Gość: asiula Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:55 zgadzam się z tobą w stangrecie się popsuło jedzenie lubiłam tam chodzić ale teraz przeniosłam się gdzie indziej nie chcę się zatruć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:02 w zupełnosci się zgadzam co do stangreta byłem tam wczoraj wystrój nawet fajny ale jedzenie obrzydzenie bez smakunie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Restauracje IP: *.netcity.pl 30.05.08, 23:52 no to jeszcze 3 razy i moze uda ci sie kogos nabrac, ze jestes nie ta sama osoba ehh. Postaraj sie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 11:23 A ja szukam kuchni polskiej.Skad u polactwa takie parcie na egzotyke,kult wręcz,przy braku poszanowania dla swoich korzeni? Nowobogackie chamy żra,mówią i mieszkają wg tylko niepolskich wzorców. Krakusy,górale szanują swoją przeszłość i budują na niej przyszłość. Skąd takie kulturowe ubóstwo na szkieletczyżnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:07 A ja polecam "włoską"...jesteśmy tam często i jest super:) Pozdrawiamy personel, a zwłaszcza przemiłą "Naszą Panią"... Będziemy niebawem !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Restauracje IP: *.gprs.plus.pl 01.06.08, 11:16 Polecam Ci Marco Polo na Koziej w nowej kamienicy "Secesja". Wyśmienite pierogi, bardzo miła obsługa, ciekawy wystrój. Zdecydowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Restauracje IP: *.chello.pl 01.06.08, 18:21 Potwierdzam, zresztą właściciel kiedyś prowadził stołówkę na ul.Wesołej dla policjantów. Biegunka była nagminnym objawem po zjedzeniu placków po węgiersku, po tym jak zaczęli się buntować ludzie przeciwko takiej "kuchni" zwinął interes. Nie dziwię się więc, że tam jest teraz byle jak. Cieszę się, że nie wszystkim w Kielcach jest wszystko jedno co jedzą. Dopóki nie będziemy omijać szerokim łukiem takie pseudorestauracje, to właściciele nie zrozumieją, że nie mamy ochoty jeść za pszeproszeniem takich g----n, za ciężko zarobione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Restauracje IP: *.chello.pl 01.06.08, 18:35 Chodzi oczywiście o stangreta, nie o powyższe , bo tej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:53 Zapraszam na daleka do Dalekej:) jedzonko i atmosfera wspaniałe gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMadrala Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:43 Dziś (w niedzielę 8.06) w TV, R.Makłowicz pokazał kuchnię,restauracje,produkty spozywcze Saksonii(pn.Niemcy). Dumni ze swojej kultury kulinarnej Niemcy serwuja dania ,produkty wasne,promują dostawców z okolicy. W kartach menu widnieja foto kucharzy i adresy dostawców produktów. Tworzą system esskultur-czyli kulturę jedzenia. Sztuka gotowania jest tam pelnoprawnym skladnikiem kultury ogólnej. "Światowcy" kieleccy,nowobogaccy lansują się w szrotwagenach(nie zdejmujac oznaczeń kraju pochodzenia)i szamią po włosku,hiszpańsku,,turecku i wietnamsku,pasze pobieraja najczęściej w domu kultury tesco lub real. Jaka nasza wiocha światowa! Odpowiedz Link Zgłoś
a1_5 Re: Restauracje 08.06.08, 16:46 polecam restauracje AZTEC gdyz jest tam smaczne jedzenie. całkiem wporządku obsługa.na ogródkach tez jest całkiem spoko.fajna barmanka;-)ogólnie miła atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:36 ostatnio świtowałem imprezkę w magnat restauracja dość przyjemna wystrój wnętrza ładny jedzenie dobre bardzo miła obsługa pozdrawiam panie z kuchni nie to co w leśnym Dworze czy choćby nawet w Stangrecie odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:50 całkowicie sie zgadzam.......... jedzenie jest w miare dobre, ale obsługa do niczego, najpierw 20 minut oczekiwania na menu a po złozeniu zamowienia 60 min czekania na potrawe ( na dodatek zimną)...koszmar, a do tego ta nieprzyjemna obsługa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAka Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:52 hej. Byłam na weselu w stangrecie ostatni dwa razy. W kwietniu:Obsługa była super , wystrój tez ale jedzenie:częśc naprawde dobra czesc srednia. Jednak ostatnio w czerwcu wesele było bomba. Najlepiej zorganizowane wesele na jakim kiedy kolwiek byłam. Jedzenie prze pyszne , obsługa rewelka. (chyba doszły suchy ze coś nie tak i zmienili załogę bo na recepcji przy wyjścu była ankieta z zapytaniem jak sprawuje sie nowa załoga.) Wiec polecam stangret goraco Natomiast teraz byłam na weselu w Bochemie jedzenie dobre ale obsługa fatalna bardzo jak dla mnie i wystój nie w moim stylu. Bardzo podoba mi sie natomiast w magnoli ,lecz nie miała okazji jeszcze sie tam bawic. Szkoda ze zlikwidowali Wiedeńską bo bardzo lubiałam tam jadac z miom mężęm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:24 nigdy nie polciłabym stangreta nikomu ani z rodziną na obiad a tym bardzij na wesela jedzenie niesmaczne nieładnie podane kelnerzy w jakiś rękawiczkach jak z firmy eden polecam natomiast bardzo włoską ristorante smaczne jedzenie każdy wybierze coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar-O-metr Re: Restauracje IP: *.kielce.net.pl 15.07.08, 22:42 Miesiąc temu byliśmy we włoskiej na Ściegiennego. Miało być smacznie, niezbyt drogo, przytulnie, sympatycznie. Pierwsze uderzenie - ruchliwa ulica 3 metry za płotem. Wystrój ogródka litościwie przemilczę, chociaż do kompletu brakowało mi gipsowych krasnali. Ale nie wymagajmy zbyt wiele, w końcu to Kielce ;) Zanim kelner nas zauważył minęło 20 minut, ale było dużo ludzi, więc niech mu tam. Na piwo czekaliśmy kolejnych 15 minut. O tyle to jednak dziwne, że do sąsiedniego stolika przy którym urzędował, jak się okazało, kwiat kieleckiego półświatka(chyba nie muszę dodawać jakie to sąsiedztwo, wyglądali na takich, co są u siebie) podchodził w tym czasie z 5 razy. Ale co tam, widocznie dawali dobre napiwki. ;) Fakt, że piwo żywiec podawali w szklankach okocim to też drobiazg i zmartwienie raczej dystrybutora piwa niż nasze ;) Nie wymagajmy zbyt wiele... W mena wina podzielone na wytrawne/półwytrawne/półsłodkie/słodkie oraz białe/czerwone/różowe i ...tyle. Karty win nie ma, a na pytanie o bliższe dane tych win, pani (która przez moment zastępowała pana) odpowiada "no większość to włoskie" :))))) Nie muszę dodawać, że pan nie nalewał, jak powinien, odrobiny wina do degustacji (tym bardziej powinien to zrobić, że nie wiem co piję), ale nie wymagajmy zbyt wiele... W menu mnóstwo błędów, których knajpie silącej się na "włoskość" nie przystoją (np. ser gArgonzola), sztućce ściorane od wieloletniego używania i wytłukiwania w zmywarce, na stole nie ma serwetek. Nadal nie wymagam zbyt wiele... Przechodzę do finału, czyli jedzenia. Nie będę się przesadnie zagłębiał w szczegóły (owoce morza jak na mój nos o pół roku za długo przetrzymywane w zamrażarce, ryż wodnisty i rozgotowany, bakłażan dla równowagi twardy jak podeszwa, bukiet warzyw kompletnie bez smaku, jakby tydzień leżał w wodzie). Reasumując: jak na Kielce wydanie 200 zł na dwie osoby (flaszka wina pośledniego gatunku 40 zł, dwie przystawki, 2 dania główne, 2 piwa) za przeciętny i niezbyt smaczny obiad to trochę za dużo. Więcej tam nie pójdziemy, ale pewnie właściciele niewiele na tym stracą, bo dochód przynoszą zapewne właściciele beemek, zamawiający wódkę skrzynkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:27 to tak samo jak w stangrecie kelnerzy pożal się boże jedzenie bez smaku nie estetycznie podane kucharze poprawcie się bo nikt tam nie zawita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:45 Bardzo brudne naczynia,nie pierwszy raz takie dostałem.Chyba przestane tam zaglądac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 17:07 ostatnio leśny dwór się poprawił jest smaczie czysto talerze ładnie udekorowane w poruwnaniu do stangreta kiedy byłem tam ostatniona recepcji się dowiedziałem że nie mają kucharzy po fachu kto raz pójdzie więcej nie wróci tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:51 jestem twardzielem z jajami, w której knajpie moge zjeśc obiad dla prawdziwych facetów ? as Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asieńka Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 14:51 Taki twardzie zje tylko w nowej restauracjii cafe sołtyko na rynko na piętrze, po remoncie, fajna obsługa... nowe menu i tanio!!! bylismy tam za znajomymi i nie powiem byłam w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black hawk down Re: Restauracje IP: 194.169.229.* 19.08.08, 15:26 Jedzenie okropne? ech.. chyba z jakiejś konkurencji jesteś miszczu. Jeżeli chodzi o sajgonki - są na prawdę pyszne.. To samo Bit Tet.. z super ryżem.. Polecam tą restaurację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 17:11 polecam ci mistrzu restaurację Leśny Dwór wyśmiewite potrawy nigdy nie polecę włoskiej ani stangreta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Restauracje IP: *.vf.pl 27.08.08, 00:56 Przeczytalem że Winnica ma stary wystrój i jedzenie złe:)myślę że ci co pisali takie pierdoły są fanatykami gumowego hot doga z budy pod dworcem bo gdyby się znali wiedzieli by że ten lokal ma klasę i duszę.A wystrój jaki ma być? po amerykańsku skoro to kuchnia ukraińska tradycyjna.Czy widział ktoś górala który zamiast stroju ludowego i słynnych kierpców zakłada mokasyny i gajer żeby dać pokaz na Krupówkach bo tak nowocześnie?a żarkoje i eskalopki a do tego zupa winnicka po prostu rewelacja.No chyba że ktoś lubi samymi kluchami zapychać się i przeżywać włoskie knajpy które z włochami mają do czynienia ale tymi włochami spod pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:21 u nas w kielcach daleko nam do dobrej restauracji wszyscy właścicielemyślą że stworzyli nie wiadomo co nie wiedz,ą jak prowadzić restauracje muszą się jeszcze dużo uczyć ostatnio bylem we wiedeńskiej i stangrecie pożal się boże nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Restauracje IP: *.netcity.pl 02.09.08, 16:41 > ostatnio bylem we wiedeńskiej i stangrecie pożal się boże nikomu > nie polecam tia, wiedenska juz od pol roku zamknieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHAMSTWOO Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 19:46 Witam wszystkich. Chciałem powiedzieć ze nigdy nie wierze co do opinii na forum ludzi. I tu jest tak samo widze ze działa konkurencja itp. Bardzo nie lubie czegoś takiego a nie które wypowiedzi po aip widze ze sa tych samych osób o innych nikach. Chamstwo to jest poprostuu jak ludzie nie maja pojęcia ale piszą coś z zazdrości. Albo gdy jest coś nie po ich myśli to muszą odraz innych do tego przekonywać . Z reszta w każdej knajpie zdarzają sie wpadki raz na jakiś czas i nigdy nikomu sie nie dopasuje jeszcze taki sie nie urodził Ja bardzo polecam wszystkie restauracje by samemu ocenić co dobre. Mysle ze tam gdzie jest ruch to na pewno nie jest zle bo by ludzie tam nie chodzili. Dlatego ze niby złe jedzenie w włoskiej to jest dużo ludzi?? Ja jak tam ide to czekam na stolik wieczorem taki ruch maja!! Tak samo w stangrecie kuchnia nie wyrabia czasem w wydawaniu. Myślę ze zdecydowanie polecam leśny dwór . magnolie , stangret , włoską , monte carlo . nefertette itd. Poprostu ludzie z kąd w was ta nienawiśc i złośc sie rodzi bo coraz wiecej jej w naszym kraju. Pomyslcie czasem nad swoim zachowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar-o-metr Re: Restauracje IP: *.kielce.net.pl 03.09.08, 15:07 Nie rozumiem o co ci chodzi. Przecież forum jest po to, żeby wyrażać opinie. Są opinie pozytywne, a są i negatywne. Nie ma to nic wspólnego z zawiścią lub nienawiścią, co sugerujesz. Moim zdaniem poziom kieleckich restauratorów jest niski i nie ma lokalu, w którym wszystko byłoby jak trzeba. Ostatnio po dłuższej nieobecności pojawiłem się w Monte Carlo i przeżyłem kolejne rozczarowanie. Jakośc jedzenia w porządku, ale porcje bardzo małe jak na dyktowane ceny. Pytasz skąd we włoskiej czy w Stangrecie tyle ludzi. Ano stąd, że w Kielcach nie ma w czym wybierać, jeśli chodzi o restauracje, a po drugie wymagania klientów są niskie. Polecam wycieczkę, nawet niedaleką, do Krakowa, Wrocławia, Berlina, Budapesztu czy Pragi - tam zobaczysz na czym polega prowadzenie restauracji. Moim zdaniem, żeby być dobrym restauratorem trzeba na pierwszym miejscu stawiać chęć nakarmienia gości czymś dobrym, a na drugim zarobek. W Kielcach knajpy są nastawione tylko na zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 20:06 kiedy byłem w Kielcach polecono mi Stangreta owszem usytuowny w pięknym lesie ale jedzenie pożal się boże ludzie czy wy nie wiecie kogo zatrudniacie przecież ja nie polecę go nikomu zastanówcie się"""" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 13:32 Stangret, Leśny Dwór,Italiana to restauracje które nie warto ich odwiedzać pod względem jedzenia i obsługi nie ma w kielcach porządnej restauracji wszystko w prywatnych rękach to wiadomoliczą tylko zysk nie zależy im na klientach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Restauracje IP: *.chello.pl 27.10.08, 15:47 25.10.08 poraz kolejny bylem w restauracji kelnerka blondynka szczupla straszna franca, niekulturalna i wredna a w dodatku czuc od niej alkohol. Jedzenie nie dobre. Naprawde nie polecam tej restauracji!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek wiedeńska IP: 77.223.219.* 27.10.08, 22:50 kiedy odwiedzaliśmy kielce odwiedzaliśmy Wiedeńską, teraz rozczarowanie -brak ,czy restauracja została całkiem zlikwidowana czy może jest gdzieś przeniesiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal Re: wiedeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:25 z tego co wiem ludzie z Wiedeńskiej pracują w Cremovej, ale nie jest to restauracja lecz kawiarnia; swoją drogą pyszne mają lody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:04 tej restauracji-tzn. jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: Restauracje IP: *.chello.pl 30.10.08, 09:18 Ta restauracja przeniosłą sie teraz na Żutnią k.hali i nazywa sie teraz pod telegrafem. Sprzedaja tam teraz hamburgery i hod-dogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazdrośnicyyy Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 19:56 Ja tam szczerze mówiac nie wiemn co wy sie czepiacie niekótrych lokali!! Zdaje mi sie ze wy tyle wiece co i nic o knajpach a tu jakieś konkurencje jedni drugich zle mówią! A jak nie to znaczy ze większoośc g...no wie i ma pojęcie na ten temat. Sam osobiście nic nie mam do Leśnego Dworu , Stangretu , Włoskiej czy Innej. Jak dla mnie to główno to są te wszystkie bary czy kebaby. Pracowałem w zawodzie kener pare lat w Warszawie i poziom naszych lokali wcale nie jest taki zły. Myślcie sobie co chcecie ale ja wiem swoje jeszcze sie taki nie urodził co by wszystki dopasował jednemu pasuje tu drugiemu tam i wcale nie trzeba tego krytykowac i namawic do nie korzystani z kóregoś lokalu. A prcownicy knajp sa tylko ludzmi i wszystko sie może tez zdarzyc nawet i na kuchni na pewno nie jest to specjalnie zrobione,kelner jak ma ruch to tez nie wyrabia wszystkich stolików obsłużyc i trzeba mu dac szanse. Bądzmy ludzmi a nie wredotami . Mi takie zachowanie przypomina tylko konkuręcie i wrednośc oraz zazdrośc ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
tot-al Re: Restauracje 02.11.08, 18:34 Zgadzam sie z tobą. Ja pracuje w Restauracji w której w styczniu tego roku( przy nawuiększym ruchu), pewni goscie z warszawy podobno zostali źle obsłużeni i ogólnie się im nic nie podobało, więc postanowili całkowicie zepsuć nam renome, oczernijąc nas wszedzie gdzie się da, nie wiem czy z zazdrości czy z nudów.Mija pół 10 miesiecy a my nadal cierpimy przez tych upierdliwych gości. Ludzie, może byście pochwalili jakąś restauracje na internecie, oj pewnie wtedy się nie chce napisać kilku słów dla pochwały ludzi któzy tam cięzko pracują, ale jak coś nie tak to eseje piszecie. Pozdrowienia ( ale dla wyrozumiałych klientów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stałła... Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:16 Witam. Ja równierz zgadzam sie z tym ze to nie możliwe by jedzenie w restauracjach było nie smaczne lub zła obsługa. Zdaje mi sie ze to kwestia podniebienia lub czyjegoś pecha jak juz tak trafił -bo pomyłki sie zdazaja. Sama bywam codziennie gdzies na obiedzie i nie mam zadnych zastrzezen co do większości nszych lokali. Czytajac wypowiedzi na forum odrazu stwierdziłam ze ten np:Smakosz to ktoś z typu :konkurencja , zazdrośnik itd. sam fakt ze powtarze wypowiedzia ciągle te same tylko inaczej napisane oznajmia ten fakt Mysle ze takie osoby nie powinny wogóle sie poniżac wypowiadając sie na różnych forach. Po co w nasz tyle nienawiście i złośc??!! Co to daje nam , czy bóg nas tego uczy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turano Re: Restauracje 03.11.08, 23:40 No to ja dodam od siebie coś pozytywnego.Do niedawna byłam dziką zwolenniczką Włoskiej na Ściegiennego.Wspaniałe jedzenie,świetna obsługa. No ale niestety ostatnie dwa wypady to klęska.Nie wiem czy zmienił się tam kucharz czy jak, ale jedzenie ostatnio słabe.A konkurencja nie śpi.I takim sposobem trafiłam na Słowackiego, do nowo otwartej restauracyjki włoskiej (nie pamiętam nazwy).I wiecie co REWELACJA!!! Byłam ze znajomymi i każdy miał inne zamówienie.Wszystko przepyszne,świetnie podane.Bardzo polecam.A restauracji na Ściegiennego, co mogę napisać.Byliście świetni i postarajcie się żeby nie utracić wiernych klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinci Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:41 A w Bravo na sienkiewce jest najlepsza zupa rybna i prawdziwa pizza tam czuje się włoskie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Restauracje 02.07.09, 16:01 a na sciegienngo juz nie chodze, bo bardzo sie popsuli. ceny jak z kosmosu, poza tym np w makaronie z szynka parmenska byly tylko pieczarki o którycvh nie było mowy w menu... Kiedys przynajmniej raz w tyg tam byłam teraz juz nie chodze :) Aaaaaaaaaaa i o wystroju nie wspomne. Jakis niby remont tam byl, ale wiocha na maxa. Kiedys było tam naprawde pyszne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowka Re: Restauracje 08.07.09, 09:20 a ją będę tylko chwalić :) jedna z najlepszych restauracji to Si Senior przy Placu Wolnosci :):) cudowna paella, rewelacyjne placki po hiszpańsku a mięso z grilla soczyste i idealne :):) do tego szef który osobiście pilnuje aby potrawy były perfekcyje :) no i maja super winko, super oliwki w zalewie w gratisie na dzien dobry:) Lubię tez Prwansję na Sinkiewce :) fajny klimacik, możn sie oderwać od codziennosci i zjesc np pyszne ślimaczki :) w kazdej z nich normalna obsługa :) Sfinks ta raczej nie jest restauracja.... to taki inny rodzaj MC Donalds.. Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowka Re: Restauracje 08.07.09, 09:22 a teraz nie bede chwalic... na Klonowej Italiano.. srednie a nawet przecietnie... jakos nie ma tam kimatu a drugie danie co by nie zamówic smakuje prawie tak samo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 21:26 Czytam,czytam i jeszcze raz czytam,co niektórzy to mają wielkie braki i dementują....Wiedeńska już od niedawna nieczynna!!!Winnica też ma remont,a czy tylko te lokale znacie?jest super resteuracja SI Sen"or(myślę ,ze jedna z najlepszych w Kielcach)następnie w Łysogórach(hotel)Qubus tez super,jeśli ktoś ma ochotę na swojskie danie to polecam Hulaj Dusza.Jeśli chodzi o resteurację to tam kiedyś było fajnie i typowy nastój włoski jak był Paulo a teraz to tylko czysty konsumizm!!!(imprezy,komunie,stypy itd)daleko im teraz do Wloch!!!a o innych to szkoda słow Ściegiennego ......itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Restauracje IP: 89.108.200.* 02.12.08, 12:48 Jadłem ostatnio w Cafe Sołtyko w rynku.Jest kameralnie, przytulnie jest miła obsułga no i co ważne naprawdę dobre i apetycznie podane jedzonko przez miłą obsługę.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocóż Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 21:51 Ostatnio i chyba raz ostani - Leśny Dwór - tym razem podczas imprezy zakładowej miałem tą nieprzyjemność być kilka razy w kuchni i na zapleczu tegoż "lokalu" - nie dziwi, że lokal się "stacza", a pracownik z 3 miesięcznym stażem w tym lokalu, to doświadczony "wyjadacz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:18 Raz byłem w Leśnym Dworze,nie jadłem,zastanawiałem sięm się jak można coś przełknąć w różowożółtozłotohalkowomajtkowej scenerii? Od kiczu i brzydoty aż mdło się robi! Pewnie cygański architekt poszalał. Odpowiedz Link Zgłoś