Dodaj do ulubionych

slowacki - 6lo w kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:43
warto tam skladac papiery?? ciezko bedzie sie dostac?? kto mi opowie o tej
szkole... z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwentka Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.pu.kielce.pl 01.04.05, 08:55
      warto skladac papiery. fajna szkola, ale trudno sie tam dostac i jest dosc
      wysoki poziom. Chociaż z ostatnich moich wiadomości szkoła trochę upadła.
      • Gość: Obserwator Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:24
        Szkoła padła, zwłaszcza teraz. Z tego co słysze dyrektorki nie interesuje co
        sie dzieje w szkole,ktos cos ukradł, nie ma kto tego bajzelu pilnować. Kobitka
        przyszła podyrektorowac i chyba myślała ze to zabawa.I chyba tak myślał Sygut.
    • Gość: RYCEK Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:00
      podnosze temat
      • Gość: uczen Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.kielce.net.pl 04.04.05, 09:53
        szkola jescze gra, bo jedzie na opinii sprzed lat. teraz upadla bardzo. okres
        swietnosci to dyrektor jaskola, ktory zdazyl jeszcze zawalczyc o hale. i to
        jest chyba jedynym ratunkiem w tym momencie. niestety kazda kolejna dyrekcja
        skutecznie przyczynia sie do upadku szkoly. szczerze o nibo lepszymi szkolami
        jest zeromski, sniadek, sawicka.
        • Gość: AAAAA Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.kielce.net.pl 05.04.05, 12:05
          W ogóle nie zgadzam sie z opinią, ze szkoła w jakiś sposób podupadła. Ciągle
          jest bardzo wysoki poziom, jeśli chodzi o naukę, ale najważniejsze jest to, ze
          obecna dyrekcja po prostu przepada za młodzieżą. Nie ma bardziej otwartej i
          życzliwej osoby w tej szkole. Myślę, ze doskonale sobie radzi z obowiązkami,a
          przede wszystkim jest otwarta na nowe inicjatywy.
          Słowacki to szkoła, która jest przyjazna młodziezy. Mogę z czystym sumieniem
          polecić ją każdemu gimnazjaliście!
          • Gość: uczen Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.kielce.net.pl 05.04.05, 13:36
            To, ze w tej szkole dyrekcja przepada za mlodzieza to tylko pozory. To przyklad
            na to jak ludzie lapia sie na takie myki. Chodzi o dobra reprezentacje i
            sztuczne tworzenie dobrego wizerunku. A nie tedy droga, wzpolpraca i
            otwartoscia nie wywalczy poziomu, ktory wciaz spada (nie chodzi tu o poziom
            nauczania, a marki liceum).
            • Gość: iga Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.kielce.net.pl 05.04.05, 13:39
              To prawda, takia wspolprace podejmuja wszystkie licea i rzeklabym, ze slowacki
              jest w tym wzgledzie zacofany. Poza tym nie ma tego klimatu przyjaznej szkoly.
              To ponoc bunkier, gdzie priorytetem są identyfiktry. hehe
              • Gość: RYCEK Re: slowacki - 6lo w kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:30
                niestety jest to szkola najlepsza do ktorej mam szanse sie dostac.. malo
                punktow do snadka sawickiej i zeroma.. no coz dyrekcje i uperdliwych
                nauczycieli da sie przezyc bo juz mam tak w gimnazjum..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka