Dodaj do ulubionych

Uwaga dla posła Nowaka

16.02.05, 20:01
Załgany karierowicz komunistyczny Waserman rżnie głupa, a na fali
popularności wydaje mu się że się skutecznie przefarbował.
Nie z nami takie numery Bruner.
Obserwuj wątek
    • antysocjalista Re: Uwaga dla posła Nowaka 16.02.05, 20:01
      śmieszna antypolska komisja
    • Gość: posel nowak ten artykuł jest dalece jednostronny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:42
      To jest koniec jakichkolwiek kontaktów z Gazeta. Oswiadczam to publicznie i nie
      odwołalnie. Jezeli uwazaja, ze nie musze sie wypowiadac, gdzie teraz musze
      wyjaśniać, to prosze - zero komentrazy, zero nuwsów, zero zeznawania na rzecz
      wyborczej- NIC.

Zeby ja teraz musiał tlumaczyc na forum co było na komisji. Jak opisac sprawe
      Konarskiego wi Wassermanna, to schowali razem z RZepa glowe w piasek, asprawa
      była tak prosta i oczywista.

W komisji jest moj wniosek o ukaranie Wassermanna za twierdzenia, ze jestem
      agentem tajnych sluzb, które ispiruja mnie przeciwko jego osobie, nadto bronie
      tej skorumpowanej niedobrej czesci Wymiaru sprawiedliwosci.

Mojego wniosku, pomimo, ze Wassermann nie ma dowodów Kaczynski jako szef
      komisji nie chce rozpartywać.

Dwa razy w ostatnim czasie zostałem ukrany i dwa razy zostałem uniewniniony
      przez Prezydium Sejmu.

Ale o tym to jakoś nikt nie ma ochoty pisać.

Panie Nowak, szanowana redakocjo!

Zero informacji Samemu trzeba poszukac inoformacji
      • antysocjalista Kaczyński szefem komisji etyki??? TO skandal!!! 16.02.05, 20:48
        Zapowiedział publicznie niewykonie wyroku sądu.
        Marzy o lepszych stołkach , żeby rozwalić majątek polaków do końca, to dopiero
        komuch.
        • Gość: posel nowak Re: Kaczyński szefem komisji etyki??? TO skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:08
          To Lesiu zapowiedział cos z tym wyrokiem. W komisji Etyki jest Jaruś..
      • Gość: Stanisław Re: ten artykuł jest dalece jednostronny IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 21:16
        Wasserman to wstrętna żydowska świna,który w tzw "Aferze Kieleckiej" działał
        rączka w raczkę z Tomaszewską.Jestem z Panem Panie Pośle.
        • kochany.przyjacielu !!! Jesteśmy z Panem Panie Pośle !!! 16.02.05, 21:19
          !!! Jesteśmy z Panem Panie Pośle !!!

!!! powodzenia !!!
      • Gość: ALL Re: ten artykuł jest dalece jednostronny IP: *.klc.vectranet.pl 18.02.05, 23:19
        Jezu Chryste , kto głosował na tego goscia ( Nowaka ) przecież to urąga idei
        przedstawiciestwa pośredniego w demokratycznym kraju ! Ja rozumiem leczyć się
        psychicznie ( to sie każdemu może zdażyć ) ale żeby kilku zdań po polsku nie
        umieć sklecić. Moja wypowieź jest stanowczo daleka od polityki, ale ludzie
        zastanócie się czy chcecie więcej Nowaków i Lepperów ? Ja chce ale jak będą
        mieli o 40-50 punktów IQ więcej i maturę z normalnej szkoły.
    • Gość: posel nowak Re: Panie Pośle gratuluję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:09
      Za niedługo aktywuje forum na

raportnowaka.pl
      • Gość: wobr Re: Panie Pośle gratuluję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:25
        prgne jedynie złożyć Panu gratulacje i życzyć powodzenia w dalszej pracy. Nie
        popieram i nigdy nie popierałem ugrupowania z którym Pan jest związany, ale
        cieszę się, że to akurat Pan reprezentuje nasz region w Sejmie.
        • Gość: posel nowak Jestem niezrzeszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 03:40
          Nie jestem z nikim zwiazany - jestem posłem niezrzeszonym,
          z Samoobrona miałem tyle wspolnego, ze przyjeli mnie na
          listę wyborczą jako kandydata bezpartyjnego
    • Gość: Jojne Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 21:21
      Jak samo nazwisko wskazuje nie komunistyczny a żydo-komunistyczny.To podła
      szuja.Jestem z Panem Panie Pośle.Ostatnio zapraszany jest Wasserman do Rydzyka-
      czyżby chciał się przekszcić
    • Gość: Gal Anonim Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:24
      Panie Posle Nowak!!
      Jestem z Panem. gratuluję odwagi i bezkompromisowości w walce żydowassomanerią.
      Prosze tak trzymać dalej.
      • Gość: ASD Oczywiscie jestesmy w Panem !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:28
        Moze by tak inni "publiczni" zabierali glos na forum czasem..
    • Gość: Ania Re: Kto miał wątpliwości, że Kaczyńscy to agenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:17
      Jest dla mnie jasne, ze Pan Posel Nowak naruszyl jakies skostniale uklady i
      przez to stal sie niebezpieczny. Az sie o Pana martwie, Panie Posle.
      • Gość: posel nowak Kto miał wątpliwości, że Kaczyńscy to agenci IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.02.05, 12:04
        Ja sobie nie jem juz 47 dzien i czekam teraz na odwołanie pani Tomaszewskiej
        oraz kolejne wnioski o uchylenie imminitetów no pani Bonkowskiej.

Informuje szanownego pana Słupika, ze wymagany wykaz musi być, poniewaz tylko
        przez pozyskanie takich danych bedziemy wiedziec, czy problem dotyczy tych
        samych adwokatów i sedziów. Jezeli sie potwierdzi, ze krag osob jest scisle
        okreslony, to bedziemy trzepać kolejne sprawy, te umorzone, a nawet zakonczone
        wyrokiem sadowym, "paleta pomysłow" palestry i sprawców nie zna bowim granic

• Gość: MarkS Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: 195.117.200.* 17.02.05, 16:20
      Przyznanie się do błędu jest bardzo trudną umiejętnością. Ja jestem ciekaw, czy
      poseł Nowak to potrafi.
      • Gość: posel nowak Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.02.05, 16:51
        W ktorym miejscu - prosze pokazac. Jezeli bedzie taka konieczność to na pewno
        bedzie przeproszenie
    • Gość: MarkS Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: 195.117.200.* 17.02.05, 18:10
      Z informacji opublikowanej przez gazetę wynika, że zwrócono Panu uwagę.
      Przecież nie za wyraz twarzy, ale za coś konkretnego, pomawianie posła
      Wassermana o czyn, który go nie dotyczył.
      • Gość: posel nowak Uwaga dla posła Nowaka IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 17.02.05, 18:24
        moze pan przeczyta moje komentarze- wtedy pogadamy. Poseł Wassermann niech sie
        zajmie aferą kielecka i swoim zieciem niejakim Twarogiem co to zarzuty za
        defraudacje w Kaliszu otrzymał

strona GW Kraków
    • Gość: MarkS Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: 195.117.200.* 17.02.05, 18:42
      Szanowny Panie Pośle, dodał Pan jeszcze jedno pomówienie i desłał mnie do
      nieznanych mi komentarzy. Istotnym komentarzem będzie dla mnie, gdy komisja
      etyki poselskiej Pana przeprosi, a Gazeta Wyborcza zaraz to skwapliwie
      wydrukuje. Życzę powodzenia.
      Ps. Sądzę tez, że jako poseł powinien Pan zaprotestować przeciw internautom
      obrzucającym niewybrednie posła Wassermana z powodu takiego czy innego nazwiska.
      • Gość: zdziwko Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 00:50
        Slowo "deslal" nie jest mi znane, bo jakis taki glupi jestem;). I ciesze sie,
        ze mam wielu sobie podobnych:))).
      • Gość: posel nowak Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 03:37
        Wassermann mnie pomowił o wspolprace z tajnymi słuzbami i niedobrą czescia
        wymiaru sprawiedlowości, za co bedzie miał akt oskarżenia, a i odtajnienie

afery kieleckiej,
        wgląd do kampani krzaklewskiego
        i sprawy Konarskiego

tak mu wygłuduje

Czytal pan wyrok NSA w sprawie wgładu do akt prokuratorskich?

Juz niedługo i bedzie odpływał z polityki i prokuratury. Zapewniam!
        • Gość: ok0 mam wrazenie ze to szumowina, prosze uwazacPP IP: 82.160.95.* 18.02.05, 03:55
    • Gość: Kielczanin Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:08
      Gratulacje Panie Pośle.
      Nareszcie znalazł się ktoś odważny i może mu się udarozpędzić tą sitwę z
      kieleckiej prokuratury łącznie z ich szefową. trzymam kciuki
      pozdrowienia
      • Gość: pińczowianin Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 19.02.05, 13:30
        Ja bym proponował aby Pan poseł zajął sie najpierw swoja rodzina i ja
        doprowadził do porządku i jakis elementarnych zasad uczciwości,a dopiero
        pózniej zabierał się do polityki i tworzenia jakiegoś ładu w kraju.Pozdrawiam
        • Gość: posel nowak Pytanie do studenta AGH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:38
          A kiedy ja nie byłem uczciwy? Moge wiedziec?
      • Gość: posel nowak Re: Uwaga dla posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:36
        Jestem wiecej niz pewny, ze sie uda sie tą towarzystwo rozpedzić,
        szefowa tez poleci - niech bedzie to nawet emerytura lub jakas tam renta.

Pierwszym postulatem glodowym wyrazony juz w dniu 3 stycznia jest:

odtajnienie afery kieleckiej
        "odjazd" pani prokurator

Nadmieniam nadto szanowni forumowicze, szanowna pani prokurator, szanowny
        Panie Jaworki, panie pośle Wassermann,

ze w świetle artykułu 8 ustep 2 konstytucji RP art. 44

"Bieg przedawnienia w stosunku do przestępstw, nie sciganych
        z przyczyn politycznych, popelnionych przez funkcjonariuszy publicznych
        lub na ich zlecenie ulega zawieszeniu do czasu ustania tych przyczyn"

jest stosowany bezpośrednio.

Cytowany przepis ma zastosowanie do przypadków zaniechania ścigania,
        ktore miały miejsce po wejsciu konstytucji, gdy samo przestępstwo zostało
        popelnione przed wejsciem w zycie ustawy zasadnicznej z roku 1997.

Umorzenie w PO w Krakowie postepowania przygotowawczego w sprawie "afery
        kieleckiej" miało miejsce po roku 1997. Były to styczen 1998!

Przez przestępstwa "nie scigane" nalezy rozumieć przestępstwa które nie były
        faktycznie scigane poprzez podjecie skutecznych działan zmierzajacych do
        wykrycia i ukarania sprawcow.

Dotyczy to zarowno sytuacji, gdy organy scigania nie podjely zadnych działan,
        ale i sytuacji, gdy organy podjeły formalne postepowanie, ale celowo nie
        podejmowały przez pewien czas innych działan lub tylko pozorowaly sciganie,
        podejmujac działania, ktore nie mały na celu doprowaadzenie do ukarania
        rzeczywistych sprawców.

Jak widać prokuratorom działajacym przy tej sprawie nie ma co sie marzyć
        przedawnienie.

Panie pośle Wassermann, to rozwiazanie dotyczy również przypadku Pana
        prokuratora Konarskiego z Krakowa ( pana dobrego znajmowego moze nawet
        przyjaciela ) i prokuratorów, ktorzy w kielcach doprowadzili do okreslonego
        załatwienia tego postępowania

Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka