Dodaj do ulubionych

O Kielcach piszą w Newsweeku !

IP: 195.205.230.* 23.09.02, 10:50
Co piszą? Piszą prawdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: daniel Re: O Kielcach piszą w Newsweeku ! IP: *.mega / 192.168.1.* 23.09.02, 11:23
      może coś więcej... powiesz
    • Gość: jurek Re: O Kielcach piszą w Newsweeku ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 12:19
      Napiszcie o czym pisza i w jakim artykule(tytul)
    • Gość: Jakub Re: O Kielcach piszą w Newsweeku ! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:00
      Nie trzymaj ludzi w niepewności. Napisz cos więcej.
    • Gość: Leonid Kadry odurzone władzą. IP: 195.205.230.* 23.09.02, 14:07
      Tak brzmi tytuł.
      • Gość: Jakub Re: Kadry odurzone władzą. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:28
        Leonid!!!!!! Przemawiaj po 3 zdania na raz!
        Ta gazeta jest rzadko spotykana w Polsce.
        • Gość: Leonid Re: Kadry odurzone władzą. IP: 195.205.230.* 23.09.02, 21:49
          Mają swoją strnę: www.newsweek.redakcja.pl. Przepraszam ale mam dzisiaj kłopoty
          z dostępem chyba z powodu pogody (korzystam z radiołącza).
          • Gość: Jakub Re: Kadry odurzone władzą. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 23:28
            U mnie też kiepsko łącza pracują. Próbowałem już wcześniej do nich się dostać,
            ale i w Newsweeku coś nie chodzi. Biorę na wstrzymanie.
            • ckdezerter Szkoły językowe 24.09.02, 09:51
              Chodzi o ranking szkół językowych. Oceniali poziom nauczania w szkołach
              językowych w 17 miastach Polski, wszystkie wojewódzkie + Toruń.
              Pierwsze miejsce w Kielcach wg. Newsweek zajęła szkoła Inter College z siedzibą
              na Sienkiewicza 84pkt na 100 możliwych. Drugie Perfect z Kościuszki a dopiero
              trzecie uważana przez Kielczan za najlepszą The Guide (siedemdziesiąt kilka
              pkt.) Ogólnie mówiąc kieleckie szkoły prezentują wysoki poziom, wiele ośrodków
              akademickich takich jak np: Lublin nie miało szkoły która zdobyłaby powyżej
              80pkt.
              Jeżeli chodzi o Kielce to żadnego artykułu na temat naszego miasta nie było,
              pokazali tylko zdjęcie z zajęć w Inter Colleege.
            • ckdezerter Szkoły językowe 24.09.02, 09:56
              Chodzi o ranking szkół językowych. Oceniali poziom nauczania w szkołach
              językowych w 17 miastach Polski, wszystkie wojewódzkie + Toruń.
              Pierwsze miejsce w Kielcach wg. Newsweek zajęła szkoła Inter College z siedzibą
              na Sienkiewicza 84pkt na 100 możliwych. Drugie Perfect z Kościuszki a dopiero
              trzecie uważana przez Kielczan za najlepszą The Guide (siedemdziesiąt kilka
              pkt.) Ogólnie mówiąc kieleckie szkoły prezentują wysoki poziom, wiele ośrodków
              akademickich takich jak np: Lublin nie miało szkoły która zdobyłaby powyżej
              80pkt.
              Jeżeli chodzi o Kielce to żadnego artykułu na temat naszego miasta nie było,
              pokazali tylko zdjęcie z zajęć w Inter College.
              • Gość: Jakub Re: Szkoły językowe IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:21
                Gratuluję Kielcom nauczania (bez podtekstu dodam, że nie wszystkie środowiska w
                Polsce uważają Newsweek za wiarygodny, ale nie wiem też, czy te środowiska z
                kolei są wiarygodne?). Czyli można trzymać poziom bez polityki.

Ten artykuł był w poprzednim numerze pod podanym przez Leonida tytułem i
                rzeczywiście nie był w całości o Kielcach, a tylko autor dawał przykłady z
                Kielc ilustrujace problem lokowania przez SLD i ZSL swoich towarzyszy na tzw.
                stanowiskach.
                • Gość: Ja Re: Szkoły językowe IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:07
                  Gość portalu: Jakub napisał(a):

> Gratuluję Kielcom nauczania (bez podtekstu dodam, że nie wszystkie środowiska
                  w
                  >
                  > Polsce uważają Newsweek za wiarygodny, ale nie wiem też, czy te środowiska z
                  > kolei są wiarygodne?). Czyli można trzymać poziom bez polityki.
                  >
                  > Ten artykuł był w poprzednim numerze pod podanym przez Leonida tytułem i
                  > rzeczywiście nie był w całości o Kielcach, a tylko autor dawał przykłady z
                  > Kielc ilustrujace problem lokowania przez SLD i ZSL swoich towarzyszy na
                  tzw.
                  > stanowiskach.

leninus i ty z jednego klozetu jedliście. Dlatego macie gówno zamiast mózgu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka