Gość: addda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:56 Hej! czy ktos moze polecic mi fotografa( na slub)-artyste-chodzi o zdjecia w plenerze-zeby umial uchwycic to cos i znalazl fajne miejsca( bo na bank w parku nie chce) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ptyś Re: Fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:14 Tak. Kieres ul. Wojewódzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 18:06 nie polecam Kierasa ;( Smuga z Konarskiego jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fotograf IP: *.devs.futuro.pl 28.10.05, 21:58 Oj nie!!!Zaden z tych, tylko Paweł Wójcik.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autoreklama Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 13:51 www.fotogaleria.habdas.foxnet.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewi Re: Fotograf IP: *.astral.lodz.pl 18.11.13, 08:19 a ktoś może korzystał z usług Mileny Zawadzkiej fotografia ślubna Pińczów ? szukamy kogoś po kosztach, ale nikt ze znajomych nie zna możliwości tej Pani. Oczywiście nie oczekujemy w tej cenie niczego wielkiego, ale jesteśmy ciekawi, czy w ogóle warto inwestować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna kra Re: Fotograf IP: 213.77.117.* 18.11.13, 09:35 Nie znam lepszej niestandardowej fotografii plenerowej niż Jolanty Grażyny Kuleszyńskiej z Kielc - wejdź na FB i zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybitny Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 14:28 Andrzej BORYS Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Fotograf 11.07.14, 10:48 To ja jako mama polecę sesje fotograficzne dziecka połączone z sesją rodzinna. Super pamiątka. ja dostałam w prezencie na roczek dziecka zaproszenie na sesję do studia Małgorzata Jonak Fotografia w kielcach. Mam wspaniałą pamiątkę a jak się okazało, bo zapytałam się Pani fotograf o cenę sesji to wcale nie osiąga ona jakiś kosmicznych cen. Niedługo będę chrzestną i zrobię taki prezent mojemu chrześniakowi. oby rodzice byli zadowoleni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sygitoyo Re: Fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.14, 09:49 Ryszard Horowitz NY Odpowiedz Link Zgłoś