Dodaj do ulubionych

dzienniarze ci fajni i ci beeeee

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:18
macie swoich ulubionych lub mniej kochanych napiszcie kto to taki i
dlaczego :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:07
      jeżeli chodzi o naszym kieleckich dziennikarzy to tak:

Lubie ogądać w tv Beatę Oleś i Agnieszkę Rokitę

Oczywiście serdecznie pozdrawiam Panią Ewę Okońską z Radia Kielce, Panią
      Agnieszkę Białek ze Słowa i Pana Piotra Burdę z GW.

Jeżeli chodzi o dziennikarzy mediów ogólnopolskich to najbardziej lubię Justynę
      Pochankę i Bogdana Rymanowskiego. Za to nie cierpię i nie mogę patrzeć na
      Piotra Kraśko.
      • Gość: fotek Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:33
        Aga Rokita:
        ww2.tvp.pl/images/2005/10/26/304981/img240.jpg
        Beata oleś: ww2.tvp.pl/images/2005/10/26/305002/img240.jpg

Kieleckie tvp: ww2.tvp.pl/images/2005/10/26/305006/img500.jpg
    • Gość: złamane serce Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:07
      kocham się w red. Agnieszce Drabikowskiej... w jej jakże pięknych oczach ;(
    • Gość: Gargamel Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: 81.6.130.* 03.11.05, 21:39
      Mając zainteresowania związane z polityką w Kielcach i Regionie wyjątkowo
      szanuję Red. SKRZYDŁO z "Echa Dnia" i Red. Sobalową z "Radia Kielce" - choć
      jak wsztstkim jest wiadomym nie są Oni zbyt życzliwi Lewicy. Totalnie
      olewam Red. Jagielskiego z "Radia Fama" - stałego Promotora naszego Geniusza.
      • Gość: smutny Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.kielce.net.pl 04.11.05, 13:42
        a mnie to już nikt nie kocha, nawet Gargamel...
    • zol1 Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee 04.11.05, 13:54
      beeeeeeeee - Ziemowit Nowak z "GW" - nierzetelny, nieobiektywny a nade wszystko
      naginający fakty.
      • Gość: kielczanka Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 14:12
        Magda Porwet - była dziennikarka Echa Dnia /wielka szkoda że jej już tam nie
        ma, wiele straciło Echo na jej odejściu/ za rzetelność i pióro w pracy.
        Pani Pacanowska - kto ją uczył pisać???
        • Gość: co????? Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.05, 00:28
          Chyba mam zwidy...Magdalena Porwet - rzetelność i pióro??? Kielczanko chyba
          sama Nią jesteś, ale samouwielbienie jest zgubne - nie zapominaj o tym.
          Dziennikarstwo od fuszery chyba każdy w miarę rozwinięty człowiek odróżnia.
          • Gość: kielczanka Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:05
            Pudło nie trafiłeś...Nie mam nic wspólnego z dziennikarstwem...ani nigdy nie
            miałam... Zdecydowanie nie ta branża...
          • Gość: kielczanka Re: dzienniarze ci fajni i ci beeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:12
            A poza tym z tego co wiem to Pani Magda jest w Stanach..i tam realizuje sie
            zawodowo...i radzi sobie świetnie
    • Gość: dawidkielecki [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka