newill6 30.03.13, 00:06 ..nie lubię bez rodzynek,,już pół blachy serniczka se zjadłem w poszukiwaniu tego smakołyku...i nie znalazłem...moze coś znajdę w drugiej połówce..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 07:38 to jakaś niedoróbka ;) a skórka pomarańczowa chociaż jest ? Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 16:17 To zapraszam na mój serniczek bo jest z rodzynkami ale bez skórki pomarańczowej bo ja jej nie lubię. A tego mazurka sułtańskiego z nieudanym kajmakiem?? to już połowy nie ma. Spróbowałam łososia jest bardzo dobry. Odpowiedz Link
yoma Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 17:33 Zrobiłam mazurek udekorowany bałwankiem. Chłop twierdzi, że jak się patrzy z boku, to wychodzi kurczaczek. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 18:31 Kurczaczek czy bałwanek byle słodki . Przekroczyłam masę krytyczną!!!!!! Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 19:32 No faktycznie zapomniałam dzisiaj pójść na kijki. Wiedziałam że o czymś zapomniałam. Dlaczego krasnoludki które mieszkają koło Niagary mają bardziej płaskie czoła? Odpowiedz Link
sigrid6 Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 19:53 Wychodzi krasnoludek rano przed dom i pyta Co to tak szumi? Uderza się ręką w czoło A Niagara! Lepiej to wychodzi na żywo bo można pokazać jak się uderza :-)) Odpowiedz Link
newill6 Re: Serniczek świąteczny 30.03.13, 21:00 www.youtube.com/watch?v=uzdm7qH1bU0 ..no ...to mój wierszyk... Odpowiedz Link