Dodaj do ulubionych

Wizytatorzy kuratorium w III LO

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 19:37
chyba nie ten fajtłapa Waldemar M.
Obserwuj wątek
    • Gość: A to ci dopiero Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 08:52
      Uprzedziło, powie, że o.k. i rozejdzie się po kosteczkach jak zwykle i tak
      zawsze na wieki wieków amen.
      • Gość: gluś Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:22
        Otóż to! Luzik - guzik. Jeden koleś (p. kurator) wysłał drugiego kolesia
        (p.M.. ), a ten po godzinie już wiedział, że jest w porzo. P. W. się cieszy ,
        bo wszystko ma SUPER i już planuje następne przyjęcia i rozprawę z tymi,
        którzy jej TO zrobili. Brawo! Brawo!
    • Gość: !!!!!! Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:24
      Jeżeli Gazeta to odpuści, to jasne, że tak zostanie jak było.
    • Gość: pppi- Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:40
      No a kto? Inny może jeszcze by coś znalazł i byłoby nie fajnie.
    • Gość: rodzic Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:17
      W "Norwidzie" wciąż rządzi pani dyrektor i jej układy. Chyba czas najwyższy
      zeby zaczęło rządzic prawo!
      • Gość: rzufjg Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:46
        Najwyższy czas na to jest od dłuższego czasu.. Szkoda wielka, że nie ma już dyr.
        Jarosińskiej. To była naprawdę "równa" babka. Jeśli chodzi o obecną Panią dyr.
        to mam raczej złe wspomnienia (rok temu skończyłem Norwida) i o ile się
        orientuję to spora grupa "starych" nauczycieli (ale nie wszyscy) też za nią nie
        przepadają.
        Układy i układziki. Nieprzychylni jej (naprawdę świetni pedagodzy) poszli "na
        bruk". Wielka strata dla tej szkoły. Wprost nieodżałowana.
    • Gość: ?????????? Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 16:22
      Uprzedzili? To znaczy - kto pierwszy, ten lepszy? Pan prezydent konroli już nie
      wyśle, bo ktoś go uprzedził? A może jak uprzedził - to miał w tym jakiś cel? A
      może by tak skontrolować kontrolę? Tak tylko pytam... bo jestem ciekaw...
    • Gość: TaaaaaK.... Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 15.09.05, 17:01
      A słyszał już Pan prezydent o kontrolach, które zanim przyjdą to się
      zapowiadają na tydzien przed wizytą i jeszcze mówią, które dokumenty
      przygotować do sprawdzenia? to ciekawy sposób kontrolowania... Jak w bajce o
      facecie, który tak szukał, zeby przypadkiem czegoś nie znaleźć...:)))))
    • Gość: gość Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.09.05, 18:34
      "G>W"czuwaj nad przebiegiem sprawy,nie daj się pokonać.Panie Burda wierzymy w
      Pana.
      • Gość: mama Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:57
        Strasznie rudno mi uwierzyć, że coś zmieni się dzięki obietnicom p.prezydenta i
        interwencji dziennikarzy. Nie trace jednk nadziei i może będę mogła powiedzieć
        mojemu dziecku - widzisz jest sprawiedliwość nawet dlz tych, którzy nie mają
        znajomości i innych "argumentów!"
        • Gość: tez mama Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:21
          a ja uwazam ze cala ta nagonka ma inne podloze.Moja corka w ubieglym roku
          zdawala mature w tej szkole i cieplo wspomina pania Dyrektor W.A pierwsze dwa
          lata liceum spedzila w innym liceum gdzie byla poniewierana i tylko dzieki Pani
          Dyr. W.która wyciagnela do niej pomocna dlon i przyjela ja do Norwida odzyskala
          wiare w siebie i celujaco zdala mature.A tak aby uprzedzic pytanie- pani
          Dyrektor W. dostala od nas tylko kwiaty.
    • Gość: andrzej Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:10
      Wszyscy korespondenci są bardzo biegli w kontrolach to może sami je
      wielokrotnie przeżywali?
    • Gość: jack Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 22:17
      Pani Dyrektor do odwołania! Jak można tak manipulować systemem przyjęć !
      Skrzywdzono dzieci- nieprzyjęte(bo brakło im np.1 pkt) i te przyjęte upychając
      je jak sardynki. Jaki przykład dajemy młodzieży? Do kitu z taką szkołą !!!
      Panie Kuratorze zagrzmij!!!
    • Gość: Ja was pogodzę! :) Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 16.09.05, 13:11
      Do pana Redaktora: szkoda roboty - nic jej nie zrobią...
      Do pani Dyrektor: pani sie nie boi - nic Pani nie zrobią...
      Do pokrzywdzonych i przeciwników: nie podniecajcie się - nic jej nie zrobią...
      Do przydupasów i zwolenników: nic sie nie bójta - nic jej nie zrobią...
      Do kuratorium: i co wam zrobią?
      Do Prezydenta: narobione i co pan z tym zrobisz? Nic, bo i Panu mogą narobić!
      No to i po co tyle krzyku? Bo ja nie wiem!
      Dajcie mi tu lepiej Marcina z wierszykiem!
      Pozdrawiam wszystkich zaaferowanych!
      • Gość: Marcin :D Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.devs.futuro.pl 16.09.05, 13:14
        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        Ala to piękne imię każdej przystoi dziewczynie,
        Andrzej to imię męskie... w kieleckim norwidzie lewe przyjęcia w piatki od
        18:00.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: IIILO Re: Wizytatorzy kuratorium w III LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.05, 13:58
      czekamy na wyniki kontroli,nle z III LO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka