Dodaj do ulubionych

Polećcie pole namiotowe, camping

16.06.05, 14:56
Dziewczyny!
Szukam fajnego, tzn. nietłocznego i nad wodą pola namiotowego albo campingu.
Chciałam się wybrać na kilka dni z dzieckiem pod namiot i szukam czegoś nie
bardzo daleko od Krakowa.
Wymagania: dostęp do wody pitnej, nie na pełnym słońcu, niedaleko od wody
(najlepiej nad samą wodą ;-) )
Dzięki!
Obserwuj wątek
    • annakto Re: Polećcie pole namiotowe, camping 20.06.05, 19:39
      może Bolmin a cos wiecej to nie powiem bo nie za bardzo jestem w temacie sami
      coś tam planowalismy ... :))
      • annakto Re: Polećcie pole namiotowe, camping 20.06.05, 19:40
        a no cóz to jet od tej strony kielc jakby sie jechało na checiny - jak sie mylę
        to prosze mnie poprawic
    • ezagraj Re: Polećcie pole namiotowe, camping 06.07.05, 21:47
      Witam
      ja polecam Golejów koło Staszowa, a dokładniej za Staszowem (około 4 km)jak się
      jedzie na Osiek w lesie pierwsza w prawo (jest biała tablica z napisem ośrodek
      Golejów na samym skręcie). Ja tam wybieram się w piątek. Polecam jak na wyjazd
      z dzieckiem jest to 5 jeziorek połączonych razem (tam jest bijące źródełko,
      fenomenem tego jest to że jest tam stały poziom wody, a woda jest czysta) i 3
      ośrodki nad jeziorami + pole kempingowe. Dla dzieciaków sa zrobione przy brzegu
      4 baseny jeden do 0,5 metera drugi do 1,20m trzeci od 1,2 do 2,5 i czwarty
      głęboki z trampoliną. Wokół sa pomosty drewniane do opalania (wszystko w dobrym
      stanie deski wymieniane w tym roku bo juz robiam tam zwiad:)
      Nie pamiętam jak za namiot, ale za przyczepę jest 7 zł za osobę 3 zł, za
      podłączenie do prądu 3 zł, za prysznic 15 minut 3 zł, bierząca woda, toalety 2
      damskie toalety i 2 męskie (my mamy swój kibelek w przyczepie więc ja tylko z
      prysznica kożystam a właściciel mówił że w tym roku pod prysznicami położył
      nowe płytki), jeśli chodzi w kibelki to to chotel nie jest ale wygódka z
      serduszkiem to nie jest, warunki przeciętne jak mój mąż mówi, ale on jest
      rozbestwiony hotelami:). Na miejscu sa sklepy i codziennie świeże pieczywo i
      warzywa, knajpki lody i inne bajery. Kajaki i rowerki też są jak pamiętam to ok
      8 zł za godzinę. Ja polecam mam nadzieję że Ci pomogłam w wyborze.
      Jak coś to pisz jeszcze jurto będę dotępna na gg 5895723

Pozdrawiam Edyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka