Gość: Michał MASŁÓW INFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:02 www.tvp.pl/tvp3kielce/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: NOWA STRONA TVP3 KIELCE IP: 83.238.121.* 27.10.05, 22:35 Brawo,wreszcie jakiś krok do przodu.Czekamy na następne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy ODKRYCIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:45 Odnosze wrażenie , że bardzo chcesz się tam dostać na garnuszek albo płacą ci za reklamowanie TVP3 - jak zostane dyrektorem napewno nie znajdziesz tam miejsca zostało mi tylko juz dwuch do przekupienia i posada moja. A ty bedziesz portierem z takimi pomysłami jakie nam wciskasz. niesil sie na odpowiedz bo i tak znikam i nie bede z toba gadał z portierami się nie gada. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy TV Masłów 30.10.05, 20:13 A ja czasami zaglądam na www.maslow.info.pl, bardzo chętnie oglądam internetowy program telewizyjny i życzę ekipie portalu, żeby stworzyła własną niezależną telewizję cyfrowo-kablową. Słyszałem ostatnio Wasz całkiem długi wywiad na antenie Radia Kielce - dykcję i słownictwo macie dobre. Może pomyslicie... radio internetowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCZAnin Re: ODKRYCIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 00:43 Tez takie wrazenie odnosze. Gosc wchodzi w duuu ....e wszystkim a zwlaszcza komunistycznemu wojtowi gminy maslow po to by byc zauwazonym i cos zyskac. Rzygac sie chce. Ludzie juz nie maja honoru i charyzmy, ale chlopaszek Michta zapewne nie wie co to jest charyzma Ohyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: NOWA STRONA TVP3 KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:10 Przynajmniej zauwaza, ze cos sie dzieje,a nie tylko steka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: NOWA STRONA TVP3 KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:15 ta telewizja tvp3 kielce pod dyrekcją kompozytora z byłej gazety wyborczej jest bardzo nieprofesjonalna, tylko tyle chciałam zauważyć NIEPROFESJONALNA Odpowiedz Link Zgłoś