grodek1 30.07.05, 18:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Ciekawe Strony i linki 30.07.05, 18:33 No niech sie ktos tylko odwazy, moja Kielecka Stronke krytykowac www.grybow.abc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Ciekawe Strony i linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:22 Ale kicha !!! To przecież można pokazywać jako wzorcową anty-stronę WWW. Ale nie przejmuj się, najważniejsze to mieć poczucie własnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Ciekawe Strony i linki 31.07.05, 20:34 Pani czy panie, nie obrazaj Nas, mysmy nad ta Stronka pracowali kilka lat, zeby ona Wyszla taka jaka ona jest i ciagle ja ulepszamy, modernizujemy, a Wszysto tylko po to zeby ta Stronka sie Wszystkim ludziom podobala, ludziom, ktorzy Znaja jezyk Polski i jezyk Niemiecki, to znaczy Ludziom, ktorzy znaja te dwa jezyki jednoczesnie, bi jesli ktos zna tylko jeden z tych dwoch w / w jezykow, to nigdy w Zyciu tej Naszej Stronki nie zrozumie i odnosze wrazenie, ze Pani czy Pan zna tylko i wylacznie jeden z tych powyzej wymienionych jezykow, wiec nie Mamy dp Pani czy Pana nic za zle, ze Pani czy Pan nie moze Nas zrozumiec i nazywa Pani czy Pan Nasza Stronke anty - strona www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Ciekawe Strony i linki IP: *.zetosa.com.pl 31.07.05, 21:25 ale różowo.........czyżby kochający inaczej?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Ciekawe Strony i linki IP: 195.101.157.* 26.08.05, 01:03 Mnie bardzo podoba sie ta strona. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy znalazłem dla WAS dobrych PSYCHOLOGÓW w internecie 31.07.05, 21:16 www.nencki.gov.pl/ptetol/bde_haan.htm www.nencki.gov.pl/ptetol/jennings.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Grodek1 jesteś wielki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.05, 09:02 Kocham Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek1 jesteś wielki 28.08.05, 09:51 Mariola, jesli to Prawda co piszesz, to wystaw Twoja Kandyture do Wyborow, Ja bede na Ciebie Glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Grodek1 jesteś wielki 07.09.05, 11:33 No wlasnie, moznaby tez tak to napisac jak napisala Mariola, tylko Ja tego Slowa , czy tam dwoch Slow " Kocham Cie " nie rozumiem, dla mnie sa wazniejsze Pieniadze, Kasa od milosci. Odpowiedz Link Zgłoś