Dodaj do ulubionych

Koncert Urszuli i Lady Pank

IP: *.devs.futuro.pl 09.12.05, 16:51
Dzis koncert Urszuli i Lady Pank tylko mam pytanie gdzie w hali na żytniej czy
na krakowskiej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: lufa Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:43
      koncert sie nie sprzedał, ODWOŁANY, albo inaczej: z przyczyn technicznych
      przełożony......
      Młodzież słucha dzis wyłącznie łomotu, rytmu, nie zna melodii....(o zgrozo)
      Cóż... szkoda.
      • Gość: kuku Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:26
        Gość portalu: lufa napisał(a):

> koncert sie nie sprzedał, ODWOŁANY, albo inaczej: z przyczyn technicznych
        > przełożony......
        > Młodzież słucha dzis wyłącznie łomotu, rytmu, nie zna melodii....(o zgrozo)
        > Cóż... szkoda.

To prawda - hip hop to jest przesłanie edzieci ulicy i na takim też poziomie są
        teksty tam przedstaiane (z małymi wyjątkami)
        Jednak jeśli chodzi o ten koncert to myslę, ze największy wpływ na frekwencję -
        bądź jej brak - miałą cewna biletu. Piłka w tym przypadku jest krótka. Koncert
        po prostu za drogi!!!!
    • Gość: bmm Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: 82.160.68.* 10.12.05, 16:42
      .. no i dobrze w ubiegłym roku byłam na koncercie Perfektu i Lady Punk,
      Borysewicz się schlał i zrobił z siebie prosię. Więcej na nich nie pójdę.
      • Gość: lufa Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:50
        PerfeCtu i Lady PAnk... - dla ścisłości....
        A skoro jesteś przypadkowym widzem (jak widzę :) ), to najpierw poczytaj czego
        mozna spodziewać sie po tym czy innym artyście (nie tylko w sferze artystycznej
        ale i poza nią), a najlepiej jakbys troszke posłuchała... [a moze tylko tak mi
        się wydaje..:) ] Pozdrawiam.
        The sweetest 80's...
        • Gość: bmm Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 08:59
          .. te uważaj bo ci zamek wylata
          • Gość: WRX Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: 212.244.153.* 13.12.05, 07:38
            UWIELBIAM LadyPank!!! Oni tacy są i już :) Jeśli ktos zna LadyPank to wie, ze
            chopaki lubią czasami sie dopingować :) hehe, moim zdaniem , LadyPank to
            legenda polskiego rocka! Są dla mnie najlepsi! Koncert przełozoy na styczeń. A
            co do ceny biletu - 35 zl - nie byla az tak wielka! Pozdrawiam fanów LadyPank!
            • Gość: lufa Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:30
              Ja też ich uwielbiam - nie trzeba byc organizatorem, zeby tak zachwalać. Ta
              cena moze nie być wysoka tylko dla organizatora, albo dla kogoś z rodziny.
              Koncert przełozony bo sie bilety nie sprzedawały - nie sprzedawały sie bo
              organizator chciał zarobic zbyt dużo zbyt małym nakładem sił
              • Gość: lufa Re: Koncert Urszuli i Lady Pank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:49
                lufa - nie podszywaj sie pod mój nick.... pozdrawiam (lufa 1 lufa 2...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka