpieczny. Az sie o Pana martwie, Panie Posle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Kto miał wątpliwości, że Kaczyńscy to agenci IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.02.05, 12:04 Ja sobie nie jem juz 47 dzien i czekam teraz na odwołanie pani Tomaszewskiej oraz kolejne wnioski o uchylenie imminitetów no pani Bonkowskiej. Informuje szanownego pana Słupika, ze wymagany wykaz musi być, poniewaz tylko przez pozyskanie takich danych bedziemy wiedziec, czy problem dotyczy tych samych adwokatów i sedziów. Jezeli sie potwierdzi, ze krag osob jest scisle okreslony, to bedziemy trzepać kolejne sprawy, te umorzone, a nawet zakonczone wyrokiem sadowym, "paleta pomysłow" palestry i sprawców nie zna bowim granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: 195.117.200.* 17.02.05, 16:20 Przyznanie się do błędu jest bardzo trudną umiejętnością. Ja jestem ciekaw, czy poseł Nowak to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.02.05, 16:51 W ktorym miejscu - prosze pokazac. Jezeli bedzie taka konieczność to na pewno bedzie przeproszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: 195.117.200.* 17.02.05, 18:10 Z informacji opublikowanej przez gazetę wynika, że zwrócono Panu uwagę. Przecież nie za wyraz twarzy, ale za coś konkretnego, pomawianie posła Wassermana o czyn, który go nie dotyczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Uwaga dla posła Nowaka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.02.05, 18:24 moze pan przeczyta moje komentarze- wtedy pogadamy. Poseł Wassermann niech sie zajmie aferą kielecka i swoim zieciem niejakim Twarogiem co to zarzuty za defraudacje w Kaliszu otrzymał strona GW Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: 195.117.200.* 17.02.05, 18:42 Szanowny Panie Pośle, dodał Pan jeszcze jedno pomówienie i desłał mnie do nieznanych mi komentarzy. Istotnym komentarzem będzie dla mnie, gdy komisja etyki poselskiej Pana przeprosi, a Gazeta Wyborcza zaraz to skwapliwie wydrukuje. Życzę powodzenia. Ps. Sądzę tez, że jako poseł powinien Pan zaprotestować przeciw internautom obrzucającym niewybrednie posła Wassermana z powodu takiego czy innego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:50 Slowo "deslal" nie jest mi znane, bo jakis taki glupi jestem;). I ciesze sie, ze mam wielu sobie podobnych:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 03:37 Wassermann mnie pomowił o wspolprace z tajnymi słuzbami i niedobrą czescia wymiaru sprawiedlowości, za co bedzie miał akt oskarżenia, a i odtajnienie afery kieleckiej, wgląd do kampani krzaklewskiego i sprawy Konarskiego tak mu wygłuduje Czytal pan wyrok NSA w sprawie wgładu do akt prokuratorskich? Juz niedługo i bedzie odpływał z polityki i prokuratury. Zapewniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok0 mam wrazenie ze to szumowina, prosze uwazacPP IP: 82.160.95.* 18.02.05, 03:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:08 Gratulacje Panie Pośle. Nareszcie znalazł się ktoś odważny i może mu się udarozpędzić tą sitwę z kieleckiej prokuratury łącznie z ich szefową. trzymam kciuki pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pińczowianin Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 19.02.05, 13:30 Ja bym proponował aby Pan poseł zajął sie najpierw swoja rodzina i ja doprowadził do porządku i jakis elementarnych zasad uczciwości,a dopiero pózniej zabierał się do polityki i tworzenia jakiegoś ładu w kraju.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Pytanie do studenta AGH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:38 A kiedy ja nie byłem uczciwy? Moge wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:36 Jestem wiecej niz pewny, ze sie uda sie tą towarzystwo rozpedzić, szefowa tez poleci - niech bedzie to nawet emerytura lub jakas tam renta. Pierwszym postulatem glodowym wyrazony juz w dniu 3 stycznia jest: odtajnienie afery kieleckiej "odjazd" pani prokurator Nadmieniam nadto szanowni forumowicze, szanowna pani prokurator, szanowny Panie Jaworki, panie pośle Wassermann, ze w świetle artykułu 8 ustep 2 konstytucji RP art. 44 "Bieg przedawnienia w stosunku do przestępstw, nie sciganych z przyczyn politycznych, popelnionych przez funkcjonariuszy publicznych lub na ich zlecenie ulega zawieszeniu do czasu ustania tych przyczyn" jest stosowany bezpośrednio. Cytowany przepis ma zastosowanie do przypadków zaniechania ścigania, ktore miały miejsce po wejsciu konstytucji, gdy samo przestępstwo zostało popelnione przed wejsciem w zycie ustawy zasadnicznej z roku 1997. Umorzenie w PO w Krakowie postepowania przygotowawczego w sprawie "afery kieleckiej" miało miejsce po roku 1997. Były to styczen 1998! Przez przestępstwa "nie scigane" nalezy rozumieć przestępstwa które nie były faktycznie scigane poprzez podjecie skutecznych działan zmierzajacych do wykrycia i ukarania sprawcow. Dotyczy to zarowno sytuacji, gdy organy scigania nie podjely zadnych działan, ale i sytuacji, gdy organy podjeły formalne postepowanie, ale celowo nie podejmowały przez pewien czas innych działan lub tylko pozorowaly sciganie, podejmujac działania, ktore nie mały na celu doprowaadzenie do ukarania rzeczywistych sprawców. Jak widać prokuratorom działajacym przy tej sprawie nie ma co sie marzyć przedawnienie. Panie pośle Wassermann, to rozwiazanie dotyczy również przypadku Pana prokuratora Konarskiego z Krakowa ( pana dobrego znajmowego moze nawet przyjaciela ) i prokuratorów, ktorzy w kielcach doprowadzili do okreslonego załatwienia tego postępowania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś