Gość: Zwolennik IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 10:10 Jak głosowali inni przedstawiciele naszego woj. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Re: Poseł Nowak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:13 Trzymam kciuki za Posła Nowaka. Faktycznie w Kielcach a właściwie w naszym województwie jest siedlisko korupcji, które poseł zwalcza. Jak się dowiedziałem o krokodylich łzach gen. Kowalczyka przed kieleckim sądem to faktycznie sprawiło mi to satysfakcję. Przestęoca ołacze, Nawet mogę zrozumieć dlaczego. Złapali go!!!!!! To Sobotka odpoczywa w ciepłych krajach, Pan Poseł Długosz zamiast iść jak obiecał do kopania rowów głosuje w sejmie. Kabaret Pan Siezrzputowski awansuje do CBŚ kielce na stanowski dyrektorskie. Pewnie w nagrodę za wykrycie sprawców napadu na plebanię w Odrowążku, gdzie niewinni siedzieli, Sierzputowski zgarnął kasę. Takich sukcesów Sierzputowskiego jest więcej. Można by do nich zaliczyć również rozjechanie przez radiowóz malucha w Kielcach w 2002 r. Ustalenie sprawqców napadu na jubilera w Kielcach, które sobie przypisał, takich sukcesów ma znacznie więcej. A może jest to podziękowanie za starachowicki przeciek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak rzetelnie, mości państwo... rzetelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:49 Wygrano czteroma glosami. Ja nie wlozylem karty do glosowania do czytania. Skutek wiadomo jaki Za uchyleniem glosowali miedzy innymi: Dlugosz Jaskiernia Gosiewski ( przy czałym wsztrymujacym sie PiS Sosonowska Cimoszewicz Chaladaj Co łaczy te osoby? Jedno - zlozone zawiadomienie albo klopoty z mojego nadania Brawo! Ci ludzie powinni miec wniosek do komisji etyki A tak pozatym, to dalczego prasa nie pisała nic o mojm wystapieniu dzien wczesniej, dalczego nikt nie drazy dzialalnosci panów psychiatrow. Dlaczego nikt do tej pory nie napisał, ze mam poprawiona opinie. Czy prasa jest od podnoszenia posom tylko negatywów, jak jak to robi dziś GW w stosunku do Samoobrony? A moze GW napisze o swoim domniemanym udziale w mafii paliwowowej, itd, moze napisze o tym, ze lider PO w regionie kieleckim, ten z ostrowca, zostal skazany ( poddał sie dobrowolnej karze, bo nie miał innego wyjascia) przez Sąd w roku 2001 na zaplate 10 tys zł kary za przekrety podatkowe Strach???? Ja swoje wiem, a cene mowienia prawdy trzeba kalkulować Co dalo pierwsze uchylanie immunitetu? Ze panowie doszli na sprawe oraz, ze poprawiono mi opinie. Do adwersarzy, tych zniewazajacych mnie krzykaczy! macie lepsza, zrobiona na 18 dniu głodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzeciętny co tam panie nowego w polityce IP: 213.199.193.* 16.04.05, 16:25 Co pan powiesz ! to takie cuda się teraz dzieją ! a jak tam wać panie u kolegów towarzyszy siertż Putowskiego (rozdawał kiedyś kundle), którzy popili swoje komuchowskie książeczki etanolem i na dzień dobry nowego ustroju chcieli prywatyzować swoje wydziały, w końcu i tak robią w nich co chcą - no co tam panie w polityce słychać ? Bo np komuchy w 2002 zrobily czystke mówiąc 'pan nie pije jak większość z nas, pan nie jest dawnym ubekiem jak większość z nas, pan nie należał jak większość z nas, za to niepodoba się Pan naszym zasłużonym kapusiom w lśniącej bieli jak katowicki słodyC sędziszowski elektryC pkp ub pedał z PiSuaru kieleCki zimakC a nawet zimolągC 1-47 trupiCom 'poznanianką' z zurką pełną dola-rów w rtg WtC a nawet 'permanętnie inwiGILująC' emu ub w 2005 jeszcze od czasu komuny takie dobre tRzyManie tajych 'służb' po 'sprywatyzowaniu' w 89r... tak co tam panie nowego w polityce agentur szklanego adolfa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzeciętny co tam panie nowego w polityce IP: *.kielce.msk.pl 18.04.05, 05:23 >popili swoje komuchowskie książeczki etanolem < z 'Nk wó.de' inteligent jak z butelki cyc a mi dr faRbiańska-skarżyńska mówi że uszkodzony słuch a ja się rozglądam i nie widze skąd mi koło głowy strzela ZiMak z sufitu czy jak w amerykańskiej ambasadzie w moskaśniewski z prętów w ścianie kto to budował KCmb ? bo ubek to napewno z KaC e z pełnym repertuarem bandyckich cyber technologi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 16.04.05, 18:45 Ten zestaw nazwisk glosujacy za uchyleniem Panu imunitetu juz sam mowi za siebie. To nazwiska polaczone mafijnymi ukladami....to jeszcze jedna rzecz do koszyka zblizajacych sie wyborow. Dla nas zyjacych za granica Polakow, Panie posle Nowak pozostanie Pan symbolem heroicznej postawy Polaka, broniacego narodowego dobra i suwerennosci kraju. Bo walka o spoleczna sprawiedliwosc, walka z korupcjom i mafijnymi ukladami postkomunistow jest walka o suwerennosc narodowa. Dal Pan piekny przyklad postawy zaangazowanej, aktywnej i na swoj sposob ekstremalnej, bo tylko takie postawy sa w stanie wycisnac swe pietno na pasywnej spolecznej i postawie i mentalnosci. Goraco pozdrawiamy i serdecznie Panu za wszysko dziekujemy. Uchylenie panu imunitetu to tylko utwierdzenie panskiego elektoratu o Pana slusznej walce ze skorumpowanymi strukturami obecnej wladzy. ....a metody bozbywania sie przeciwnikow maja dosc sowieckie ( film;"POKUTA") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:53 Panie Pośle Nie pamiętam dokładnie jak to było ale chodziło chyba o Cimoszewicza sprawa była dość głośna sam się skarżył, że gdzieś tam na niego w jakiś wyborach nie głosowali na niego miejscowi ponioeważ nie postawił im jabola. Przynajmniej tak mówił. Może trzeba było postawić kilku posłom jabola a Długoszowi zapewnić pracę przy kopaniu rowów - sam chciał czytałem w prasie, Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turyści z Chin Lud Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.04.05, 20:57 Jaskiernia lubi jabole ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.dbln.cable.ntl.com 17.04.05, 22:30 Tak sobie tylko Pan zartuje, co...??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Poseł Nowak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:37 nareszcie (zaraz zostane zwyzywany od komunistow:)) Odpowiedz Link Zgłoś