Gość: as IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 19:37 chyba nie ten fajtłapa Waldemar M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A to ci dopiero Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 08:52 Uprzedziło, powie, że o.k. i rozejdzie się po kosteczkach jak zwykle i tak zawsze na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluś Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:22 Otóż to! Luzik - guzik. Jeden koleś (p. kurator) wysłał drugiego kolesia (p.M.. ), a ten po godzinie już wiedział, że jest w porzo. P. W. się cieszy , bo wszystko ma SUPER i już planuje następne przyjęcia i rozprawę z tymi, którzy jej TO zrobili. Brawo! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!! Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:24 Jeżeli Gazeta to odpuści, to jasne, że tak zostanie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppi- Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:40 No a kto? Inny może jeszcze by coś znalazł i byłoby nie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:17 W "Norwidzie" wciąż rządzi pani dyrektor i jej układy. Chyba czas najwyższy zeby zaczęło rządzic prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzufjg Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:46 Najwyższy czas na to jest od dłuższego czasu.. Szkoda wielka, że nie ma już dyr. Jarosińskiej. To była naprawdę "równa" babka. Jeśli chodzi o obecną Panią dyr. to mam raczej złe wspomnienia (rok temu skończyłem Norwida) i o ile się orientuję to spora grupa "starych" nauczycieli (ale nie wszyscy) też za nią nie przepadają. Układy i układziki. Nieprzychylni jej (naprawdę świetni pedagodzy) poszli "na bruk". Wielka strata dla tej szkoły. Wprost nieodżałowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 16:22 Uprzedzili? To znaczy - kto pierwszy, ten lepszy? Pan prezydent konroli już nie wyśle, bo ktoś go uprzedził? A może jak uprzedził - to miał w tym jakiś cel? A może by tak skontrolować kontrolę? Tak tylko pytam... bo jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TaaaaaK.... Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 17:01 A słyszał już Pan prezydent o kontrolach, które zanim przyjdą to się zapowiadają na tydzien przed wizytą i jeszcze mówią, które dokumenty przygotować do sprawdzenia? to ciekawy sposób kontrolowania... Jak w bajce o facecie, który tak szukał, zeby przypadkiem czegoś nie znaleźć...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.09.05, 18:34 "G>W"czuwaj nad przebiegiem sprawy,nie daj się pokonać.Panie Burda wierzymy w Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:57 Strasznie rudno mi uwierzyć, że coś zmieni się dzięki obietnicom p.prezydenta i interwencji dziennikarzy. Nie trace jednk nadziei i może będę mogła powiedzieć mojemu dziecku - widzisz jest sprawiedliwość nawet dlz tych, którzy nie mają znajomości i innych "argumentów!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez mama Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:21 a ja uwazam ze cala ta nagonka ma inne podloze.Moja corka w ubieglym roku zdawala mature w tej szkole i cieplo wspomina pania Dyrektor W.A pierwsze dwa lata liceum spedzila w innym liceum gdzie byla poniewierana i tylko dzieki Pani Dyr. W.która wyciagnela do niej pomocna dlon i przyjela ja do Norwida odzyskala wiare w siebie i celujaco zdala mature.A tak aby uprzedzic pytanie- pani Dyrektor W. dostala od nas tylko kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:10 Wszyscy korespondenci są bardzo biegli w kontrolach to może sami je wielokrotnie przeżywali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 22:17 Pani Dyrektor do odwołania! Jak można tak manipulować systemem przyjęć ! Skrzywdzono dzieci- nieprzyjęte(bo brakło im np.1 pkt) i te przyjęte upychając je jak sardynki. Jaki przykład dajemy młodzieży? Do kitu z taką szkołą !!! Panie Kuratorze zagrzmij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja was pogodzę! :) Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 16.09.05, 13:11 Do pana Redaktora: szkoda roboty - nic jej nie zrobią... Do pani Dyrektor: pani sie nie boi - nic Pani nie zrobią... Do pokrzywdzonych i przeciwników: nie podniecajcie się - nic jej nie zrobią... Do przydupasów i zwolenników: nic sie nie bójta - nic jej nie zrobią... Do kuratorium: i co wam zrobią? Do Prezydenta: narobione i co pan z tym zrobisz? Nic, bo i Panu mogą narobić! No to i po co tyle krzyku? Bo ja nie wiem! Dajcie mi tu lepiej Marcina z wierszykiem! Pozdrawiam wszystkich zaaferowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin :D Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 16.09.05, 13:14 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ala to piękne imię każdej przystoi dziewczynie, Andrzej to imię męskie... w kieleckim norwidzie lewe przyjęcia w piatki od 18:00.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIILO Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.05, 13:58 czekamy na wyniki kontroli,nle z III LO Odpowiedz Link Zgłoś