30.07.05, 18:25
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • grodek1 Re: Ciekawe Strony i linki 30.07.05, 18:33
      No niech sie ktos tylko odwazy, moja Kielecka Stronke krytykowac

www.grybow.abc.pl
      • Gość: scyzor Re: Ciekawe Strony i linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:22
        Ale kicha !!!
        To przecież można pokazywać jako wzorcową anty-stronę WWW.
        Ale nie przejmuj się, najważniejsze to mieć poczucie własnej wartości.
        • grodek1 Re: Ciekawe Strony i linki 31.07.05, 20:34
          Pani czy panie, nie obrazaj Nas, mysmy nad ta Stronka pracowali kilka lat, zeby
          ona Wyszla taka jaka ona jest i ciagle ja ulepszamy, modernizujemy, a Wszysto
          tylko po to zeby ta Stronka sie Wszystkim ludziom podobala, ludziom, ktorzy
          Znaja jezyk Polski i jezyk Niemiecki, to znaczy Ludziom, ktorzy znaja te dwa
          jezyki jednoczesnie, bi jesli ktos zna tylko jeden z tych dwoch w / w jezykow,
          to nigdy w Zyciu tej Naszej Stronki nie zrozumie i odnosze wrazenie, ze Pani
          czy Pan zna tylko i wylacznie jeden z tych powyzej wymienionych jezykow, wiec
          nie Mamy dp Pani czy Pana nic za zle, ze Pani czy Pan nie moze Nas zrozumiec i
          nazywa Pani czy Pan Nasza Stronke anty - strona www.
      • Gość: xxxxxxxxxxx Re: Ciekawe Strony i linki IP: *.zetosa.com.pl 31.07.05, 21:25
        ale różowo.........czyżby kochający inaczej?...:)))
      • Gość: natka Re: Ciekawe Strony i linki IP: 195.101.157.* 26.08.05, 01:03
        Mnie bardzo podoba sie ta strona.
    • pstrykacz.imieninowy znalazłem dla WAS dobrych PSYCHOLOGÓW w internecie 31.07.05, 21:16
      www.nencki.gov.pl/ptetol/bde_haan.htm

www.nencki.gov.pl/ptetol/jennings.htm
    • Gość: mariola Grodek1 jesteś wielki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.05, 09:02
      Kocham Cię!
      • grodek1 Re: Grodek1 jesteś wielki 28.08.05, 09:51
        Mariola, jesli to Prawda co piszesz, to wystaw Twoja Kandyture do Wyborow, Ja
        bede na Ciebie Glosowal.
        • grodek1 Re: Grodek1 jesteś wielki 07.09.05, 11:33
          No wlasnie, moznaby tez tak to napisac jak napisala Mariola, tylko Ja tego
          Slowa , czy tam dwoch Slow " Kocham Cie " nie rozumiem, dla mnie sa wazniejsze
          Pieniadze, Kasa od milosci.
    • Gość: peter .. IP: 148.235.56.* 27.01.06, 11:45
      znowu zlamanie regulaminu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka