Dodaj do ulubionych

Toruń pozdrawia Kielce !

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 12:38
Pozdrowienia z Torunia dla wszystkich mieszkańców uroczych Kielc, a zwłaszcza
dla Magdy Bujnowskiej. Czy w parku Staszica jest jeszcze FUX?
Obserwuj wątek
    • Gość: miko Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: *.kiel.gazeta.pl 11.07.01, 14:18
      Jest, jest, zapraszamy. Pozdrowienia dla pięknego Torunia
    • Gość: nvr Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 12.07.01, 08:06
      Kielce pozdrawiają Toruń !!! Piękne miasto, zwłaszcza miło wspominam knajpkę w
      Krzywej Wieży :-)
      Zapewniam Cię, że FUX nie jest najlepszą kielecką knajpą, następnym razem,
      jeśli będziesz chciał odwiedzić K-ce, zaglądnij najpierw na forum :-))))

pozdro !
      • Gość: Kopernik Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 10:50
        Dzięki za Wasze informaje. Wiem, że FUX nie jest wcale najlepszym lokalem w
        Kielcach, ale to właśnie z tym pubem wiążą się moje miłe wspomnienia. W
        Kielcach nie byłem już od 3 lat, ale kiedyś jeździłem do Waszego miasta co 2
        tygodnie. Zamiast pierwsze kroki skierować do osoby, do której przyjechałem, ja
        szedłem właśnie do FUXA. Jeszcze wtedy barmanem był taki grubasek. Mam duży
        sentyment do Kielc, nie mógłbym przejechać przez to miasto, nie zatrzymawszy
        się choćby na godzinkę. Być może niedługo znowu będę w Kielcach, ale tak jak
        nvr napisałeś, najpierw zajrzę na Wasze forum. Co do Krzywej Wieży, to jest tam
        najtańsze piwo w centrum Torunia. Jednak Krzywa to też wcale nie najlepszy u
        nas lokal. Będziesz miał zamiar nas odwiedzić ponownie, daj mi znać na
        toruńskim forum, a udzielę Ci wskazówek. Pozdrawiem.
        • never Re: Toruń pozdrawia Kielce ! 12.07.01, 11:20
          Gość portalu: Kopernik napisał(a):

&#62 najtańsze piwo w centrum Torunia. Jednak Krzywa to też wcale nie najlepszy u
          &#62 nas lokal. Będziesz miał zamiar nas odwiedzić ponownie, daj mi znać na
          &#62 toruńskim forum, a udzielę Ci wskazówek. Pozdrawiem.

Tak jak w Twoim przypadku - wiążą mnie z nią przyjemne wspomnienia :-)
          Z porad toruńskiego forum chętnie skorzystam.

pzdr
          • Gość: Kopernik Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 18:07
            Dzięki za tę krótką rozmowę. Pozdrawiam i być może - do zobaczenia na browarze
            w Kielcach, czy w Toruniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka