Dodaj do ulubionych

Auta do ślubu....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:06
Znacie moze jakies wypozyczalnie w Kielcach lub okolicach gdzie mozna
wypozyczyc ciekawe autka do slubu?Jak macie jakies namiary na jakies
samochodziki to bardzo proszeo info!
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:39
      któreś radio taxi ma - podzwoń

ale teraz moda furmanką do ślubu jeździć
      • Gość: misiunio Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:58
        my jechaliśmy Warszawa do slubu. Kapitalne auto , włascicel spoko. Kosztowało
        nas to 450 zł za ok 5 godzin wynajecia auta.
        • Gość: misiunio Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:58
          jesli chcesz podam Ci nr telefonu do goscia
          • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:03
            no jasne ze bardzo chce!!!! wlasie o czyms takim myslalam...a jaki kolorek ma ta
            warszawa? o to moj adres zeby nie bylo tak na forum : julies@o2.pl
            • misiaczeeek Re: Auta do ślubu.... 14.11.05, 19:11
              poszło
              • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:17
                bardzo dziekuje....juz doszlo :)...a i ode mnie cos poszlo :)
                • Gość: MrX Re: Auta do ślubu.... IP: 212.244.153.* 15.11.05, 11:50
                  A Mercedes W-140 S, może być?
                  (srebrny metalic)
                  • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:19
                    Szczerze mowiac myslalam o czyms bardziej....zabytkowym :)nie znam sie na
                    samochodach zupelnie ale wydaje mi sie ze to dosc nowy samochodzik,ale dziekuje
                    za pomoc!
                    • Gość: kolekcjoner Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:18
                      Może piękny wojskowy odkryty UAZ by odpowiadał ale juz trochę nie ta pora
                      • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:35
                        slub bedzie dorpiero w sierpniu wiec o ile to mozliwe to prosilabym o przeslanie
                        namiarów i zdjecia!E-mail podawalam gdzies wczesniej....
                  • Gość: wala Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:53
                    może tak piechotką?
    • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:15
      i jak, nikt juz nie ma zadnego ciekawego autka?Jakies wypozyczalnie?
      • Gość: amant Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:15
        najlepiej bryczką
        • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:48
          no niestety z Kosciola do domu weselnego jest jakies 18km wiec troche byloby
          ciezko nam jechac bryczka :(
          • Gość: dowcipniś Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:51
            można na rowerze
            • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:17
              no ze ja o tym nie pomyslalam ;)
              • Gość: up up Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:40
              • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:41
                podnosze!
                • Gość: @ Re: Auta do ślubu.... IP: 213.199.233.* 24.11.05, 11:21
                  1. Biały lincoln, 13 metrowy, stoi na ulicy Ścieginnego przy stacji paliw po
                  prawej stronie w stronę Morawicy, za Piekarnią pod Telegrafem, jest do
                  wypożyczenia na okazje (kontakt na miejscu chyba)

2. Samochód szkoły angielskiego dla dzieci na ul Bodzentyńskiej, Busik
                  przypominający psa (jak z filmu Głupi i Głupszy) cały w futrze ( "z jajem"
                  auto) jeden feler to ze miejsca z tyłu są bez okien jak to w busie, wiec siedzi
                  sie po ciemku, ew. z przodu obok kierowcy (kontakt w szkole na bank)
                  • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:52
                    Dzieki, myslalam ze najdluzsza limuzyna ma 9m, a tu 13? no no...
    • Gość: baba Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:09
      Mam tez ten sam problem, w ogóle Kielce jakos nieprzyjazne na zalatwianie
      rzeczy zwiazanych ze slubem-takie mam wrazenie.Np dobrego fotografa szukam i na
      razie cienko:/Co do samochodu to nie jest to az takie wazne dla mnie-pomysle
      nad bryczka-a gdzie mozna taka zalatwic??
      • Gość: Julies Re: Auta do ślubu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:32
        A gdzie bedziesz miala przyjecie weselne?u mnie na bryczke jest zupelnie za
        daleko z Kosciola do miesjca gdzie bedzie przyjecie.Ale mam namiary gdzie mozna
        ja wynajac:Batalionów Chłopskich 326,tel:368-44-10 a takze chyba w Stangrecie na
        Pakoszu mozna tez wynajac bryczke.Nie mam pojecia jakie sa ceny.
        • Gość: baba Re: Auta do ślubu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:16
          oo dzieki, choc zastanawiam sie czy wlasnie nie bedzie za daleko, bo mieszkam
          na herbach(do bat chlopskich blisko)ale do kosciola juz troche jest-Sw krzyz. a
          wesele w Patio-wiec nie wiem czy blokowac przejazd IX wiekow:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka