dm_ 09.07.02, 12:21 patrzcie jakie fajne nowe forum, i sygnaturka jest odrazu:))) no poprstu fajnie. Wam tez sie podoba? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otulajaca.mgielka Re: ale ..... 09.07.02, 12:34 dm_ napisała: > patrzcie jakie fajne nowe forum, i sygnaturka jest odrazu:))) > no poprstu fajnie. Wam tez sie podoba? :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: ale ..... 09.07.02, 12:38 otulajaca.mgielka napisała: > > a ja nie mam sygnatury. > ale forum jest urocze... a ja jestem estetka :-) > pozdrawiam - mgła ach mgło urocza... nie ustawiłas sobie w poczcie sygnatury i to dlatego pewnie:) a ja musze sobie zmienic sygnaturke :) Odpowiedz Link Zgłoś
otulajaca.mgielka Re: ale ..... 09.07.02, 12:43 dm_ napisała: > ach mgło urocza... nie ustawiłas sobie w poczcie sygnatury i to dlatego pewnie: > ) > a ja musze sobie zmienic sygnaturke :) ach dm dziekuje za komplement:) ustawiłam już sobie sygnaturę no i rzeczywiście jest i tutaj:) ależ piekne to forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: ale ..... 09.07.02, 12:52 otulajaca.mgielka napisała: > ach dm dziekuje za komplement:) > ustawiłam już sobie sygnaturę no i rzeczywiście jest i tutaj:) > ależ piekne to forum.. a ja sobie zmienilam na mniej enigmatyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
quak Re: ale ..... 09.07.02, 14:23 mnie też się podoba, ale o jakiej sygnaturze Panie, Panowie mówicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: ale ..... 09.07.02, 15:29 quak napisał: > mnie też się podoba, ale o jakiej sygnaturze Panie, Panowie mówicie? sygnaturke ustalamy sobie w ustawieniach poczty:) jak tam jest to i tu sie wczytuje jakos takos;) chlopaki z gazety tak wymyslily:) Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi ale ..... jaja 10.07.02, 12:01 Lubię nowosci. Nowosci są potrzebne. Ciężko nieraz się do nich przyzwyczaić. Musi minąć trochę czasu. Niedługo pewnie napiszę, że jest ok, ale teraz przeżywam etap stresu. Chyba zadzwonię do psychoanalityka :))) PS. Mam nadzieję, że nie będę się musiał logować za każdym razem, gdy wpisuję się do innego wątku... tak było przed chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: ale ..... 10.07.02, 15:05 podoba mi się, szczególnie to, że nie muszę się logować do poczty jesli zalogowałem się do forum i na odwrót, to było przecież bez sensu :-) Odpowiedz Link Zgłoś