Dodaj do ulubionych

NOWA STRONA TVP3 KIELCE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:02
www.tvp.pl/tvp3kielce/
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: NOWA STRONA TVP3 KIELCE IP: 83.238.121.* 27.10.05, 22:35
      Brawo,wreszcie jakiś krok do przodu.Czekamy na następne.
    • Gość: spy ODKRYCIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:45
      Odnosze wrażenie , że bardzo chcesz się tam dostać na garnuszek albo płacą ci
      za reklamowanie TVP3 - jak zostane dyrektorem napewno nie znajdziesz tam
      miejsca zostało mi tylko juz dwuch do przekupienia i posada moja. A ty bedziesz
      portierem z takimi pomysłami jakie nam wciskasz. niesil sie na odpowiedz bo i
      tak znikam i nie bede z toba gadał z portierami się nie gada.
      • pstrykacz.imieninowy TV Masłów 30.10.05, 20:13
        A ja czasami zaglądam na www.maslow.info.pl, bardzo chętnie oglądam internetowy
        program telewizyjny i życzę ekipie portalu, żeby stworzyła własną niezależną
        telewizję cyfrowo-kablową.

Słyszałem ostatnio Wasz całkiem długi wywiad na antenie Radia Kielce - dykcję i
        słownictwo macie dobre. Może pomyslicie... radio internetowe ?
      • Gość: BARCZAnin Re: ODKRYCIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 00:43
        Tez takie wrazenie odnosze. Gosc wchodzi w duuu ....e wszystkim a zwlaszcza
        komunistycznemu wojtowi gminy maslow po to by byc zauwazonym i cos zyskac.
        Rzygac sie chce. Ludzie juz nie maja honoru i charyzmy, ale chlopaszek Michta
        zapewne nie wie co to jest charyzma Ohyda...
    • Gość: jurek Re: NOWA STRONA TVP3 KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:10
      Przynajmniej zauwaza, ze cos sie dzieje,a nie tylko steka.
    • Gość: opinia Re: NOWA STRONA TVP3 KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:15
      ta telewizja tvp3 kielce pod dyrekcją kompozytora z byłej gazety wyborczej jest
      bardzo nieprofesjonalna, tylko tyle chciałam zauważyć

NIEPROFESJONALNA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka