Dodaj do ulubionych

Apteki-gdzie najtaniej

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.07.05, 16:44
Czy wy taz tak latacie do róznych aptek w zalezności od promocji, czy macie
może juz sprawdzoną aptekę w kielcach , gdzie w sumie jest najtaniej, bo juz
sama nie wiem tyle tych aptek ostatnio powstało, a czesto i dużo kupuje leków.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.07.05, 10:29
      ul.warszawska na przeciw "Maerleny"
      • Gość: jeden_grosz leki za grosz - gdzie taka apteka jest ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:48
        "leki za jeden grosz" pokazywali taką reklamę aptek w TV

czy apteki w których są leki jak przypuszczam refundowane za grosz to prawda ?
        czy fikcja ???

gdzie taka apteka z wykazem leków za grosz jest w Kielcach ???
        • Gość: pacjent Re: leki za grosz - gdzie taka apteka jest ??? IP: *.chok.kielce.pl 18.07.05, 11:34
          Najtaniej na ul Artwińskiego 6 w aptece przy poradni wojewódzkiej
    • Gość: Ian_Curtis Re: Najtaniej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:18
      To mieć znajomego właściciela apteki, i ździwicie się jak leki mogą mieć normalne (nie kosmiczne ceny) oczywiście jeżeli wam załatwi leki po cenach zakupu...
      • baba53 Re: Najtaniej !!! 18.07.05, 16:53
        po cenach zakupu nie wolno sprzedawać !
        Kłania się ordynacja podatkowa !
    • Gość: Miki Re: Najtaniej !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:15
      no i co? kazdy pisze co innego, a ja tam uwazam ze najtaniej jest w calodobowej
      na Kościuszki obok szpitala Miejskiego :-)no i duży wybór wszystkiego!
      • Gość: mamabaka Re: Najtaniej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:38
        tam na pewno nie jest najtaniej.
    • Gość: kielczanka Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.ptic.pl / 82.160.23.* 19.07.05, 08:43
      podobno na Orzeszkowej
      • Gość: megadeth Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:53
        jak ktoś kupuje dużo leków to proponuję iść do hurtowni ;)
    • Gość: exm Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:38
      apteka Regena na Massalskiego (Slichowice), niełatwo trafić, ale ceny przyzwoite
      • Gość: konkluzja Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:22
        ile forumowiczów w watku tyle róznych zdań a ja ciągle nie wiem gdzie kupić
        lek ?
        • Gość: ania Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.05, 19:04
          KAżdy poprostu ma swoja ulubiona apteke i chodzi gdzie mu wygodniej albo gdzie
          ma bliżej domu, albo jak wyjdzie od lekarza z recepta to do pierwszej na oku
          apteki. Teraz jest tak duzo aptek wszystkie takie nowoczesne tylko sie
          prześcigaja w promocjach. Ja osobiście bardzo lubie apteke PARKOWĄ na
          ul.Parkowej , , mam tam karte stałego klijenta i tanio lekarstwa i kosmetyki i
          blisko domu .
          • Gość: bufo Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.05, 19:05
            Parkowa tez ma tam karte , fajna i tania
            • Gość: Monia Re: Apteki-gdzie najtaniej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.05, 19:09
              A ja poniewaz duzo kupuje kosmetyków VICHY a jak wiecie nie sa one najtańsze to
              polecam APTEKA na WZGÓRZU na osiedlu słoneczne Wzgórze , maja tam naprawde
              najtańsze VICHY, porównywałam ze wszystkimi i taniej nie znalazłam i zawsze
              zachacze na promocje i kupe próbek dostane. POlecam po co przepłacać,
              specjalnie tam jeżdze a mieszkam nie na tym osiedlu, ale warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka