Gość: kielczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:18 macie swoich ulubionych lub mniej kochanych napiszcie kto to taki i dlaczego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:07 jeżeli chodzi o naszym kieleckich dziennikarzy to tak: Lubie ogądać w tv Beatę Oleś i Agnieszkę Rokitę Oczywiście serdecznie pozdrawiam Panią Ewę Okońską z Radia Kielce, Panią Agnieszkę Białek ze Słowa i Pana Piotra Burdę z GW. Jeżeli chodzi o dziennikarzy mediów ogólnopolskich to najbardziej lubię Justynę Pochankę i Bogdana Rymanowskiego. Za to nie cierpię i nie mogę patrzeć na Piotra Kraśko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotek Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:33 Aga Rokita: ww2.tvp.pl/images/2005/10/26/304981/img240.jpg Beata oleś: ww2.tvp.pl/images/2005/10/26/305002/img240.jpg Kieleckie tvp: ww2.tvp.pl/images/2005/10/26/305006/img500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złamane serce Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:07 kocham się w red. Agnieszce Drabikowskiej... w jej jakże pięknych oczach ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: 81.6.130.* 03.11.05, 21:39 Mając zainteresowania związane z polityką w Kielcach i Regionie wyjątkowo szanuję Red. SKRZYDŁO z "Echa Dnia" i Red. Sobalową z "Radia Kielce" - choć jak wsztstkim jest wiadomym nie są Oni zbyt życzliwi Lewicy. Totalnie olewam Red. Jagielskiego z "Radia Fama" - stałego Promotora naszego Geniusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.kielce.net.pl 04.11.05, 13:42 a mnie to już nikt nie kocha, nawet Gargamel... Odpowiedz Link Zgłoś
zol1 Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee 04.11.05, 13:54 beeeeeeeee - Ziemowit Nowak z "GW" - nierzetelny, nieobiektywny a nade wszystko naginający fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 14:12 Magda Porwet - była dziennikarka Echa Dnia /wielka szkoda że jej już tam nie ma, wiele straciło Echo na jej odejściu/ za rzetelność i pióro w pracy. Pani Pacanowska - kto ją uczył pisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co????? Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.05, 00:28 Chyba mam zwidy...Magdalena Porwet - rzetelność i pióro??? Kielczanko chyba sama Nią jesteś, ale samouwielbienie jest zgubne - nie zapominaj o tym. Dziennikarstwo od fuszery chyba każdy w miarę rozwinięty człowiek odróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:05 Pudło nie trafiłeś...Nie mam nic wspólnego z dziennikarstwem...ani nigdy nie miałam... Zdecydowanie nie ta branża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:12 A poza tym z tego co wiem to Pani Magda jest w Stanach..i tam realizuje sie zawodowo...i radzi sobie świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidkielecki [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś