Dodaj do ulubionych

Poseł Nowak bez immunitetu

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 10:10
Jak głosowali inni przedstawiciele naszego woj. ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczanin Re: Poseł Nowak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:13
      Trzymam kciuki za Posła Nowaka. Faktycznie w Kielcach a właściwie w naszym
      województwie jest siedlisko korupcji, które poseł zwalcza.
      Jak się dowiedziałem o krokodylich łzach gen. Kowalczyka przed kieleckim sądem
      to faktycznie sprawiło mi to satysfakcję. Przestęoca ołacze, Nawet mogę
      zrozumieć dlaczego.
      Złapali go!!!!!!
      To Sobotka odpoczywa w ciepłych krajach, Pan Poseł Długosz zamiast iść jak
      obiecał do kopania rowów głosuje w sejmie. Kabaret
      Pan Siezrzputowski awansuje do CBŚ kielce na stanowski dyrektorskie. Pewnie w
      nagrodę za wykrycie sprawców napadu na plebanię w Odrowążku, gdzie niewinni
      siedzieli, Sierzputowski zgarnął kasę. Takich sukcesów Sierzputowskiego jest
      więcej. Można by do nich zaliczyć również rozjechanie przez radiowóz malucha w
      Kielcach w 2002 r. Ustalenie sprawqców napadu na jubilera w Kielcach, które
      sobie przypisał, takich sukcesów ma znacznie więcej. A może jest to
      podziękowanie za starachowicki przeciek ?
      • Gość: posel nowak rzetelnie, mości państwo... rzetelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:49
        Wygrano czteroma glosami. Ja nie wlozylem karty do glosowania do czytania.
        Skutek wiadomo jaki

Za uchyleniem glosowali miedzy innymi:

Dlugosz
        Jaskiernia
        Gosiewski ( przy czałym wsztrymujacym sie PiS
        Sosonowska
        Cimoszewicz
        Chaladaj

Co łaczy te osoby? Jedno - zlozone zawiadomienie albo klopoty z mojego nadania

Brawo! Ci ludzie powinni miec wniosek do komisji etyki

A tak pozatym, to dalczego prasa nie pisała nic o mojm wystapieniu dzien
        wczesniej, dalczego nikt nie drazy dzialalnosci panów psychiatrow. Dlaczego
        nikt do tej pory nie napisał, ze mam poprawiona opinie. Czy prasa jest od
        podnoszenia posom tylko negatywów, jak jak to robi dziś GW w stosunku do
        Samoobrony?

A moze GW napisze o swoim domniemanym udziale w mafii paliwowowej, itd, moze
        napisze o tym, ze lider PO w regionie kieleckim, ten z ostrowca, zostal skazany
        ( poddał sie dobrowolnej karze, bo nie miał innego wyjascia) przez Sąd w roku
        2001 na zaplate 10 tys zł kary za przekrety podatkowe

Strach????

Ja swoje wiem, a cene mowienia prawdy trzeba kalkulować

Co dalo pierwsze uchylanie immunitetu? Ze panowie doszli na sprawe oraz, ze
        poprawiono mi opinie.

Do adwersarzy, tych zniewazajacych mnie krzykaczy! macie lepsza, zrobiona na 18
        dniu głodu?
      • Gość: nieprzeciętny co tam panie nowego w polityce IP: 213.199.193.* 16.04.05, 16:25
        Co pan powiesz ! to takie cuda się teraz dzieją !
        a jak tam wać panie u kolegów towarzyszy siertż Putowskiego (rozdawał kiedyś
        kundle), którzy popili swoje komuchowskie książeczki etanolem i na dzień dobry
        nowego ustroju chcieli prywatyzować swoje wydziały, w końcu i tak robią w nich
        co chcą - no co tam panie w polityce słychać ?
        Bo np komuchy w 2002 zrobily czystke mówiąc 'pan nie pije jak większość z nas,
        pan nie jest dawnym ubekiem jak większość z nas, pan nie należał jak większość
        z nas, za to niepodoba się Pan naszym zasłużonym kapusiom w lśniącej bieli
        jak katowicki słodyC sędziszowski elektryC pkp ub pedał z PiSuaru kieleCki
        zimakC a nawet zimolągC 1-47 trupiCom 'poznanianką' z zurką pełną dola-rów w rtg
        WtC a nawet 'permanętnie inwiGILująC' emu ub w 2005 jeszcze od czasu komuny
        takie dobre tRzyManie tajych 'służb' po 'sprywatyzowaniu' w 89r...
        tak co tam panie nowego w polityce agentur szklanego adolfa...
        • Gość: nieprzeciętny co tam panie nowego w polityce IP: *.kielce.msk.pl 18.04.05, 05:23
          >popili swoje komuchowskie książeczki etanolem <
          z 'Nk wó.de' inteligent jak z butelki cyc
          a mi dr faRbiańska-skarżyńska mówi że uszkodzony słuch
          a ja się rozglądam i nie widze skąd mi koło głowy strzela ZiMak
          z sufitu czy jak w amerykańskiej ambasadzie w moskaśniewski z prętów w ścianie
          kto to budował KCmb ? bo ubek to napewno z KaC e z pełnym repertuarem
          bandyckich cyber technologi
    • Gość: megadeth nareszcie ! IP: *.pu.kielce.pl 16.04.05, 17:40
      • Gość: Filip Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.195-96-207.hull.mt.videotron.ca 16.04.05, 18:45
        Ten zestaw nazwisk glosujacy za uchyleniem Panu imunitetu juz sam mowi za
        siebie.
        To nazwiska polaczone mafijnymi ukladami....to jeszcze jedna rzecz do koszyka
        zblizajacych sie wyborow.
        Dla nas zyjacych za granica Polakow, Panie posle Nowak pozostanie Pan symbolem
        heroicznej postawy Polaka, broniacego narodowego dobra i suwerennosci kraju.
        Bo walka o spoleczna sprawiedliwosc, walka z korupcjom i mafijnymi ukladami
        postkomunistow jest walka o suwerennosc narodowa.
        Dal Pan piekny przyklad postawy zaangazowanej, aktywnej i na swoj sposob
        ekstremalnej, bo tylko takie postawy sa w stanie wycisnac swe pietno na
        pasywnej spolecznej i postawie i mentalnosci.

Goraco pozdrawiamy i serdecznie Panu za wszysko dziekujemy.

Uchylenie panu imunitetu to tylko utwierdzenie panskiego elektoratu o Pana
        slusznej walce ze skorumpowanymi strukturami obecnej wladzy.

....a metody bozbywania sie przeciwnikow maja dosc sowieckie ( film;"POKUTA")
        • Gość: kielczanin Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:53
          Panie Pośle
          Nie pamiętam dokładnie jak to było ale chodziło chyba o Cimoszewicza sprawa
          była dość głośna sam się skarżył, że gdzieś tam na niego w jakiś wyborach nie
          głosowali na niego miejscowi ponioeważ nie postawił im jabola.
          Przynajmniej tak mówił.
          Może trzeba było postawić kilku posłom jabola a Długoszowi zapewnić pracę przy
          kopaniu rowów - sam chciał czytałem w prasie,
          Pozdrowienia
          • Gość: turyści z Chin Lud Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.04.05, 20:57
            Jaskiernia lubi jabole ..:)
        • Gość: paranoik Re: Glosujacy "za uchyleniem" sie zlustrowali.... IP: *.dbln.cable.ntl.com 17.04.05, 22:30
          Tak sobie tylko Pan zartuje, co...???

pozdrawiam
    • Gość: BBB Re: Poseł Nowak bez immunitetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:37
      nareszcie (zaraz zostane zwyzywany od komunistow:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka