Dodaj do ulubionych

Ech ci robotnicy...

IP: 195.116.211.* 15.08.05, 20:46
I weź tu ich szanuj..
1. Na rogu Krasickiego i Ćwiklińskiej (Słoneczne) po układaniu chodnika zostawili na samym środku dużą kupę piachu. Leży już ona ponad tydzień i chyba tak zostanie.. No chyba, że Szanowna Redakcja coś zadziała.
2. Na Romualda wzdłuż Legnickiej układali chodnik. Prędkość ok. 15 metrów dziennie. Naoczni świadkowie twierdzą, że robota wyglądała następująco: 2 godziny z rana, potem na 3 godziny robotnicy znikali i jeszcze po południu na godzinkę przychodzili. Ciekawe czy trzeźwi. Sam widziałem, jak operator jednej z maszyn bezczelnie w czasie pracy popijał piwko.
3. Roboty na węźle Krasickiego - Radomska: widziałem jak koparka coś dłubała po 22 w nocy (!) przy małej lampce. Poza koparką było na budowie zupełnie pusto. Ciekawa sprawa.
4. Roboty na węźle Krasickiego - Radomska: bardzo późnym wieczorem widziałem tam na placu budowy audi albo beemkę. Czy to bryka nocnego stróża? A może kwitnie tam handel np ropą?

Czy ja mam jakąś obsesję? :)
Tak sobie pomarudziłem przed snem... Dobrej nocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: wredniak Re: Ech ci robotnicy... IP: *.pls.com.pl 15.08.05, 20:51
      dopisz jeszcze - życzliwie donosze !!! - ludzie to mają przyzwyczajenia z
      poprzedniej epoki, na kapusia byś sie nadawał bo najwidoczniej to lubisz
      • Gość: Calzmoon Re: Ech ci robotnicy... IP: 195.116.211.* 15.08.05, 20:58
        Głupiś. Ile masz lat? Pracujesz? Płacisz podatki? A wiesz, że to wszystko również z twoich pieniędzy? Naoglądałeś się "Psów" i gadasz głupoty.
        • grodek1 Re: Ech ci robotnicy... 25.08.05, 20:27
          Ciekawy Dialog, na 1 Stronke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka