Gość: Kopernik IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 12:38 Pozdrowienia z Torunia dla wszystkich mieszkańców uroczych Kielc, a zwłaszcza dla Magdy Bujnowskiej. Czy w parku Staszica jest jeszcze FUX? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miko Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: *.kiel.gazeta.pl 11.07.01, 14:18 Jest, jest, zapraszamy. Pozdrowienia dla pięknego Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 12.07.01, 08:06 Kielce pozdrawiają Toruń !!! Piękne miasto, zwłaszcza miło wspominam knajpkę w Krzywej Wieży :-) Zapewniam Cię, że FUX nie jest najlepszą kielecką knajpą, następnym razem, jeśli będziesz chciał odwiedzić K-ce, zaglądnij najpierw na forum :-)))) pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopernik Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 10:50 Dzięki za Wasze informaje. Wiem, że FUX nie jest wcale najlepszym lokalem w Kielcach, ale to właśnie z tym pubem wiążą się moje miłe wspomnienia. W Kielcach nie byłem już od 3 lat, ale kiedyś jeździłem do Waszego miasta co 2 tygodnie. Zamiast pierwsze kroki skierować do osoby, do której przyjechałem, ja szedłem właśnie do FUXA. Jeszcze wtedy barmanem był taki grubasek. Mam duży sentyment do Kielc, nie mógłbym przejechać przez to miasto, nie zatrzymawszy się choćby na godzinkę. Być może niedługo znowu będę w Kielcach, ale tak jak nvr napisałeś, najpierw zajrzę na Wasze forum. Co do Krzywej Wieży, to jest tam najtańsze piwo w centrum Torunia. Jednak Krzywa to też wcale nie najlepszy u nas lokal. Będziesz miał zamiar nas odwiedzić ponownie, daj mi znać na toruńskim forum, a udzielę Ci wskazówek. Pozdrawiem. Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: Toruń pozdrawia Kielce ! 12.07.01, 11:20 Gość portalu: Kopernik napisał(a): > najtańsze piwo w centrum Torunia. Jednak Krzywa to też wcale nie najlepszy u > nas lokal. Będziesz miał zamiar nas odwiedzić ponownie, daj mi znać na > toruńskim forum, a udzielę Ci wskazówek. Pozdrawiem. Tak jak w Twoim przypadku - wiążą mnie z nią przyjemne wspomnienia :-) Z porad toruńskiego forum chętnie skorzystam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopernik Re: Toruń pozdrawia Kielce ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 18:07 Dzięki za tę krótką rozmowę. Pozdrawiam i być może - do zobaczenia na browarze w Kielcach, czy w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś