Gość: Leonid IP: 195.205.230.* 23.09.02, 10:50 Co piszą? Piszą prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daniel Re: O Kielcach piszą w Newsweeku ! IP: *.mega / 192.168.1.* 23.09.02, 11:23 może coś więcej... powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: O Kielcach piszą w Newsweeku ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 12:19 Napiszcie o czym pisza i w jakim artykule(tytul) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: O Kielcach piszą w Newsweeku ! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:00 Nie trzymaj ludzi w niepewności. Napisz cos więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Kadry odurzone władzą. IP: 195.205.230.* 23.09.02, 14:07 Tak brzmi tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kadry odurzone władzą. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:28 Leonid!!!!!! Przemawiaj po 3 zdania na raz! Ta gazeta jest rzadko spotykana w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonid Re: Kadry odurzone władzą. IP: 195.205.230.* 23.09.02, 21:49 Mają swoją strnę: www.newsweek.redakcja.pl. Przepraszam ale mam dzisiaj kłopoty z dostępem chyba z powodu pogody (korzystam z radiołącza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kadry odurzone władzą. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 23:28 U mnie też kiepsko łącza pracują. Próbowałem już wcześniej do nich się dostać, ale i w Newsweeku coś nie chodzi. Biorę na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Szkoły językowe 24.09.02, 09:51 Chodzi o ranking szkół językowych. Oceniali poziom nauczania w szkołach językowych w 17 miastach Polski, wszystkie wojewódzkie + Toruń. Pierwsze miejsce w Kielcach wg. Newsweek zajęła szkoła Inter College z siedzibą na Sienkiewicza 84pkt na 100 możliwych. Drugie Perfect z Kościuszki a dopiero trzecie uważana przez Kielczan za najlepszą The Guide (siedemdziesiąt kilka pkt.) Ogólnie mówiąc kieleckie szkoły prezentują wysoki poziom, wiele ośrodków akademickich takich jak np: Lublin nie miało szkoły która zdobyłaby powyżej 80pkt. Jeżeli chodzi o Kielce to żadnego artykułu na temat naszego miasta nie było, pokazali tylko zdjęcie z zajęć w Inter Colleege. Odpowiedz Link Zgłoś
ckdezerter Szkoły językowe 24.09.02, 09:56 Chodzi o ranking szkół językowych. Oceniali poziom nauczania w szkołach językowych w 17 miastach Polski, wszystkie wojewódzkie + Toruń. Pierwsze miejsce w Kielcach wg. Newsweek zajęła szkoła Inter College z siedzibą na Sienkiewicza 84pkt na 100 możliwych. Drugie Perfect z Kościuszki a dopiero trzecie uważana przez Kielczan za najlepszą The Guide (siedemdziesiąt kilka pkt.) Ogólnie mówiąc kieleckie szkoły prezentują wysoki poziom, wiele ośrodków akademickich takich jak np: Lublin nie miało szkoły która zdobyłaby powyżej 80pkt. Jeżeli chodzi o Kielce to żadnego artykułu na temat naszego miasta nie było, pokazali tylko zdjęcie z zajęć w Inter College. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Szkoły językowe IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:21 Gratuluję Kielcom nauczania (bez podtekstu dodam, że nie wszystkie środowiska w Polsce uważają Newsweek za wiarygodny, ale nie wiem też, czy te środowiska z kolei są wiarygodne?). Czyli można trzymać poziom bez polityki. Ten artykuł był w poprzednim numerze pod podanym przez Leonida tytułem i rzeczywiście nie był w całości o Kielcach, a tylko autor dawał przykłady z Kielc ilustrujace problem lokowania przez SLD i ZSL swoich towarzyszy na tzw. stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Szkoły językowe IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 22:07 Gość portalu: Jakub napisał(a): > Gratuluję Kielcom nauczania (bez podtekstu dodam, że nie wszystkie środowiska w > > Polsce uważają Newsweek za wiarygodny, ale nie wiem też, czy te środowiska z > kolei są wiarygodne?). Czyli można trzymać poziom bez polityki. > > Ten artykuł był w poprzednim numerze pod podanym przez Leonida tytułem i > rzeczywiście nie był w całości o Kielcach, a tylko autor dawał przykłady z > Kielc ilustrujace problem lokowania przez SLD i ZSL swoich towarzyszy na tzw. > stanowiskach. leninus i ty z jednego klozetu jedliście. Dlatego macie gówno zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś