Gość: mala20 IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 22.02.05, 14:27 Siema czy studiuje ktos iberystyke na WSU??Mam pare pytan odnosnie poziomu,zajec itp.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
db25 Re: WSU 22.02.05, 16:50 ja co prawda nie studjowałam iberystyki ale z dobroci serca odradzam Ci wybór tej szkoły . Wybierz każdą inną w Kielcach tylko nie tę. Wyrzucisz w przysłowiowe błoto pieniążki. Ta szkoła nie reprezentuję sobą żadnego poziomu. Była absolwentka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: WSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:32 > ja co prawda nie studjowałam iberystyki ale z dobroci serca odradzam Ci wybór > tej szkoły . Wybierz każdą inną w Kielcach tylko nie tę. Wyrzucisz w > przysłowiowe błoto pieniążki. Ta szkoła nie reprezentuję sobą żadnego poziomu. > > Była absolwentka. pozwole sobie nie zgodzic sie z twoim zdaniem. wszystkie kieleckie (i nie tylko) uczelnie prywatne prezentuja ten sam, niski, poziom. nie ma znaczenia czy to wsh wsu wseia czy inny twor. wszedzie liczy sie tylko kasa. na 'pocieszenie' dodam ze lwia czesc panstwowym uczelni ksztalci dokladnie na tym samym poziomie. i jeszcze jedno - o poziomie studiow decyduja tez studenci! i nie mozna byc byla absolwentka - albo jestes absolwentem albo nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: WSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:11 i tak mnie dziwi, że jesteś absolwentką, skoro STUDJOWAŁAŚ... może czas postudiować słownik? Odpowiedz Link Zgłoś