Dodaj do ulubionych

Gargamel to ROBOT!!!

IP: *.pu.kielce.pl 05.11.05, 11:21
Skonstruowany przez kieleckich naukowców! Człekokształtny, mówi, pali i pije.
Zdradza go tylko program pracy mózgu - bardzo schematyczny. I reakcje na
boźce - zawsze identyczne.
Reagyje zwwłaszcza na hasła: ksiądz, katolicyzm, prawda, związek radziecki,
partia... - i to reaguje tak gwałtownie, że ta gwałtowność grozi spaleniem
cewek, obwodów, kondensatorów itd. - no cóż, konstruowano Gargamela jeszcze
przed 1990 - by otrzymać fundusze trzeba było ulec wymaganiom ówczesnegto KW
PZPR.
Ale jedno musicie przyznać - jest niezawodny, żywotny, i energooszczędny
Obserwuj wątek
    • Gość: Gargamel Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: 81.6.130.* 05.11.05, 14:16
      No "Konstruktor" jesteś jak Bóg Stwórca - prześlij mi moją "instrukcję obsługi".
      • Gość: Ptyś Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:33
        Podobną konstrukcję ma tata Rydzyk z odwrotna reakcją, z tym, że brak mu
        wyłącznika.
    • Gość: Rycho Re:Podejrzewałem, że IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.11.05, 17:28
      to nieczłowiek!
      • Gość: Ptyś Re:Podejrzewałem, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:45
        Masz racje Rychu, ma rogi, kopyta i ogon a zajmuje się sprowadzaniem dziewic na
        zła drogę. W chwilach wolnych pisze w internecie. I co najgorsze, nie boi sie
        świeconej wody. Co za stwór?
        • Gość: ladacznica Re:Podejrzewałem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:51
          czy Gargamel ma może kota ?
          • Gość: Ptyś Re:Podejrzewałem, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:59
            Nie ma kota, ale czasem przybiera jego postać. Jeśli któras go pogłaszcze, moze
            pożegnać się z cnotą. Jest taki puszysty i miły w dotyku. Łasi sie, mruczy i
            podnosi ogon.
    • Gość: Gargamel Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: 81.6.130.* 06.11.05, 18:00
      Nie Droga "Ladacznico" - nie mam kota bo należę do innych mężczyzn niż jeden z
      Kaczorów. Natomiast ten "numer" z dziewicami bardzo mi się podoba Drogi "Ptysiu"
      • Gość: Ptyś Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:13
        Gargamel, dlaczego omc premier zamiast korzystać z mediów publicznych wygłasza
        miniorędzie do narodu przez radio rydzykowe, a oficjalnie wypiera sie sojuszu z
        ojcem tadziem? czy to nie hipokryzja? Przecież jest telewizja publiczna. Mógłby
        wystapic między reklamą podpasek a proszku do prania.
        • Gość: Gargamel Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: 81.6.130.* 06.11.05, 18:26
          Szanowny Premier Kazio jako klerykał i ZChN-owiec nie mógłby niestety wystąpić
          bezpośrednio po reklamie "podpasek jednorazowych" bo te według CZARNYCH powodują
          bezpłodność kobiet, ktorych obowiązkiem jest udział w prokreacji - musiały by to
          być "podpaski tradycejne" wykonane w tkanin nadających się do wielokrotnego rę-
          cznego prania. Co do reklamy proszku do prania to nie mogła by ona dotyczyć
          proszku "ixi" wymyślonego przez nijakiego Wilczka w czasach PRL-u.
          • Gość: Ptyś Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:48
            Gargamel, nie wiem ile masz lat, ale jest juz wieczór, bierzmy sie do roboty,
            będą płacic becikowe. Kiedyś dawano tzw. wyprawki i nikt nie robil z tego
            sensacji. Na jak długo wystarczy jurnemu bezrobotnemu ten zasiłek? Co za
            polityka ? rodzić dzieci bez perspektyw na naukę, mieszkanie, pracę, a nawet
            ciepły posiłek raz dziennie.
            • Gość: Gargamel Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: 81.6.130.* 06.11.05, 19:02
              Lat mam sporo - ale dla DOBRA tej naszej nowej IV Rzeczypospolitej gotów jestem
              na każde poświęcenie - nawet na to aby "dołożyć ręki" do tego aby jakaś bezrobo-
              tna mogła otrzymać to BECIKOWE. Tacy już jesteśmy my - Członkowie Polskiej Lewi-
              cy otwarci na każdy APEL tego Rządu i Kościoła. Jestem pewien, że nawet ci z nas
              którym blisko do "Domu Ojca Swego" nie pożałują emerytury na zakup "Viagry" -
              dla "budowy" conajmniej 100-milionowego społeczeństwa przyszłej KATOLICKIEJ
              POLSKI.
              • Gość: Ptyś Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:18
                zastanawiam sie czy nie dać ogłoszenia, że posiadam duzy zasób materiału
                genetycznego, za niewielka opłatą chętnie oddam. Najładniesze moga liczyc na
                rabat. Ale mówiąc poważnie, przeraża mnie taka pseudo prorodzinna polityka,
                gdzie młodzież z ubogich rodzin nie może na nic liczyć. Kiedyś darmowe obozy
                harcerskie, żeglarskie, kursy szybowcowe, spadochronowe, kolonie. Co dziś daje
                państwo młodzieży? Pozostaje jabłol wypity pod sklepem, kupiony przez bardziej
                zasobnego kolegę. Przetażająca perspektywa.
    • Gość: Grazka Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:21
      A ja kocham Gargamela za jego inteligencje, poczucie humoru i za jego
      poglady,ktore w calosci podzielam.
      • Gość: Rychu Re: Hmmm IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.11.05, 20:17
        Skoro Gargamel jesr robotem, to miłoś do niego na pewno jest zboczeniem...
        No chyba że jest to robot radziecki: z zewnątrz metal i plastyk a w środku
        członek akademii rzdzieckiej nikczemnego wzrostu, który porusza dźwignie...
        Ale żeby w Kielcach akurat taki robot się zachował? Dziwne to..
        • Gość: Ptyś Re: Hmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:33
          A ty pewnie z Polskiej Akademii Nauk? zaprogramowany przez tate Rydzyka?
    • Gość: Grazka Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:23
      Ptys tez jest sympatyczny
      • Gość: Ptyś Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:27
        dziekuje Ci skarbie za słowa uznania. Nareszcie, chociaż jedna kobieta mnie
        doceniła. Całuje raczki i policzek też. W usta nie mam odwagi, bo mógłbym
        dostać po pysku od Twojego partnera. Pozdrawiam.
        • Gość: Gargamel Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: 81.6.130.* 06.11.05, 19:44
          Mnie też jest wyjątkowo miło Droga "Graszko" - tym bardziej, że w latach 1981-
          1982 zakochany byłem bardzo mocno w dziewczynie o tym imieniu - i choć od dawna
          nie ma jej w Polsce wzbudzenie "miłych wspomnień" Twoim postem bardzo się liczy.
          Mam nadzieję, że jesteś osobą tej samej co ona płci. Serdecznie Pozdrawiam.

Natomiast co do Twoich rozważań Drogi "Ptysiu" - myślę, że od ładnych kilkunastu
          lat Państwo /bez względu kto nim rządzi/ w pełni świadomie "uwolniło" się z pro-
          wadzonej za Komuny "działalności opiekuńczej", którą w całości przejął Kościół i
          jego /tak ładnie nazywane/ Organizacje Pozarządowe. Forsa "idzie" oczywiście z
          Budżetu Państwa i Budżetów Samorządów. Pasie się na tym KLER indoktrynując mło-
          dzież i przymuszając od określonych zachowań ludzi starszych np. bezrobotnych i
          bezdomnych dla których "paciorek" jest miłym uzupełnieniem pobytu w jadłodajnii
          czy schronisku. Dlatego w tzw. polityce prorodzinnej Kościoła, LPR, Prawicy oraz
          Ojca Rydzyka tak ważne jest - aby rodziły się OWCE do tej kościelnej TRZODY - na
          których nędzne utrzymanie będzie łożyć Państwo.
    • Gość: Grazka Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:34
      Nie obawiaj sie Ptysiu, po gebie nie dostaniesz,bo ktoby tam sie o mnie bil.Za
      pppppozdrowienia dziekuje i pozdrawiam rowniez.
      • Gość: Ptyś Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:41
        Widzisz więc, że na forum mozna pożartować, wymienic poglady bez inwektyw i
        pomówień. Czy my Polacy z takimi kompleksami, fobiami jesteśmy zdolni do
        jedności? A przecieżprezydent-elekt do tego wzywał. Wzywa też kościół, ale lud
        bozy po wysłuchaniu kazania dalej swoje robi. Masz liczne przykłady na forum.
    • Gość: Grazka Re: Gargamel to ROBOT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:52
      Ja zawsze robie swoje,ale to moze dlatego ,ze nie slucham kazan.Pozdrawiam
      Gargamelku.......i jestem kobieta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka