IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:24
Niemiła, nieuprzejma, warkliwa - tak od lat. Do tego kierowniczka przychodni
na Mickiewicza, tam gdzie są dzieci, rodzice z dziećmi, najczęsciej po
długiej podróży do Kielc. Przyjeżdzają, a tu pani DOKTOR dziś wychodzi sobie
ni stąd ni zowąd 3 godziny wcześniej.... Ma wszystko w d...., nie ważne,
lepiej iść na kawę czy do innego gabineciku... Kiedyś straszyła w szpitaliku,
teraz tu. Ta przychodnia nie ma szczęścia, od lat cieszy się złą sławą... Czy
coś się zmieni?
Obserwuj wątek
    • Gość: megadeth Re: dr Sura IP: 81.219.215.* 18.06.05, 14:37
      niestety, wielu konowałów ma się za nadludzi
      to nieuleczalna choroba
    • Gość: jurek Re: dr Sura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:48
      Tez kiedys mialem z nia nieprzyjemnosc...koszmarnie malo kulturalna baba!
    • Gość: zasp Re: dr Sura IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.06.05, 10:37
      Zły człowiek,nawet nie stara sie być miła dla rodziny.
      • Gość: gość Re: dr Sura IP: 81.219.215.* 19.06.05, 13:17
        Dziwi mnie,że przy takim bezrobociu trzymają w pracy takie zołzy.
        • Gość: Bod Re: dr Sura IP: *.kielce.net.pl 20.06.05, 09:21
          Może i warkliwa , ale dziecku krzywdy nie zrobi , przynajmniej ja nie miałem
          takich doświadczeń . Natomiast widziałem liczne przykłady rodziców nie
          przystosowanych do posiadania potomstwa.
          • grzes90 Re: dr Sura 20.06.05, 09:26
            A ja miałem przykre doświadczenia a dokładniej moje dziecko z nią miało. Od tej
            pory wolę brać dzieciaka do prywatnej przychodni niz do tej.......

A jej stosunek do pracy bardzo ciekawy........rozpoczyna z opóźnieniem kończy
            dużo przed czasem. Przerwa w pracy co 30 minut. Koszmar. I podobno jest
            kierownikiem tej przychodni.
            Ciekawe jakie ma układy.
            • Gość: Ula Re: dr Sura IP: *.pu.kielce.pl 20.06.05, 10:23
              A jak ma na imię? Urszula?
        • Gość: leczony Re: dr Sura IP: *.pl 27.06.05, 16:52
          Kandydaci Kieleckiego „PiS”-u !!!!!

Z informacji prasowych /Lokalna „Gazeta Wyborcza” z 22.06.2005 roku/ wynika, że
          na drugim miejscu Świętokrzyskiej Listy Wyborczej „Prawa i Sprawiedliwość” ma
          zostać umieszczona bohaterka wielu skandali w Kielcach – Wiceprzewodnicząca
          Rady Miasta HALINKA OLENDZKA. Boże Wielki, czy Sejm IV-tej Rzeczypospolitej
          jest w stanie to wytrzymać? Zaprawdę, czy ta Partia nie ma już w Kielcach
          lepszych ludzi? Czy liczą się w niej tylko:

- ”RODOWITY” KIELCZANIN, pochodzący z jakiejś wiochy pod Koszalinem, umoczony
          po same jaja w aferze Kasy Pożyczkowej „SKOK” Stawczyka, Pierwszy Inkwizytor
          naszego Województwa, mały pokurcz i karzeł, Gnom PRZEMYSŁAW GOSIEWSKI
          pozujący na Napoleona Bonaparte,
          - URODZONA KŁAMCZUCHA, niedoszła Europarlamentarzystka, zaufana Kieleckiej
          Kurii, Honorowa Ministrantka w Radzie Miasta, prawdziwa Dziewica Konsystorska
          adorowana przez wielce wpływowego księdza Andrzejka Drapałę HALINKA OLENDZKA.

Czy działacze „PiS”-u zapomnieli już o tym co pisano w prasie nt. kombinacji
          tej Prawej i Sprawiedliwej HALINKI, związanych z certyfikatem i obsadą
          stanowiska kierownika Ośrodka Uzależnień – i o tym, co pokazywano w
          Telewizji „Polsat” w czasie Jej kampanii wyborczej do Parlamentu
          Europejskiego ? Czy naprawdę myślą, że oddadzą na Nią głosy Kielczanie, którzy
          wiedzą o Jej „przyjaźni” z funkcjonariuszem Diecezji Kieleckiej? Czy sądzą, że
          wystarczy w tej sprawie samo „namaszczenie” Prezydenta Wojciecha Lubawskiego,
          za którego projektem budowy pomnika w intencji „Lizania tyłka Jankesom” – tak
          bardzo „gardłowała” ? Czy oddadzą na Nią głosy mieszkańcy, których
          opinii /wyrażonej w referendum/ w sprawie zmiany nazw ulic i budowy parkingu
          na Placu Konstytucji broniła tak „skutecznie” ? Czy oddając na Nią swoje głosy
          Kielczanie nagrodzą Jej wyjątkowe chciejstwo, obłudę i zakłamanie ?

A może liczą w tej sprawie na Jej poparcie przez Posła PRZEMCIA, będącego
          Prawdziwym Autorytetem z uwagi chociażby na wyjątkowo podłą „posturę”
          upodobniającą go do Dwóch KACZORÓW. Ale wtedy może być różnie, gdyż
          Kielczanie też czytają prasę – gdzie np. w „Polityce” pisano wiele o tych
          lodach jakie Gnom Inkwizytor i Jego dwie żoneczki „kręcą” w „SKOKU” Stawczyka.
          Bo w tych wyborach i ten Orzeł z Partii „Opierzonego Ptactwa” może paść
          na „zbity dziób”.

Z powyższego wyraźnie widać, że w „Pisuarze” są wyłącznie PRAWI i
          SPRAWIEDLIWI ludzie – w szczególny sposób predysponowani do zasiadania we
          władzach IV-tej Rzeczypospolitej. A nasza HALINKA OLENDZKA i nasz
          PRZEMEK GOSIEWSKI jaśnieją w gronie tych ludzi jak BRYLANTY BEZ SKAZY.

• Gość: Rodzic Re: dr Sura IP: *.chok.kielce.pl 20.06.05, 12:16
      Bez przesady najważniejsza jest kompetencja trochę mnie dziwi ze wypowiada
      się pani o czyjeś kulturze używając wulgaryzmów Więcej samokrytyki
    • Gość: niebędęjulią Re: dr Sura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:15
      do Rodzic.. nie wiem, czy ten post jest pod moim adresem, ale odpowiem:
      wulgaryzmów w moim poście brak, co najwyżej ich zaczyn :). Natomaist kochany
      Rodzicu... Lekarz pediatra czy inny specjalista dziecięcy powinien najpierw
      zaliczyć psychologię i pedagogikę w jednym, na ocenę bardzo dobrą, w przeciwnym
      razie nie powinien dostawać dyplomu. Takie jest moje zdanie. To tak, jakby
      wielkim fachowcem była przedszkolanka, a dzieci w kącie ustawiała i straszyła
      duchami. Taka jest dr Sura. Powtórzę - okropna, niemiła, nie lubiąca tej pracy,
      nie znosząca dzieci, po prostu jedno wrazenie od lat - pacjenci jej
      przeszkadzają. Podejście do pacjenta, wrażliwość + kompetencje = lekarz.
      • Gość: xx Re: dr Sura IP: *.chok.kielce.pl 26.06.05, 23:17
        a ja ja lubie i moje dziecko tez
        • Gość: WSU Re: dr Sura IP: 213.199.193.* 27.06.05, 15:35
          jeden negatywny komentarz o lekarzu/sklepie itp przewaza ponad 100 pozytywow :)
        • Gość: jaja Re: dr Sura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 01:32
          Ja jaja tez lubie:))). Ale za dziecko sie nie moge wypowiadac, bo znowu taki
          Samson to nie jestem:). Zastanow sie, co piszesz. Chyba ze Sura jestes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka