Dodaj do ulubionych

Biblioteka w PWSZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:43
Co sądzicie o biblitece naszej szkoły? Jakie macie opinie?

Mnie osobiście drażni biblitekarka, która nie ma kultury i jest
wrecz arogancka.
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Biblioteka w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 16:05
      powiem tak fakt panie są srednio mile i dosc rygorystycznie podchodzą do swoich
      obowiązkow. Wg jest okej. Same funkcjonowanie biblioteki wymaga dopracowania np
      komputery na zewnatrz.
    • Gość: czytelnik Re: Biblioteka w PWSZ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.08, 20:30
      Chyba nie wszystkie te panie są aroganckie? A którą masz na myśli,
      Jaro?
    • Gość: StuDentka Re: Biblioteka w PWSZ IP: *.gprs.plus.pl 09.04.08, 22:54
      Czarna, szczuplutka pani w czytelni jest mega przemiła. Przy bliższym poznaniu zyskuje także korpulentna pani w blond włosach. Reszta jest w porzo ogólnie, oczywiscie poza super-hiper-extra wredną szefową biblioteki. Na sam jej widok nóz sie w kieszeni otwiera!!!
    • Gość: argh Re: Biblioteka w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 23:00
      Jedna to tam przynosi ksiazki z wielka laska i msciwym spojrzeniem.
      • Gość: elokfent Re: Biblioteka w PWSZ IP: *.wlb.vectranet.pl 10.04.08, 12:55
        powiem tyle!kobieta w kreconych wlosach super nie mila ma mine jakby
        byla w tej bibliotece na zsylce!wiecznie jej cos sie nie podoba!a co
        do wyposarzenia naszej biblioteki...to tragedia nie no fakt z
        pedagogiki i z polonistyki full pozycji...szkoda ze mi sie nie
        przydadza!!
        • Gość: Szach Masud Re: Biblioteka w PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:06
          A jednak do tej polonistyki to powinienes zajrzec...
          • mamwnosie Re: Biblioteka w PWSZ 10.04.08, 16:57
            Ta biblioteka to wielki skandal. Książek tyle co kot napłakał, a
            obsługa żenująca! Pominę już totalny bałagan w katalogach.
            Wszystkich bije na głowę dyrektorka, nie spotkałem jeszcze taka
            antypatycznego osobnika. Myśli że skoro „przyjaźni” się z rektorem
            to może wszystkim ubliżać. Moim zdanie zdecydowanie daleko tej
            bibliotece do standardów akademickich.
    • Gość: czytelnik Do niedouczonych krytykantów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.04.08, 18:39
      Zazdrościcie, małe gnidy, Pani Dyrektor wiedzy, inteligencji, urody
      i powodzenia. Do nauki pętaki.
      • Gość: Szach Masud Re: Do niedouczonych krytykantów IP: 209.59.56.* 11.04.08, 07:34
        Przy calym szacunku dla Pani Dyrektor (jako człowieka) smiem twierdzic, ze chyba
        nieco Cie ponioslo...;)
      • Gość: hh Re: Do niedouczonych krytykantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 08:42
        smiem rowniez twierdzic ze chyba go głowa boli...
        • Gość: czytelnik Re: Do niedouczonych krytykantów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.08, 22:39
          To was wszystkich łby bolą z tej zawiści, małe nieuki. Odwalić się
          od Pani Dyrektor, bo was zniszczę.
          • Gość: fgg Re: Do niedouczonych krytykantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 23:08
            jaki kozak z ciebie , dziecko internetu... idz lepiej do piaskownicy jezeli nie
            umiesz normalnie pisać
            • Gość: czytelnik Re: Do niedouczonych krytykantów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.08, 11:07
              Nie jestem chyba typowym dzieckiem internetu. Dziećmi internetu
              jesteście raczej Wy, którzy ziejecie nienawiścią, bo nie możecie
              znieść tego, że Pani Dyrektor biblioteki PWSZ jest otoczona mnóstwem
              życzliwych Jej osób, poważana za Jej niezwyczajną kompetencję,
              podziwiana na właściwą Jej elegancję, nienaganne i prawdziwie
              arystokratyczne maniery i ubóstwiana przez mężczyzn. Pozostają Wam
              tylko małostkowe złośliwości, które wyrażacie dzięki anonimowości
              internetu.

Do "fgg": A czemu sądzisz, że nie potrafię "pisać normalnie"? I co
              to w ogóle znaczy? Potrafisz wydukać?
              • Gość: fgg Re: Do niedouczonych krytykantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 12:40
                Czytelniku wielki ty mój jeżeli nie potrafisz zrozumieć do czego sluzy forum to
                nie zaglądaj tutaj. Nikt tutaj nikogo nie obraza a tylko wyraża swoja opinie do
                której ma prawo. Jeżeli każdą taka wypowiedz odbierasz jako atak na daną osobę
                czy instytucje proponuj Ci przejść do PiS-u tam znajdziesz ludzi swojego
                pokroju, pełnych przeświadczenia o wrogości tego świata.
                • Gość: lektorka biblioteka pwsz IP: *.wlb.vectranet.pl 12.04.08, 13:44
                  "Pani Dyrektor biblioteki PWSZ jest otoczona mnóstwem
                  życzliwych Jej osób, poważana za Jej niezwyczajną kompetencję,
                  podziwiana na właściwą Jej elegancję, nienaganne i prawdziwie
                  arystokratyczne maniery i ubóstwiana przez mężczyzn."

To jakiś makabryczny żart! Pracuję jako lektorka w PWSZ od kilku lat
                  i wiem, że powyższy cytat jest kompletnie wyssany z palca. Prawda
                  jest taka, że Pani Dyrektor zrobiła sobie wrogów praktycznie z
                  wszystkich nauczycieli, a do tego jest niemiła dla studentów, sama
                  byłam świadkiem. Co do ubóstwiania jej przez mężczyzn, to faktycznie
                  znam jednego oddanego jej wielbiciela. Pozdrawiam serdecznie.
                  • Gość: czytelnik Re: biblioteka pwsz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.08, 18:42
                    Najzwyklejsze oszczerstwa: mętne, ogólne i anonimowe.
                    Znakomita większość nauczycieli bardzo ceni Panią Dyrektor. Podobnie
                    studenci, zachwyceni Jej niepospolitą życzliwością i niezawodną
                    kompetencją. Warto podkreślić, że Pani Dyrektor biblioteki PWSZ to
                    także znakomity wykładowca, bo przecież i w tej roli daje się
                    poznać. A mężczyźni? Zawsze słynęła z powodzenia i trzeba być ślepym
                    żeby tego nie widzieć.
                    Zakończcie więc te żenujące nagonki, uznajcie niekłamaną Jej
                    wielkość i padnijcie na kolana.
                    • Gość: fgg Re: biblioteka pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 18:57
                      heh to my mamy styczność z nią i my ja tez oceniamy. Forum na tym polega ze jest
                      anonimowe i jakos nie dopatruje sie oszczerstw tylko obiektywna ocenę danej
                      osoby. Mamy 21 wiek nie ma moj drogi cenzury.

Poza tym wydaje mi się ze jakos za bardzo ja bronisz ciekawe czemu ?
                      • Gość: student Re: biblioteka pwsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 19:06
                        Mąż zawsze będzie bronił swoją żonę.
                        • Gość: ANka Re: biblioteka pwsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 19:54
                          Jak do tej pory w bibliotece spotkałam sie jedynie z bezczelna
                          postawa Pani w kreconych wlosach, wiek ok 28 lat. Szkoda ze takich
                          ludzi zatrudniaja, co swoje zlosci przelewaja na studentow. Ta Pani
                          jest bardzo niekompetentna i nie powinna pracowac na tym stanowisku.
                          • Gość: Szach Masud Do "czytelnika"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 20:16
                            Tobie to sie chyba tabletki skonczyly...Albo faktycznie masz na imie Andrzej i
                            Twoja zona jest dyrektorka pewnej biblioteki...
                            • Gość: xxx Re: Do "czytelnika"... IP: *.wlb.vectranet.pl 13.04.08, 19:34
                              A może "czytelnik" to Pani Dyr. we własnej osobie? ;))
                              • Gość: Szach Masud Re: Do "czytelnika"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 09:52
                                hahahahahaha;))A moze pan rektor (celowo z malej litery) nauczyl sie maile wysylac?
    • Gość: kkkk zgadzam sie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 19:35
      pani za biurkiem w bibliotece porazka..biurokracja na calego...czulem sie jak w urzedzie...
      • Gość: czytelnik Re: zgadzam sie!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.08, 23:01
        A może pierwszy raz byłeś w bibliotece gamoniu?
        • Gość: VG Re: zgadzam sie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 23:38
          znow dopuscili Cie do komputera? daj sobie juz spokoj!
    • magdzia_1 Re: Biblioteka w PWSZ 11.05.08, 19:00
      cieszę się, że ktoś też zauważył podejście tej pani bibliotekarki. Moim zdaniem
      jeżeli ta praca ją dręczy i nie czuje się tam dobrze to powinna odejść i
      udostepnić miejsce jakiejś życzliwej osobie.
      • Gość: Lolek Re: Biblioteka w PWSZ IP: 91.203.16.* 19.05.08, 11:45
        nie wiem o ktorej mowicie ale ja mam z jedna zajecia - literature i jest bardzo wporzadku sympatyczna kobieta zajecia sa ciekawe i ogolnie nie narzekam a co do samej biblioteki to akurat zawwsze jesli potrzebowalem jakas ksiazke to byla;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka