Gość: Julies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:06 Znacie moze jakies wypozyczalnie w Kielcach lub okolicach gdzie mozna wypozyczyc ciekawe autka do slubu?Jak macie jakies namiary na jakies samochodziki to bardzo proszeo info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:39 któreś radio taxi ma - podzwoń ale teraz moda furmanką do ślubu jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunio Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:58 my jechaliśmy Warszawa do slubu. Kapitalne auto , włascicel spoko. Kosztowało nas to 450 zł za ok 5 godzin wynajecia auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunio Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:58 jesli chcesz podam Ci nr telefonu do goscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:03 no jasne ze bardzo chce!!!! wlasie o czyms takim myslalam...a jaki kolorek ma ta warszawa? o to moj adres zeby nie bylo tak na forum : julies@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:17 bardzo dziekuje....juz doszlo :)...a i ode mnie cos poszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrX Re: Auta do ślubu.... IP: 212.244.153.* 15.11.05, 11:50 A Mercedes W-140 S, może być? (srebrny metalic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:19 Szczerze mowiac myslalam o czyms bardziej....zabytkowym :)nie znam sie na samochodach zupelnie ale wydaje mi sie ze to dosc nowy samochodzik,ale dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolekcjoner Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:18 Może piękny wojskowy odkryty UAZ by odpowiadał ale juz trochę nie ta pora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:35 slub bedzie dorpiero w sierpniu wiec o ile to mozliwe to prosilabym o przeslanie namiarów i zdjecia!E-mail podawalam gdzies wczesniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:53 może tak piechotką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:15 i jak, nikt juz nie ma zadnego ciekawego autka?Jakies wypozyczalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amant Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:15 najlepiej bryczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:48 no niestety z Kosciola do domu weselnego jest jakies 18km wiec troche byloby ciezko nam jechac bryczka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipniś Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:51 można na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:17 no ze ja o tym nie pomyslalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:41 podnosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Auta do ślubu.... IP: 213.199.233.* 24.11.05, 11:21 1. Biały lincoln, 13 metrowy, stoi na ulicy Ścieginnego przy stacji paliw po prawej stronie w stronę Morawicy, za Piekarnią pod Telegrafem, jest do wypożyczenia na okazje (kontakt na miejscu chyba) 2. Samochód szkoły angielskiego dla dzieci na ul Bodzentyńskiej, Busik przypominający psa (jak z filmu Głupi i Głupszy) cały w futrze ( "z jajem" auto) jeden feler to ze miejsca z tyłu są bez okien jak to w busie, wiec siedzi sie po ciemku, ew. z przodu obok kierowcy (kontakt w szkole na bank) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:52 Dzieki, myslalam ze najdluzsza limuzyna ma 9m, a tu 13? no no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:09 Mam tez ten sam problem, w ogóle Kielce jakos nieprzyjazne na zalatwianie rzeczy zwiazanych ze slubem-takie mam wrazenie.Np dobrego fotografa szukam i na razie cienko:/Co do samochodu to nie jest to az takie wazne dla mnie-pomysle nad bryczka-a gdzie mozna taka zalatwic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:32 A gdzie bedziesz miala przyjecie weselne?u mnie na bryczke jest zupelnie za daleko z Kosciola do miesjca gdzie bedzie przyjecie.Ale mam namiary gdzie mozna ja wynajac:Batalionów Chłopskich 326,tel:368-44-10 a takze chyba w Stangrecie na Pakoszu mozna tez wynajac bryczke.Nie mam pojecia jakie sa ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:16 oo dzieki, choc zastanawiam sie czy wlasnie nie bedzie za daleko, bo mieszkam na herbach(do bat chlopskich blisko)ale do kosciola juz troche jest-Sw krzyz. a wesele w Patio-wiec nie wiem czy blokowac przejazd IX wiekow:)) Odpowiedz Link Zgłoś